- 9 Temmuz 2021
- 11.411
- 24.261
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.961
İnan ki hiç fark etmedim ne kadar dikkatlisiniz, bi de bana atınca özelikle inceledim tüm yazıları aka hiç orayı görmedimzaten görmemişim varsayacagim no problem
Keşke söylemeseydim hiçBen fark etmemiştim millet yazınca dönüp baktımartık nick in anlam kazandı yoksa seni etiketlerken harfleri karıştırıyordum
Kiz bi de ben tedirgindim ya en ince yazısına kadar okudum aynı hcg yüksek diye ama inanır mısın orayı hiç görmemişim düşün bu kadar dikkatliyim işte ahahahaKeşke söylemeseydim hiçFarketmediğinizi anlamamıştım araya kaynardı
HahahaahahKiz bi de ben tedirgindim ya en ince yazısına kadar okudum aynı hcg yüksek diye ama inanır mısın orayı hiç görmemişim düşün bu kadar dikkatliyim işte ahahaha
Evet canım doktor şase ilaçlardan verdi ve parol içiyorum serum falan da vermişti bugün biraz daha iyiyim tekrar ateşim çıkmaz inşallahGözün aydin canım enfeksiyon icin ilaca basladinmi duzenli kullan gecer insallah agrin icinde parol al mutlaka hem agrini hem atesini hafifletir
Doğru söylüyosun canım yarın ikili testim ve muaynem var oraya gidicem sadece enerjim olursa onun dışında evdeyim zaten çalışmıyorum bol bol dinlenirimÇok geçmiş olsun negatif çıkmasına çok sevindim ama siz yine de tedbirli davranın. Bugün bir haberde grip bile olsanız covidli gibi davranın diyordu. Çok çabuk toparlayıp iyileşirsiniz inşallah
Sarımsak ve sirke asla ağzıma süremediğim şeyler ama denerimçok şükür canım bol sarımsak sirke antioksidan ve antibiyotik içerir yemeni tavsiye ederim tabi c vitamini de
Ben anlayamadım canımSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
testte cinsiyet belli oluyor aslında söylemediler miSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
Yok, ben yurt dışındayım özellikle belirtmedik cinsiyette bakılsın diye ondan mi bilmiyorum sadece kromozom anomalisine bakıldı.testte cinsiyet belli oluyor aslında söylemediler mi
merhaba nipt testi yaptırdığın da cinsiyette kesinleşiyor doktorun veya testi yapan firma söylemedimi sanaSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
Erkeğe benziyor canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göreSelam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizdeBiz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim
siz istemesenizde onlar bakıyor benim bildiğim bende yaptırdım bana öyle söylediler ve daha 10. haftamda erkek olacağını öğrendimYok, ben yurt dışındayım özellikle belirtmedik cinsiyette bakılsın diye ondan mi bilmiyorum sadece kromozom anomalisine bakıldı.
Valla benimde 6 gün ileride gözüktü , ama ben değiştirmedim , belki diğer aya gittiğimda günü tam diyecek, oyuzden aynı tarihde kaldım, zaten hertürlü sezaryan düşündüğüm için erken doğurucağımı düşünüyorumKızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Nebilim bizim bi tanıdık soğan yemezdi eşi çeşni koyardı ordan aklıma geldiÇeşnimigecen gun ypgurtlu cips verdiler cok hafif sarmsakta varmis öluyodum dün cerez yiyorduk findikta sogan tadi aldim eşim kafayi yedin iyice diyo
Benimki de öyleKızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Amin cümlemiz için öyle olsun, teşekkür ederimErkeğe benziyor canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?