Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
12+6 da öğrendik biz

Merhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Doktorum fetüs ultrason sevmez ışın gönderiyoruz sonuçta ayna etkisi yapıp öyle görüyoruz ultrason açılımı kısaca bu demişti. Son kontrolümde de kalp atışını doya doya bi türlü dinleyemedik sürekli kaçtı doktorun tuttuğu o ultrason ucundan. Başta 2 haftada bir baktı şimdi 3 hafta sonraya attı daha sonra ayda bir bakacakmış doğuma yakın dönemde 3-4 günde bir bakılıyormuş sanırım nts de

Benim de doktor tartısıyla evdeki tartı farklı çıkarıyor evde 79 ken doktorda 80.800 filan çıkıyorum o hesaba göre bakarsak 400 gram almışım evdeki hesaba göre bakarsak 1 kilo bide sözde diyetliyim sözde ama

Burçları söylemişsiniz benim eşim yengeçben mi hamileyim o mu belli değil alıngan duygusal ve olur olmadık küsen bebekte kısmetse yengeç olacak
Allah dedi bana sana bı yengeç yetmedi al sana bir tane daha
Ay benim eşimde de tüm belirtiler var aşeriyor arada bulantısı var sözde karnı kalçası filan büyümüş durup durup göbüşüne bakıyor gaz desen benle yarışıyor bende ne aşerme ne bulantı ben ona nazlanacağıma o bana nazlanıyor böyle bi sendrom varmış o mu oldu ne oldu bu adamlar hiç anlamadım

Ben hamile kalmadan önce aralıklı oruç yöntemiyle besleniyordum. Şimdi az ve sık yemek beni çok yoruyor Yine de bebeğimi besleyemiyor gibi düşünüyorum. Sanki ne yesem de olmuyor

Ben hamile kalmadan önce aralıklı oruç yöntemiyle besleniyordum. Şimdi az ve sık yemek beni çok yoruyor Yine de bebeğimi besleyemiyor gibi düşünüyorum. Sanki ne yesem de olmuyor
Valla yeme durumumu pek değiştirmedim sık filanda yemiyorum ama çabuk acıkıyorum sanki. Birde doktorum daha ilk başta diyet verdi şunu ye bunu yeme az ye filan. İlk zamanlar kanınla besleniyor protein ve bol su dedi ilk 3 ay hatta 4 ay böyle beslenebilir bu ona yeterli çocuğu doyurcam diye çok yeme o çocuğa değil sana kilo olur dedi

Bana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorum genelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.

Bana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorum genelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.
Bende hiç kusmadım abartılı bulantımda olmadı bi Antep fıstığına tiksindim sanırım hiç görmek dahi istemiyorum ki çok severdim geri kalan herşeyi baya baya yiyorum valla diyet filan hak getire hatta börek olsada yesek modundayım birkaç gündür

Aynı yeminle
Aşeriyor sürekli acikiyor midesi bulanıyor sürekli tafta trip
Sinirden gülüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…