Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cinsiyetini bilemedim ama gülüyor sanki

Merhaba hanımlar pirilam kullanıp kusan varmı ben icmeyince daha kötü oluyorum ama içince yine günde iki sefer çıkarıyorum akşam iki tane içiyorum üç haftadır böyle

Bence kız

Nipt testiyle cinsiyet kesin olarak belli oluyor zaten. Ben de dün kan verdim. Haftaya sonuçlanır diye umut ediyorum. Bize cinsiyeti de öğreneceğimizi söylediler.

Merhaba hanımlar pirilam kullanıp kusan varmı ben icmeyince daha kötü oluyorum ama içince yine günde iki sefer çıkarıyorum akşam iki tane içiyorum üç haftadır böyle
Canim bence birtanede kahvaltıdan sonra 11 gibi falan bir tane daha ic o zamn kusmazsin insallah 4 tane icebiliyprsun en fazla gunde

Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?

Canim ben resimden pek bisey anlamdigim icin yorum yapmadim aklına baska bisey getirip uzulme bence hepimiz birbirimize yaziyoruz dertlesiyoruz

Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?
Çok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.

Canim bence birtanede kahvaltıdan sonra 11 gibi falan bir tane daha ic o zamn kusmazsin insallah 4 tane icebiliyprsun en fazla gunde
Denedim içtim dediğiniz saatte öğlen ilaçla birlikte çıkardım tekrar çok zor durumdayım su içemiyorum yemek yiyemiyorum yediklerimde çıkıyor su icemedigim için tuvalete çıkamıyorum doktorum bir hafta sonra azalcak dedi ama bilemedim inşallah azalır

Çok geçmiş olsun canım birdaha yasatmasin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…