Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bir sorum var

Saç boyamaya nasl bakıyorsunuz daha önceki hamileliklerinde boyayan var mı?
Ya da doktorundan bu konuda görüş alan?

Benim gitmeme daha çok var , 3. Ay da dolacak boyamak istiyorum.
Saçlarım kızıl. Sık boyanmak istiyor böyle dipli de gezmek istemiyorum, annenin morali de önemli değil mi sonuçta Kendimi böyle görmek istemiyorum.
Açıcı kullanmamı gerektiren bir durum da yok. Şu kadarcık dip boyası yaa

Bisey olmaz bence o kadarciktan boyat bence benimki ombreli dip mip yok zaten sürekli topuzlu geziyorum kestirmeyi dusunuyorum bende bakalim

Saçlarım açık renk zaten ben birkaç ton daha açık kullanıyorum. 3 aydan sonra organik boyayla diplere girmeden boyattim ikisinde de. Tabi bu tercih meselesi.

Bisey olmaz bence o kadarciktan boyat bence benimki ombreli dip mip yok zaten sürekli topuzlu geziyorum kestirmeyi dusunuyorum bende bakalim
Dökülmen varsa tavsiye ederim canım, ben kat attım geçen baya toparladı

Sıkı bir araştırma yapayım bakayım olmadı yoncambenim senin doktoruna sorayım bari gene içim rahat etmeyecek her türlü, boyasam da. Aman ne zor şey yahu hamilelik

Allah bana saçlarını açıcıyla boyayacak yonca cesareti versin

Canım 2. Çocuk. Doğum nasıl olacak bilmiyorum. İlkinde normaldi. Ama bu sefer miyom dolayısı ile belki sezeryan olur . Benim miyimlardan biri 7cm biri 5cm. Ufak olan başka varsa bilmiyorum. Baya bebekten büyük miyom var. İnşallah doğumda alınır.

Plânlı olduğu için benim
Kendi rengine boyadım hamıle kalmadan önce sacları
Alttan çıksa da problem olmuyor

Boyayan var. Doktoruna sor bence
Çünkü aşırı şekilde boya soluyorsun yapım asamasında

Ben ha bugün ha yarın diye diye bekledim üşendim açıkçası sonra şak diye hamile olduğumu öğrendim elimde patladı
Evet o koku fena özellikle böyle renklerde , kimyasalı çok. Ama organikte o koku yok diyorlar zararlı değildir diyorlar ama bilemedim. Benim dibe girmeden boyama şansım yok zaten sorun diplerim, aşağısının rengi yerinde. Bakalım ikili testi yapacak doktora sorayım bari.

Benim miyom da büyüktü ölçüsünü bilmiyorum ama doktorun avcunun içi kadardı fotoğrafını atmıştı bana doğum sonrası. Doğumda alınırsa çok rahat edersin bence doktorun yönlendirir zaten. Kötü düşünmüyoruz hem, hep iyi düşünüyoruz

Merhaba Kizlar. Bebeyimin resmine acaba bakarmisiniz. Cinsiyyetini tahmin ede bilirmisiniz? Doktor bir sey soylemedi kesin olaraq. Ben bir sey anlayamadim.

Eklentiler

• IMG_20220105_140850.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 85
Valla boyadım yeni yıla mis gibi saçlarlarla girdim birde 8.ayda boyarım yeter birde benim acıcılı sonra.ç normal boya, yaparken maske takdoktorada sormadım ne yalsn söyliyim internette araştırdım 3.aydan sonra yapabilirsiniz diye bende boyadım

Kızlar benim karnım kocaman oldu aynı zamanda kalçalarım da Kilo aldım baya ne bulsam yediğim için Yalnız karnım baya şiş 5 aylık gibi duruyor göbek zaten vardı ama bebekten dolayı büyüdüğünü de hissediyorum rahim baya göbek deliği hizama gelmiş gibi özellikle gece öksürdüğümde veya sağa sola dönerken sancı yapıyor hissediyorum yerini baya yukarıda. Bir de idrar torbama baskı yapıyor heralde 1 bardak su içsem 10 dk ya wc deyim sürekli tuvalete gidiyorum 9 aylık olmuş gibi gece bile uyanıp wc ye gidiyorum Ultrasonda görmüş olmasam üstüne gördüm heralde benim sandığımdan daha ileride yada ikiz derdim o derece

Çok cesaretlisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…