• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnan ki hiç fark etmedim ne kadar dikkatlisiniz, bi de bana atınca özelikle inceledim tüm yazıları aka hiç orayı görmedim 🤭 zaten görmemişim varsayacagim no problem :rapci:
Ben fark etmemiştim millet yazınca dönüp baktım 🙈🤣 artık nick in anlam kazandı yoksa seni etiketlerken harfleri karıştırıyordum 😅🤭
Keşke söylemeseydim hiç 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Farketmediğinizi anlamamıştım😀 araya kaynardı😂 özür dilerim fbtl fbtl 🤦🏼‍♀️😀

Gözün aydin canım enfeksiyon icin ilaca basladinmi duzenli kullan gecer insallah agrin icinde parol al mutlaka hem agrini hem atesini hafifletir
Evet canım doktor şase ilaçlardan verdi ve parol içiyorum serum falan da vermişti bugün biraz daha iyiyim tekrar ateşim çıkmaz inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun negatif çıkmasına çok sevindim ama siz yine de tedbirli davranın. Bugün bir haberde grip bile olsanız covidli gibi davranın diyordu. Çok çabuk toparlayıp iyileşirsiniz inşallah :dua:
Doğru söylüyosun canım yarın ikili testim ve muaynem var oraya gidicem sadece enerjim olursa onun dışında evdeyim zaten çalışmıyorum bol bol dinlenirim 😔

Selam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizde 🙏 Biz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim 😁

Eklentiler

• IMG-20211222-WA0014.jpg
    IMG-20211222-WA0014.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar konu yemekten açılmış.

Maalesef evde cocuk olduğu icin eski düzen devam yemekler. Sebze ağırlıklı besleniyoruz zaten . Ve ben hergun yemek yapiyorum 😀
Dün pırasa vardı misal
Bugün kereviz yemeği
Yarın karnabahar
Sonraki gün brüksel lahanası. 😂3 kişiye yetecek kadar alıyoruz sebzeleri
Günlük bitiyor

Her hafta bıktık aynı sebzelerden valla.

Selam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizde 🙏 Biz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim 😁
Ben anlayamadım canım🥰🥰 minik daha burda çünkü🥰

testte cinsiyet belli oluyor aslında söylemediler mi🥸

merhaba nipt testi yaptırdığın da cinsiyette kesinleşiyor doktorun veya testi yapan firma söylemedimi sana

Erkeğe benziyor canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre 🙏🧿

Kızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?

Eve gelen mektupta ve doktorun yazdığı açıklamada cinsiyetle ilgili bir bilgi yok, haftaya doktorla görüşeceğiz ozaman sorarım ama bakilsaydi kâğıtta yazardı zaten.

Kızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Valla benimde 6 gün ileride gözüktü , ama ben değiştirmedim , belki diğer aya gittiğimda günü tam diyecek, oyuzden aynı tarihde kaldım, zaten hertürlü sezaryan düşündüğüm için erken doğurucağımı düşünüyorum 😀

Benimki de öyle
Ama kafam karışmasın diye ellemedim.
Kendi doktorumunda
Farklı doktorunda usg sinde aynı cıktı 2 gün ilerde

Back