Geç öğreneyim diyen benim canım çünkü 12 haftada falan net söylemeyecek kız dese belki erkektir diye beklicem erkek dese ya değilse diye düşüncem o bakımdan dedim yoksa ben zaten istemeden hamile kalıp Allah verdi diye kabul etmişim Allah kız verdi diye kabul mü etmeyeceğim yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.
Bak sende 1 kız varmış 1 de erkek olsa farklı olsa diyosun bende ise 2 kız var kim olsa 3.yü erkek ister 2 oğlu olan da 3.yü kız ister bende 35 yaşımdayım zaten 3 fazla bile bağlatacağım artık o yüzden erkek olsa biraz daha fazla sevinirim ama kızım da olsa başımızın üstünde yeri var ki başından beri neredeyse eminim kız olacağına sadece bir umut işte
Dün eşim iş arkadaşlarına söylemiş bebek geliyor diye insanlar hayırlı olsun bile demeden cinsiyeti belli mi demişler
Eşim daha belli değil deyince hadi bir de erkek olsun inşallah erkektir falan demişler eşim de farketmez sağlıklı olsun da demiş. İnsan üzülüyor ister istemez bir de erkek olsa dosta düşmana karşı diyor bunun bir de yine kız deyip insanların tepkilerini görmesi var. Allaha karşı gelmek verdiğine isyan etmek yada kızsa istememek değil ama yanlış anlaşılmışım.