- 21 Ocak 2021
- 4.414
- 6.397
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.001
Amin. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım birdaha yasatmasin rabbim
Ayy seninki baya kötü geçiyor desene bizler yine ilacla ayaktayiz ama sen nasil.beslenceksin boyle , serum alsanmiki insanda derman kalmaz gecer inşallah en kisa zamandaDenedim içtim dediğiniz saatte öğlen ilaçla birlikte çıkardım tekrar çok zor durumdayım su içemiyorum yemek yiyemiyorum yediklerimde çıkıyor su icemedigim için tuvalete çıkamıyorum doktorum bir hafta sonra azalcak dedi ama bilemedim inşallah azalır
Ben koymuyorum ya, tüm yemekler soğansız artık, sarımsaklı yoğurtta yasak evdeKizlar hergun soğansız sarimsaksiz yemek arayip bulmaktan yogruldumbana oneriniz varmi biktim ne yapsam diye artik kocamda garibim oda alıştı mecbur yiyo benle
İnşallahAyy seninki baya kötü geçiyor desene bizler yine ilacla ayaktayiz ama sen nasil.beslenceksin boyle , serum alsanmiki insanda derman kalmaz gecer inşallah en kisa zamanda
Bende iki kilo verdim maalesefKilo almaya başlayan var mı ben 3 kilo verdim hasta olunca da hepten elden ayaktan düştüm sanki .. Umarım bebiş besleniyodur
12+0 dı ben gittğimdeSizin 1,3 kaçıncı haftada çıktı acaba.benimde 12+6 da 1,7 çıktı
Senin bebiş kesin ikizler burcu fln olabilir ozman, bende haziran sonu olur bence182 den de 15 çıkar
Sezaryen olacağı için 2 hafta öncesinden alınıyor
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.
Aaaa cvp verildi ben görmüştümKimse bana yorum yapmadı resim de attım. Herhalde siz daha samimi oldunuzBende burada Bi nebze teselli buluyorum
Ertesi gun cikmisti ama e nabiza hemen dusmedi ben etlik zubeyde hanim labaratuvar sonuclarindan baktimHay kardeşim ne diyim Allah peygambere komşu eylesin inan ağlamaktan gözlerim şişti çok şükür demek ki bu beta değeri yüksek de olabilir sonuçta senin de değerin risksiz çıkmış ve aynı hastanede benim henüz rapor yok sadece tahliller kısmında bu değerler çıkmış netten ikili bhcg ye bakınca 200 un altında olmalı falan deyince kalbime indi resmen .. kanı verdikten kac gun sonra çıktı sonucun canim aynı hastanede vermişiz sonuçta?
Çok çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.
Ben de içmeme rağmen istifra ediyorum. Bu hafta daha iyiyim ama sadece sabahları çıkarıyorum artık.Denedim içtim dediğiniz saatte öğlen ilaçla birlikte çıkardım tekrar çok zor durumdayım su içemiyorum yemek yiyemiyorum yediklerimde çıkıyor su icemedigim için tuvalete çıkamıyorum doktorum bir hafta sonra azalcak dedi ama bilemedim inşallah azalır
Banada resim net gelmedi küçük gibi bi kaç haftaya zaten belli olurBen ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz.Eki Görüntüle 2982166
Ben ismimi kapatmayi denedimde olmuyor napayim
Dün devlette doktor muayne etti beni özeldeki doktorum görememişti hareket etmediği için.. Dün ultrasona göre 13+4 tü bacak arasını gösterdi bariz erkek dedi ama kısmet artık haftaya tam net öğrenirim canımcinsiyet öğrenen arkadaşlar kaç hafta kaç günlükken öğrendi ?
Neyse boşver kaynadı gitti arada farketmmiş kimseBen ismimi kapatmayi denedimde olmuyor napayim
22 haziran ile 22 temmuz arası yengecmiş canim. 22 Den önce doğmaz heraldeSenin bebiş kesin ikizler burcu fln olabilir ozman, bende haziran sonu olur bence
Canım bana o gün dr 10 gun e çıkar dedi aradan 3 gün geçti enabiza düşmüş tahlil olarak ama rapor yok aradim raporu ancak bir hafta 10 güne çıkar dedi malesef etlik sayfasından bakamıyorum çünkü dosya numaram yok keşke verilen barkodun fotoğrafını çekseydim 10 gün sonra gidicem raporu almaya bakalım aslında randevu almadan gitcem umarım verirler raporu mırın kırın etmezler cunku aynı gün riskli gebeliğe randevu aldım oraya kan sulandirici igne dozunu soracağım umarım orada da asistan olmaz da ilgilenir dr .. etlik i hic sevmedim haftaya da son gidişim olur sanırım bundan sonra şehir hastanesine giderim inşallahErtesi gun cikmisti ama e nabiza hemen dusmedi ben etlik zubeyde hanim labaratuvar sonuclarindan baktim
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?