• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben iş yerinde öğlene kadar bir şey yiyemiyordum yoğunluktan pek vakit olmuyordu, mecburi bir aralıklı oruç yapmış oluyordum. Üstelik akşam kapanışı da geç vakit olmasına karşın şunu söyleyebilirim ki hayatımda bu kadar basit bu kadar hızlı ve düzenli kilo verişi asla ama asla yaşamadım.
Ben 56ları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum o sisteme kadar. Ha şimdi gel gör bebiş beni neyledi ama doğumdan sonra yapacağım tek şey aralıklı oruç olur.
En sağlıklı ve kolay yöntem o bence.
Ahh o günlere ışınlansansak ya bebişlerimiz doğsa sağlıkla, koynumuzda olsa ve tek derdimiz kilo olsa 🤤
Vallahi zamanda geçmiyor biran önce sağlıkla gelseler de sonra Google de emziren anne diyeti filan aratsak 🤭 aralıklı oruç aklımda kalsın bende deneyebilirim doğumdan sonra 😌

Geç öğreneyim diyen benim canım çünkü 12 haftada falan net söylemeyecek kız dese belki erkektir diye beklicem erkek dese ya değilse diye düşüncem o bakımdan dedim yoksa ben zaten istemeden hamile kalıp Allah verdi diye kabul etmişim Allah kız verdi diye kabul mü etmeyeceğim yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.
Bak sende 1 kız varmış 1 de erkek olsa farklı olsa diyosun bende ise 2 kız var kim olsa 3.yü erkek ister 2 oğlu olan da 3.yü kız ister bende 35 yaşımdayım zaten 3 fazla bile bağlatacağım artık o yüzden erkek olsa biraz daha fazla sevinirim ama kızım da olsa başımızın üstünde yeri var ki başından beri neredeyse eminim kız olacağına sadece bir umut işte😊
Dün eşim iş arkadaşlarına söylemiş bebek geliyor diye insanlar hayırlı olsun bile demeden cinsiyeti belli mi demişler🙄 Eşim daha belli değil deyince hadi bir de erkek olsun inşallah erkektir falan demişler eşim de farketmez sağlıklı olsun da demiş. İnsan üzülüyor ister istemez bir de erkek olsa dosta düşmana karşı diyor bunun bir de yine kız deyip insanların tepkilerini görmesi var. Allaha karşı gelmek verdiğine isyan etmek yada kızsa istememek değil ama yanlış anlaşılmışım.
Evet anlıyorum seni canım. Senin durumunda olan çok yakınlarım var bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlündekini hayra çevirip sana versin.
Seni takip edeceğim inşaallah dilediğin gibi olur

Evet anlıyorum seni canım. Senin durumunda olan çok yakınlarım var bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlündekini hayra çevirip sana versin.
Seni takip edeceğim inşaallah dilediğin gibi olur
Teşekkür ederim Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etmiştir inşallah😊

Kizlar merhaba 13+5 oldum ama hala mide bulantilarim bitmedi ustune ustuk sabahlari kan kusuyorum benimle ayni haftada olanlarin durumu ne acaba mide bulantilari gectimi devam ediyormu

Kızlarrrr merhaba nasılsınız bugün doktora gttik ikili test yapıldı cok şükür cinsiyet için tahmin de falan bulunmadı bende sormayı unuttum var mı bir fikrinizz acabaaa 😍

Eklentiler

• 16413692287242228248963854803343.jpg
    16413692287242228248963854803343.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlarrrr merhaba nasılsınız bugün doktora gttik ikili test yapıldı cok şükür cinsiyet için tahmin de falan bulunmadı bende sormayı unuttum var mı bir fikrinizz acabaaa 😍
Kiz bence kollar ve bacaklar cok net degil

Gunaydin herkese güzel bi gün bizimle olsun inşallah

Hasta olanlara Rabbım sifa versin

Güzel sonuçlar alan arkadaşlarımi tebrik ediyorum

Istanbulda olan arkadaslarim biraz daha dikkatli olsunlar vakalar orda birazcık daha artmış

Benim çalıştığım yerde herkesin 1 cocugu var neden ikinciyi düşünüyorsun bu dunyaya çok hayat pahalı covid var neler neler ben öyle istiyorum dedim gözüm kesiyor aklıma yatıyor yapıyorum sanane kimene bu hayatta fikirleriniz de azicik kem kum görsün insanlar hemen elestiriyorlar hamile kalıncada kimse bise diyemedi demedi

Sevgiler saygılar.....

Ayy olmaz mi neredeyse yarımız o haldeyiz ben çareyi yemek sonrası yürüyüşte buldum belki sana da iyi gelir dışarıda olmasada evin içinde turluyorum
Normalde yürüyüşü çok severim ama hava soğuk korkuyorum bu sefer de ya üşütürsem diye :)) gerçi havalar düzeliyor akşamları yürüyebilirim.

Kızlar benim karnım 6 aylık hamileninki gibi şişti. Baya davul gibi. Var mı başka şişkinlik problemi yaşayan 😞
Sabahları sıfır göbekle başlayıp, akşama doğru 6 aylık bir göbeğe evriliyorum. Bende de aynı problem var maalesef.

Merak eden dua edenlerden allah razı olsun tek tek alıntılayamadım. Covid sonucum çok şükür negatif çıktı. Eşimde grip o da negatif..
Durumum şuan aynı ara ara ateşim çıkıyo bol bol su içiyorum bütün kemiklerim ağrıyo enfeksiyondan kaynaklı muhtemelen.. Kendinze çok dikkat edin😔🧿
çok şükür canım bol sarımsak sirke antioksidan ve antibiyotik içerir yemeni tavsiye ederim tabi c vitamini de

Kızlar benim karnım 6 aylık hamileninki gibi şişti. Baya davul gibi. Var mı başka şişkinlik problemi yaşayan 😞
Ben
Doktorum bana duphalac verdikten sonra biraz rahatladım.
Simdi onu da bırakmak zorundayım.
Kuru kayısı ( koyu renkte olanı ) aç karnına iki tane yiyorum o da iyi gelmeye başladı bana.

Arkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??

Eklentiler

• Screenshot_20220105-115012_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20220105-115012_e-Nabz.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 124
Arkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Benim bir bilgim yok maalesef ama doktorunla konuşana kadar stres yapma lütfen. Betanın sürekli katlanması gerekiyorsa yüksek olması normal değil mi

Arkadaşlar,
Bu değil değer. Benimde böyle hatta atayım sana. Ama raporlarken farklı hesaplanıyor. Bu normal beta değerin bunu tekrar bir hesaplamaya sokuyorlar. Beta 86000 cikmis benimde pap a değerine 640. Raporum çıktı doktor çok iyi düşük risk yani gözün aydin dedi bana.

Back