• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ikili test için en sona ben kaldım heralde ama 10+4 üm daha erken yani haftaya dr a sorup gitcem bende kısmetse 14 şubatta da 16+1 oluyor cinsiyet öğrenmek için o gün gitmek istiyorum🤗 Hamile olduğumu da eşimin doğum gününde öğrenmiştim adamı doğum gününde öldürecektim😅 Şimdi yine cinsiyet muhabbeti dicekler ama 14 şubatta da kız olduğunu öğrenip bir erkeği tutturamadın diye öldürür müyüm dersiniz😂
:KK53: evrene yolladığın mesajları hiç beğenemiyorum resmen kendini kıza hazırladın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir de ben kaldım sanırım gitmeyen. Pazartesi gideceğim ben de.

Aman adamı boğmayasın :27:

:KK53: evrene yolladığın mesajları hiç beğenemiyorum resmen kendini kıza hazırladın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir de ben kaldım sanırım gitmeyen. Pazartesi gideceğiö ben de.
fbtl fbtl o kadar mesaj gönderdi de noldu🙄
Bu saatten sonra değil mesaj dilekçe bile göndersem değişmez nasılsa😂
Ben kendimi kıza hazırladım erkek çıkarsa bahtıma😁

fbtl fbtl o kadar mesaj gönderdi de noldu🙄
Bu saatten sonra değil mesaj dilekçe bile göndersem değişmez nasılsa😂
Ben kendimi kıza hazırladım erkek çıkarsa bahtıma😁
sen de benim gibisin kendini olmamasını istediğine hazırlayıp olursa keyfini çıkartıyorsun galiba :dondurma:

Ben doktorun şimdi söylediğine inanmayı düşünmüyorum ama ya, en sağlamı 16. Hafta ona inanacağım ben.

Hanımlar kontrolden geldim. Aslında idrar testi verecektim gitmişken bi göreyim dedim. Kendi doktorum olmadığı için cinsiyet tahmini filan sormadım. Varmı tahmini olan yardımcı olabilecek ? 🥰
Kıza benzettim ben nub yeri çok düz bir de çok belirgin değil vücut hatları kızlar daha geç gelişiyor.

sen de benim gibisin kendini olmamasını istediğine hazırlayıp olursa keyfini çıkartıyorsun galiba :dondurma:

Ben doktorun şimdi söylediğine inanmayı düşünmüyorum ama ya, en sağlamı 16. Hafta ona inanacağım ben.
Aynen ama kız gibi de hissediyorum🤗
Ben bu gittiğimde sormıcam bile zaten göbek kısmım yağlı çok net görebileceğini sanmıyorum burnunu ensesini görsün iyi sorun yok desin yeter bana. 16 haftalık olacak kısmetse bir dahakine o zaman net söylesin hatta bana söylemicek kağıda yazacak organizasyoncuya vercem bir balon hazırlasın kızlar evde balon patlatacaklarmış onlarla öğrencez bakalım tabi yolda kağıda bakmazsam😂

Hanımlar kontrolden geldim. Aslında idrar testi verecektim gitmişken bi göreyim dedim. Kendi doktorum olmadığı için cinsiyet tahmini filan sormadım. Varmı tahmini olan yardımcı olabilecek ? 🥰
Bu arada aynı haftadayız benimkide buna benziyor demek ki ay görmüş kadar oldum🤗

Aynen ama kız gibi de hissediyorum🤗
Ben bu gittiğimde sormıcam bile zaten göbek kısmım yağlı çok net görebileceğini sanmıyorum burnunu ensesini görsün iyi sorun yok desin yeter bana. 16 haftalık olacak kısmetse bir dahakine o zaman net söylesin hatta bana söylemicek kağıda yazacak organizasyoncuya vercem bir balon hazırlasın kızlar evde balon patlatacaklarmış onlarla öğrencez bakalım tabi yolda kağıda bakmazsam😂
Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah, bekleyip göreceğiz napalım :) nerden biliyo o cimcimeler balon patlatmayı :KK70:

Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah, bekleyip göreceğiz napalım :) nerden biliyo o cimcimeler balon patlatmayı :KK70:
İnstagramda dakika başı karşıma çıktığı için onlar da görmüşlerdi hatta bir ara ben karın şekillerinden bu kız çıkacak bu erkek falan diyordum iddiaya giriyorduk falan😂
Hayırlısı olsun ya hepsi evlat bizimkisi işin esprisi.

Aslında kalp atışı duyulunca doktor sisteme giriyor onlar kayıt açıp arıyolar seni. İlk gebeliğimde aradılar bunda kalp atışını duymaya geç gittiğim için tahlil yaptırırken ben söyledim. Hala aramadılar ise gidin bir kayıt açtırın derim
Henüz kimse aramadı, en yakın zamanda gideceğim teşekkür ederim

Hoşbuldumm😍 Yaaa kızım biraz geç diş çıkardı azı dişlerinin hepsi geldi onla uğraşıyordum🥺 bu aralar baya zorladı 🤭 bildir tabi ya aşı yapıyolar kilo kontrolü yapıyolar bebeğin kalp atışını dinliyolar, sonra kızarlar geç kaldın diye 🤭
Geçmiş olsun nerelerdesin diye merak ettim ama ismini tutturup yazamadım nerdesin diye😄

Arkadaşlar iyi akşamlar birsey öğrenmek ıstiyorum..Hamile kalınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ilerde olunacak aşılar içinn sizin bilginiz varmi ?
Evet ben 3 hafta önce sağlık ocağına gittim.aile hekimine uğradım bütün kan tahlilleri mi baktı.ve hemşiresi kaydımı oluşturdu.kilo vs.takibi aşı takibi yapacak.bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca gel dedi.aşı o zaman olacakmış

Back