- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.781
12+6 da öğrendik bizDr.un kız dediği arkadaşlar en erken kaçıncı haftada söyledi
Bende nedense hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep kız hissettim
Belki de çok istediğim için
Ama geçen gece ilk kez rüya gördüm bebek erkekti okadar küçüktü ki ama her ayrıntısı net görünüyordu rüya bu ki biz bebeği karnıma bakarak dışardan görüyorduk eşimle
Bir yerlerim açık kaldı sanırım
Kısmetse 24 ocağa alıcam bakalımVallahi bende bilmislik yapmis olmiyimde doktordan daha iyi bilemem tabi ama banda kiz gbi geldi valla bidahi muayenen nezmn bakalm dogru cikacakmi tahminim
Doktor ayda bir gel dedi oyuzden ben ayda bir gidiyorum ama bi zararı oluyormu onu bilmiyorumMerhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Her an herşey olabilirBen o işi bi tutturamıyorum 18 den dolar almıştım en son 1000 lira zararla sattım
Video yok çekmemiştim. Yani umut etmiyorum ama evet diğer ogullarim gibi değil. Internettede 11 12 haftada cinsel organ aynı olur diyor. BilemiyorumBana erkek gibi gelmedi, dik bir çıkıntı göremedim. Ümitlendirmek istemem tabi ama. Video da var mıydı?
Doktorum fetüs ultrason sevmez ışın gönderiyoruz sonuçta ayna etkisi yapıp öyle görüyoruz ultrason açılımı kısaca bu demişti. Son kontrolümde de kalp atışını doya doya bi türlü dinleyemedik sürekli kaçtı doktorun tuttuğu o ultrason ucundan. Başta 2 haftada bir baktı şimdi 3 hafta sonraya attı daha sonra ayda bir bakacakmış doğuma yakın dönemde 3-4 günde bir bakılıyormuş sanırım nts deMerhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Biz 650 iken set aldıkBu arada düşükken altın alanlar iyisiniz çıkıyo altınzeki kadınlar
Günlerimiz yakınHanımlar kaç kilo aldınız? Yada aldınız mı?
Benim de doktor tartısıyla evdeki tartı farklı çıkarıyor evde 79 ken doktorda 80.800 filan çıkıyorumGünlerimiz yakınBenim durum karışık Doktorun tartısı iki kilo almışım gibi gösteriyor, evdeki tartı ise öyle demiyor 62den 64 olmuşum gibi tartıyor doktor. Evde ise hep 62-63 arası. Sen aldın mı?
Ay benim eşimde de tüm belirtiler var aşeriyor arada bulantısı var sözde karnı kalçası filan büyümüş durup durup göbüşüne bakıyor gaz desen benle yarışıyorBurçları söylemişsiniz benim eşim yengeçben mi hamileyim o mu belli değil alıngan duygusal ve olur olmadık küsen bebekte kısmetse yengeç olacak
Allah dedi bana sana bı yengeç yetmedi al sana bir tane daha
Ben 10 günde bir gidiyorumMerhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi
Ben hamile kalmadan önce aralıklı oruç yöntemiyle besleniyordum. Şimdi az ve sık yemek beni çok yoruyorBenim de doktor tartısıyla evdeki tartı farklı çıkarıyor evde 79 ken doktorda 80.800 filan çıkıyorumo hesaba göre bakarsak 400 gram almışım evdeki hesaba göre bakarsak 1 kilo bide sözde diyetliyim sözde ama
Valla yeme durumumu pek değiştirmedim sık filanda yemiyorum ama çabuk acıkıyorum sanki. Birde doktorum daha ilk başta diyet verdi şunu ye bunu yeme az ye filan. İlk zamanlar kanınla besleniyor protein ve bol su dedi ilk 3 ay hatta 4 ay böyle beslenebilir bu ona yeterli çocuğu doyurcam diye çok yeme o çocuğa değil sana kilo olur dediBen hamile kalmadan önce aralıklı oruç yöntemiyle besleniyordum. Şimdi az ve sık yemek beni çok yoruyorYine de bebeğimi besleyemiyor gibi düşünüyorum. Sanki ne yesem de olmuyor
Bana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorumValla yeme durumumu pek değiştirmedim sık filanda yemiyorum ama çabuk acıkıyorum sanki. Birde doktorum daha ilk başta diyet verdi şunu ye bunu yeme az ye filan. İlk zamanlar kanınla besleniyor protein ve bol su dedi ilk 3 ay hatta 4 ay böyle beslenebilir bu ona yeterli çocuğu doyurcam diye çok yeme o çocuğa değil sana kilo olur dedi
Bende hiç kusmadım abartılı bulantımda olmadı bi Antep fıstığına tiksindim sanırım hiç görmek dahi istemiyorum ki çok severdimBana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorumgenelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.
Aynı yeminleAy benim eşimde de tüm belirtiler var aşeriyor arada bulantısı var sözde karnı kalçası filan büyümüş durup durup göbüşüne bakıyor gaz desen benle yarışıyorbende ne aşerme ne bulantı ben ona nazlanacağıma o bana nazlanıyor böyle bi sendrom varmış o mu oldu ne oldu bu adamlar hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?