- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.941
Dün yoğurtlu patates yaptim et ve nohutla beraber psirip yogurt koyuyorsun sulu bi yemek yuzunede safranlı yag yakiyorsun cok guzel oluyorSoğansız da gerçekten seçenek çok az ya ne yiyorsunuz siz
Hic gecmisycekmis gibi hissediyorum ya kokusu tadi allahim beni elden ayaktan çıkartıyor gecmesini cok istiyorum ofSoğan sarımsak kokusu beni deli ediyor aldığım an öğürmeye başlıyorum çıldıracağım 1-2 haftaya geçer inşallah
Aaaa supersin okdugum yerde biel aklima baska şeylerde getirdin pizzadada sucukta sarimsak var diye yanasmiyorumSen böyle sorunca neler yediğimi de unuttum
Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim
ÇeşnimiSoğan sarımsak çeşnileri var her yemeği yap ama ondan katmayı dene istersen. Ben senin tam tersin sarımsakla soğana düştüm bu hamilelikte çocuk pis pis kokacak bu gidişle
Fırında tavuk, patatesDün yoğurtlu patates yaptim et ve nohutla beraber psirip yogurt koyuyorsun sulu bi yemek yuzunede safranlı yag yakiyorsun cok guzel oluyoronsan once yogurtla makarna karistirdim yedik bugunde naapocami sasirdim kocam yogurt gormek istemiyor
Patatesi yiyorum her türlü de, pırasadan aşırı tiksindim. Et haşldım yedim mesela ondan da tiksindim. Ben tavuk gebelikten önce de tüketmemeye başlamıştım. Şimdi hiç yemem o antibiyotikli şeyleri.kremalı fırın patates yapabilirsin , patates kızartma haşlaması, et tavuk haşlama balık yiyebilirsin pırasa gibi yemekleri soğansız yapabilirsin
Ben koymadım canım çok da kötü olmadı evet sucuksuz olmuyor ben de kanaat getirdim ama güzel oldu yine de :)Aaaa supersin okdugum yerde biel aklima baska şeylerde getirdin pizzadada sucukta sarimsak var diye yanasmiyorumo derecee
Firinda tavukla biseyler yapicam canimFırında tavuk, patates
Fırında karışık kızartma
Soğansız et sote
Tavuk sote
Kiz bizde sosisle yapariz onda ne tat alicam emin degilim amaPatatesi yiyorum her türlü de, pırasadan aşırı tiksindim. Et haşldım yedim mesela ondan da tiksindim. Ben tavuk gebelikten önce de tüketmemeye başlamıştım. Şimdi hiç yemem o antibiyotikli şeyleri.
Ben koymadım canım çok da kötü olmadı evet sucuksuz olmuyor ben de kanaat getirdim ama güzel oldu yine de :)
Sen pizza işini boşverKiz bizde sosisle yapariz onda ne tat alicam emin degilim ama
Benimde bir kizim bir oglum var bakalim ne olacakBen ilk kızımda 7 aylıktım göbeğim düzgün yoktu. Şimdi 3.ye hamileyim. 13.haftadayım hem göbek hem mide şiş hazimsizlık. Ben önceden platese gidiyordum riskli deyince doktor evden çıkamaz oldum. Artık serbest yürüyüş yapabilirim ama gece çok kötü oluyorum. Hem hazımsızlık hem gaz.*Birde dün doktora gittim Elhamdülillah bebeğim iyi ense ve buruna baktı sıkıntı yok fakat cinsiyet için küçük dedi birşey göremedim dedi ultrason aleti biraz sıkıntılıydı. Şubat 1 de söylerim dedi. Yani bırakın iki kızı olana erkek demelerini. Benim bir kızım var bir oğlum var herkes merak ediyor. Yorum yapıyorlar. Millete eğlence çıktı.Konuşacak konu çıktı. Canınızı sıkmayın ağzı olan konuşuyor. Resim atayım belki tahmin edersiniz.Eki Görüntüle 2982166
Benimde bitmedi canım prilamı bırakmıştım dün ilk defa kustumKizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Olan oldu silinmiyor artikKızlar yolladığınız bilgilerde isim soy isminiz yazıyor, bazılarındaBilinmesini istemeyenler için söyliyim dedim yoksa benim için sorun yok
Hadi yaaaOlan oldu silinmiyor artik
Şimdi aynısını ben sorucaktım 12+0 ım ama hiç olmadığım kadar kötüyüm su içsem dahi çıkıyor. Doktor son çare zofer verdi o bile etki etmiyor. Daha fazla ne yapılabilir bilen varmıKizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu
Mesajlarımı tek tek okuyup sonucu açıp bulan zaten bulsun beni ne diyeyimHadi yaaaNeyse görmezden geliriz araya karıştı ♀
Yani okadar uğraşıp bakan varsa helalMesajlarımı tek tek okuyup sonucu açıp bulan zaten bulsun beni ne diyeyim
Ben fark etmemiştim millet yazınca dönüp baktımMesajlarımı tek tek okuyup sonucu açıp bulan zaten bulsun beni ne diyeyim
Cok tesekkur ederim canimmm evet sagolsun bir kaç arkadaş örneğini attı hcg yüksek demek farklı bir hesaplama var orayı kast ediyor düşük olmalı diye rahatladım çok şükürCanım lütfen strese girme geçen sefer bende ilk gördüğümde neden yüksek falan dedim benimde 65 bın falandı ama sonra gordumki yüksek cikanlarda var ve bununla ilgili sorun yaşayan şu an için görmedim.benim sonucumda bugün cikdi aldım bak gayet iyi cikdi.arkadasiminda 89 bin kusurdu oda risksiz cikdi.sakin ol strese sokma kendini bişey belli değilken yüksek çıkması sorun var anlamına gelmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?