- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.841
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.901
Bisey olmaz bence o kadarciktan boyat benceKızlar bir sorum var
Saç boyamaya nasl bakıyorsunuzdaha önceki hamileliklerinde boyayan var mı?
Ya da doktorundan bu konuda görüş alan?
Benim gitmeme daha çok var , 3. Ay da dolacak boyamak istiyorum.
Saçlarım kızıl. Sık boyanmak istiyor böyle dipli de gezmek istemiyorum, annenin morali de önemli değil mi sonuçtaKendimi böyle görmek istemiyorum.
Açıcı kullanmamı gerektiren bir durum da yok. Şu kadarcık dip boyası yaa
Eki Görüntüle 2982218
Saçlarım açık renk zaten ben birkaç ton daha açık kullanıyorum. 3 aydan sonra organik boyayla diplere girmeden boyattim ikisinde de. Tabi bu tercih meselesi.Kızlar bir sorum var
Saçlarım kızıl. Sık boyanmak istiyor böyle dipli de gezmek istemiyorum, annenin morali de önemli değil mi sonuçtaKendimi böyle görmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 2982218
Dökülmen varsa tavsiye ederim canım, ben kat attım geçen baya toparladıBisey olmaz bence o kadarciktan boyat bencebenimki ombreli dip mip yok zaten sürekli topuzlu geziyorum kestirmeyi dusunuyorum bende bakalim
Canım 2. Çocuk. Doğum nasıl olacak bilmiyorum. İlkinde normaldi. Ama bu sefer miyom dolayısı ile belki sezeryan olur . Benim miyimlardan biri 7cm biri 5cm. Ufak olan başka varsa bilmiyorum. Baya bebekten büyük miyom var. İnşallah doğumda alınır.İlk doğum mu olacak? Eğer sezaryen istiyorsanız büyük ihtimal Temmuz içinde olur çünkü 38-39. haftayı geçirmek istemez doktorlar. Ama normalse 40. haftayı geçme olasılığı daha yüksekSağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Benim de ilk doğumumda sezaryen sırasında doktor miyomun var alayım mı diye sordu pat diye ben de alın dedim. Öncesinde hiç görmemiştik bile ama çok şükür kısa sürede toparladım. Belki senin de miyomu ameliyat sırasında alır. Doğumunun nasıl olacağı belli mi? İlk çocuk mu? Herşey yolunda gidecek tabi ki hiç üzme kendini çok basit bir operasyon
İlk bebeğimde doktora sormuştum 2li 3lü yaptırdığımda öğrendiklerimiz karşısında müdahale etme imkanımız var mı diye ama öğrenip bilgi sahibi olma dışında ancak aldırmayı düşünürsen müdahale edebiliyorsun; aldırma düşüncen yoksa hiçbir işlem yapılmıyor. Bilmek benim moralimi bozacağı ve belki bebeğimin de sağlığını etkileyeceği için testleri yaptırmayı istememiştim ve ben de 36 yaşımda doğurdum. Şimdi 37yim ve yine yaptırmayacağım. İyi düşünmek lazım çünkü sonuçların gerçeklik yüzdesi bildiğim kadarıyla 60ları geçmiyor.
Yaptırırsan bile dilerim güzel haberler alırsın canım
Plânlı olduğu için benimKızlar bir sorum var
Eki Görüntüle 2982218
Ben ha bugün ha yarın diye diye bekledim üşendim açıkçası sonra şak diye hamile olduğumu öğrendim elimde patladıPlânlı olduğu için benim
Kendi rengine boyadım hamıle kalmadan önce sacları
Alttan çıksa da problem olmuyor
Boyayan var. Doktoruna sor bence
Çünkü aşırı şekilde boya soluyorsun yapım asamasında
Ben tatlı badem yagi kullandım ılkinde sıfır çatlak.Bu arada karnınıza bir şey sürmeye başladınız mı kızlar?
Ben bugünden itibaren lavanta yağına başladım
Umarım çatlak olmaz
Benim miyom da büyüktü ölçüsünü bilmiyorum ama doktorun avcunun içi kadardı fotoğrafını atmıştı bana doğum sonrası. Doğumda alınırsa çok rahat edersin bence doktorun yönlendirir zaten. Kötü düşünmüyoruz hem, hep iyi düşünüyoruzCanım 2. Çocuk. Doğum nasıl olacak bilmiyorum. İlkinde normaldi. Ama bu sefer miyom dolayısı ile belki sezeryan olur . Benim miyimlardan biri 7cm biri 5cm. Ufak olan başka varsa bilmiyorum. Baya bebekten büyük miyom var. İnşallah doğumda alınır.
Karnım bazen öyle şişiyor ki korkuma başladımBen tatlı badem yagi kullandım ılkinde sıfır çatlak.
Nunda da öyle yapicam :) ama suan degil biraz daha zaman geçsin
Önemli olan kaşınmaması. Sakin kasıma kaşınırsaKarnım bazen öyle şişiyor ki korkuma başladım
Aaa ilk kez duydum böyle birseyiÖnemli olan kaşınmaması. Sakin kasıma kaşınırsa
Kız gibi duruyorBirde bu resim var. Acaba bu resimde cinsiyyet gorunuyormu?Eki Görüntüle 2982235
Valla boyadım yeni yıla mis gibi saçlarlarla girdim birde 8.ayda boyarım yeterSıkı bir araştırma yapayım bakayım olmadıyoncambenim senin doktoruna sorayım bari gene içim rahat etmeyecek her türlü, boyasam da. Aman ne zor şey yahu hamilelik
Allah bana saçlarını açıcıyla boyayacak yonca cesareti versin
Çok cesaretlisin vallaValla boyadım yeni yıla mis gibi saçlarlarla girdim birde 8.ayda boyarım yeterbirde benim acıcılı sonra.ç normal boya, yaparken maske tak doktorada sormadım ne yalsn söyliyim internette araştırdım 3.aydan sonra yapabilirsiniz diye bende boyadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?