• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Soğansız da gerçekten seçenek çok az ya ne yiyorsunuz siz😢
Dün yoğurtlu patates yaptim et ve nohutla beraber psirip yogurt koyuyorsun sulu bi yemek yuzunede safranlı yag yakiyorsun cok guzel oluyor☺️ onsan once yogurtla makarna karistirdim yedik bugunde naapocami sasirdim kocam yogurt gormek istemiyor😅🤣

Sen böyle sorunca neler yediğimi de unuttum :KK45:
Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim :KK45:
Aaaa supersin okdugum yerde biel aklima baska şeylerde getirdin pizzadada sucukta sarimsak var diye yanasmiyorum 🤣 o derecee

Soğan sarımsak çeşnileri var her yemeği yap ama ondan katmayı dene istersen. Ben senin tam tersin sarımsakla soğana düştüm bu hamilelikte çocuk pis pis kokacak bu gidişle😂
Çeşnimi :olamaz: gecen gun ypgurtlu cips verdiler cok hafif sarmsakta varmis öluyodum🤣 dün cerez yiyorduk findikta sogan tadi aldim eşim kafayi yedin iyice diyo🤣

Dün yoğurtlu patates yaptim et ve nohutla beraber psirip yogurt koyuyorsun sulu bi yemek yuzunede safranlı yag yakiyorsun cok guzel oluyor☺️ onsan once yogurtla makarna karistirdim yedik bugunde naapocami sasirdim kocam yogurt gormek istemiyor😅🤣
Fırında tavuk, patates
Fırında karışık kızartma
Soğansız et sote
Tavuk sote

kremalı fırın patates yapabilirsin , patates kızartma haşlaması, et tavuk haşlama balık yiyebilirsin pırasa gibi yemekleri soğansız yapabilirsin
Patatesi yiyorum her türlü de, pırasadan aşırı tiksindim. Et haşldım yedim mesela ondan da tiksindim. Ben tavuk gebelikten önce de tüketmemeye başlamıştım. Şimdi hiç yemem o antibiyotikli şeyleri.
Aaaa supersin okdugum yerde biel aklima baska şeylerde getirdin pizzadada sucukta sarimsak var diye yanasmiyorum 🤣 o derecee
Ben koymadım canım çok da kötü olmadı evet sucuksuz olmuyor ben de kanaat getirdim ama güzel oldu yine de :)

Patatesi yiyorum her türlü de, pırasadan aşırı tiksindim. Et haşldım yedim mesela ondan da tiksindim. Ben tavuk gebelikten önce de tüketmemeye başlamıştım. Şimdi hiç yemem o antibiyotikli şeyleri.

Ben koymadım canım çok da kötü olmadı evet sucuksuz olmuyor ben de kanaat getirdim ama güzel oldu yine de :)
Kiz bizde sosisle yapariz onda ne tat alicam emin degilim ama🤣😅

Ben ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz. 🥰 Eki Görüntüle 2982166
Benimde bir kizim bir oglum var bakalim ne olacak 🤣 Ben seninkini erkek hissettim🥰🙈

Kizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Benimde bitmedi canım prilamı bırakmıştım dün ilk defa kustum🤦🏼‍♀️ Oyuzden devam edicem ilacı içmeye, bitene kadar ilacı devam edicem , gün bıyu çok kötü yaptı beni..

Kizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Şimdi aynısını ben sorucaktım 12+0 ım ama hiç olmadığım kadar kötüyüm su içsem dahi çıkıyor. Doktor son çare zofer verdi o bile etki etmiyor. Daha fazla ne yapılabilir bilen varmı

Canım lütfen strese girme geçen sefer bende ilk gördüğümde neden yüksek falan dedim benimde 65 bın falandı ama sonra gordumki yüksek cikanlarda var ve bununla ilgili sorun yaşayan şu an için görmedim.benim sonucumda bugün cikdi aldım bak gayet iyi cikdi.arkadasiminda 89 bin kusurdu oda risksiz cikdi.sakin ol strese sokma kendini bişey belli değilken yüksek çıkması sorun var anlamına gelmiyormus 🤗
Cok tesekkur ederim canimmm evet sagolsun bir kaç arkadaş örneğini attı hcg yüksek demek farklı bir hesaplama var orayı kast ediyor düşük olmalı diye rahatladım çok şükür 🤲🏻🥰

Back