- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.081
Erkekleri biraz ofansif ama biz kadınlar tatlıyıızzzz öyle demeeeeAslında yengeç burcu fenadır
Eşim de yengeç, allah uzak etsin derım
Benimki olmasınOcak ortasında bu cinsiyet ortalamasını mereka ediyorum ama bencede erkek ayı bende hep erkek duyuyorum. Grup ağırlıklı olarak erkek olacak gibi.
DestekliyorumBenimki olmasın
Ben kızımda kullanmıştım şahane ürün bende alacağım. Fiyatta iyiymiş ayrıca.Ben bunu aldım.Eki Görüntüle 2982444
Ay parçası deyince aklıma Hürrem in kızı geldi MihrimahYa bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor?Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel
Oğlumda file vardı kullanamamıştım. Ben buna mağaza da da baktım güzel geldi fiyatı çok iyi alacaksan acele et bence kalmayabilir.Ben kızımda kullanmıştım şahane ürün bende alacağım. Fiyatta iyiymiş ayrıca.
Cuma bime gelicekmiş aynı fiyat katlanırlardan, bende ona bakıcam.Oğlumda file vardı kullanamamıştım. Ben buna mağaza da da baktım güzel geldi fiyatı çok iyi alacaksan acele et bence kalmayabilir.
Ay benimde tek tiksindiğim şey neoldu biliyonmu eşim akşamları çekirdek çitlerdi.Allahım kavrulmuş çekirdek ne pis koktu burnuma..şükür neyseki hepsi geçti şuanSen böyle sorunca neler yediğimi de unuttum
Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim
Erkek gibi yukarı doğru duruyoSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
Ben canımmKızlar aranızda cinsiyeti balon patlatarak öğrenmek isteyen yok muben doktora diyecem kağıda yazsın..2 tane balon şişittircem
Henüz belli değil mi senin cinsiyetlero çok meral ediyorum canim ikiz olduğu içinKızlar aranızda cinsiyeti balon patlatarak öğrenmek isteyen yok muben doktora diyecem kağıda yazsın..2 tane balon şişittircem
BennnnKızlar aranızda cinsiyeti balon patlatarak öğrenmek isteyen yok muben doktora diyecem kağıda yazsın..2 tane balon şişittircem
Bim e de mi gelecekmis ben senin yolladigin resimlerde küvet setini gördüm bunu görmemiştim. En iyisi gidip bakmak cuma günüCuma bime gelicekmiş aynı fiyat katlanırlardan, bende ona bakıcam.
Evet yarın gideceğim bakalım 12+2 ama bebekler 5 gün önde gidiyordu.13 haftalık çıkabilirler.vallahi ilk kızımda hiç meraklı değildim taa 20.hagtaya kadar hiç doktora sormadım.nedense bundada sormuyorum garip.oysaki ikiz insan daha çok merak eder diyorlar.olasılık çok ya 2 kız ya 2 erkek ya 1k 1 erkek..tuhaf duydu.sizde yüzde 50... Bende olasılıklar daha karışıkHenüz belli değil mi senin cinsiyetlero çok meral ediyorum canim ikiz olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?