• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saçımı 2-3 senedir boyamıyorum pandemi döneminde boyamayı bırakmıştım ombre vardı diplerime de düz renk dip yapıyordum uzadıkça 3 renk oldular bende kısa kestirmiştim bir daha da boyamadım beyazlarım da var baya ama alıştım doğal takılmaya.
İsmini unuttum ama bitkisel bir boya vardı ivory miydi neydi ismi onu kanser hastalarına dahi kullanıyoruz demişti kuaför en güvenilir oymuş boyasam onunla boyardım ben.

Saçımı 2-3 senedir boyamıyorum pandemi döneminde boyamayı bırakmıştım ombre vardı diplerime de düz renk dip yapıyordum uzadıkça 3 renk oldular bende kısa kestirmiştim bir daha da boyamadım beyazlarım da var baya ama alıştım doğal takılmaya.
İsmini unuttum ama bitkisel bir boya vardı ivory miydi neydi ismi onu kanser hastalarına dahi kullanıyoruz demişti kuaför en güvenilir oymuş boyasam onunla boyardım ben.
İyi oldu bu marka teşekkür ederim bakayım 😍

Kizlar hergun soğansız sarimsaksiz yemek arayip bulmaktan yogruldum :KK61: bana oneriniz varmi biktim ne yapsam diye artik 🤕 kocamda garibim oda alıştı mecbur yiyo benle :KK17:

Slm kızlar, yatarken kemiklerim ağrıyor. Doktora sordum belki magnezyum yazar diye ama günde 2 tane soda iç ve süt ürünlerini arttır dedi sadece. Benim gibi ağrıları olan varsa haberiniz olsun

Kizlar hergun soğansız sarimsaksiz yemek arayip bulmaktan yogruldum :KK61: bana oneriniz varmi biktim ne yapsam diye artik 🤕 kocamda garibim oda alıştı mecbur yiyo benle :KK17:
Soğan sarımsak kokusu beni deli ediyor aldığım an öğürmeye başlıyorum çıldıracağım 1-2 haftaya geçer inşallah 🙏

Soğan sarımsak çeşnileri var her yemeği yap ama ondan katmayı dene istersen. Ben senin tam tersin sarımsakla soğana düştüm bu hamilelikte çocuk pis pis kokacak bu gidişle😂

Soğan sarımsak çeşnileri var her yemeği yap ama ondan katmayı dene istersen. Ben senin tam tersin sarımsakla soğana düştüm bu hamilelikte çocuk pis pis kokacak bu gidişle😂
Benim ilki öyleydi, ama 3 aydan sonra. Normalde asla bamya yemezdim. Hamilelikte tek fantezim bamya yanına soğan kırıp yemekti 🤣🤣🤣

Sen böyle sorunca neler yediğimi de unuttum :KK45:
Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim :KK45:

dün 2 li test yaptırmıştım . bugün sonuçları e nabıza düştüm . PAPP-A 2.59 ,FREE BETA HCG 15.7 , crl 55 mm (12 hafta ),NT =1,2 MM sizce bu sonuçlar nasıl ? e nabıza baktım fakat genel bir rapor göremedim . Tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim :KK45:
Bende pizzadan tiksindim ya🙄 nar ve portakal sevmezdim şimdi hoşuma gidiyo mayhoş mayhoş😂 Bir de donmuş vişne alıcam o da aklımda. Kızlarda etsiz çiğköfte çok yemiştim. Bunda normal köfte burnuma kokuyo resmen. Ana baba batılı ama et ve soğanla büyüyen küçük bir doğulu yetiştiriyorum sanki içimde😂

dün 2 li test yaptırmıştım . bugün sonuçları e nabıza düştüm . PAPP-A 2.59 ,FREE BETA HCG 15.7 , crl 55 mm (12 hafta ),NT =1,2 MM sizce bu sonuçlar nasıl ? e nabıza baktım fakat genel bir rapor göremedim . Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Bi tek nt biliyorum ense kalınlığı sanırım benim 1,30 mm güzel dedi normal
Seninde normal sanırım

daşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Canım lütfen strese girme geçen sefer bende ilk gördüğümde neden yüksek falan dedim benimde 65 bın falandı ama sonra gordumki yüksek cikanlarda var ve bununla ilgili sorun yaşayan şu an için görmedim.benim sonucumda bugün cikdi aldım bak gayet iyi cikdi.arkadasiminda 89 bin kusurdu oda risksiz cikdi.sakin ol strese sokma kendini bişey belli değilken yüksek çıkması sorun var anlamına gelmiyormus 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-30-16-51-45-588_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-12-30-16-51-45-588_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20220105-WA0001.jpeg
    IMG-20220105-WA0001.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 72
İkili sonucum için gitmisdim bugün çok şükür güzel cikdi sonuçlarım kızlar🤗 bir ihtimal görürüm bugünde diyordum ama geçen hafta ultrasona girmişsin 1 ay sonra gel dedi 🤣vitamin verdi multivitamin d vitamini birde kan ilacı verdi.1 ay nasıl gecicek yav 😅

kremalı fırın patates yapabilirsin , patates kızartma haşlaması, et tavuk haşlama balık yiyebilirsin pırasa gibi yemekleri soğansız yapabilirsin

Back