- 7 Aralık 2021
- 62
- 123
- 8
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.981
1-2 kişi haricinde daha kimse tam öğrenmedi canım, çoğuna % lik bir tahmin verdi doktpr, net olarak ocak sonu öğreniriz sanırımcinsiyet öğrenen arkadaşlar kaç hafta kaç günlükken öğrendi ?
Cinsiyetini bilemedim ama gülüyor sankiBen ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz.Eki Görüntüle 2982166
Bence kızSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
Vay be !
Kaldı şurda 182 gün( gebelik hesaplaması öyle gösteriyor)
182 den de 15 çıkarÇok heyecanlı
Sizin 1,3 kaçıncı haftada çıktı acaba.benimde 12+6 da 1,7 çıktıBi tek nt biliyorum ense kalınlığı sanırım benim 1,30 mm güzel dedi normal
Seninde normal sanırım
Nipt testiyle cinsiyet kesin olarak belli oluyor zaten. Ben de dün kan verdim. Haftaya sonuçlanır diye umut ediyorum. Bize cinsiyeti de öğreneceğimizi söylediler.Selam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
Canim bence birtanede kahvaltıdan sonra 11 gibi falan bir tane daha ic o zamn kusmazsin insallah 4 tane icebiliyprsun en fazla gundeMerhaba hanımlar pirilam kullanıp kusan varmı ben icmeyince daha kötü oluyorum ama içince yine günde iki sefer çıkarıyorum akşam iki tane içiyorum üç haftadır böyle
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?Bende kabızlık falan da yok. Neden böyle oluyor anlamadım. Bir de ben geçen hafta ameliyat oldum. Çok fazla ödemim var. Tartı 4 kilo fazla gösteriyor. Ama bunun hepsinin ödem olması imkansız gibi geliyor.Oysa ki tam tersi ölmemek için yiyorum nerdeyse. Bakalım daha neler yaşayacağız.
Anlamam hic bu tarz şeylerdenKimse bana yorum yapmadı resim de attım. Herhalde siz daha samimi oldunuzBende burada Bi nebze teselli buluyorum
Canim ben resimden pek bisey anlamdigim icin yorum yapmadim aklına baska bisey getirip uzulme bence hepimiz birbirimize yaziyoruz dertlesiyoruzBen ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz.Eki Görüntüle 2982166
Çok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?
Denedim içtim dediğiniz saatte öğlen ilaçla birlikte çıkardım tekrar çok zor durumdayım su içemiyorum yemek yiyemiyorum yediklerimde çıkıyor su icemedigim için tuvalete çıkamıyorum doktorum bir hafta sonra azalcak dedi ama bilemedim inşallah azalırCanim bence birtanede kahvaltıdan sonra 11 gibi falan bir tane daha ic o zamn kusmazsin insallah 4 tane icebiliyprsun en fazla gunde
Cok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.
Çok geçmiş olsun canım birdaha yasatmasin rabbimÇok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?