Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu nasıl erkek sen benimkini gör
Hahahahaahha yaaaaaa güldürdün
İşarete gerek yok ki bu kaybolur ve kız organına dönüşürse artık hiç bir doktora kızmam yanıldı diye.
oooo seninki el sallıyo bildiğin
yoncambenim benimki değişmez emin oldum sana bile erkek dediyse.
valla yaaaaa ama seninki net çekmiş bayaaaa sanki
Doktor yanılmalarına hak verıyorum. Cunku kızların da çıkıntı var
Heleki oluşum aşamasında daha cıKık olabiliyor
ahhh ahhh

Expresso kiz niye sesiniz çıkmıyo tek tek bana etiket şey ettiriyonuzanaaa karılara bak dur baska kim vardi düşünüm
Teşekkürler sorduğun için. Buralardayım aslında, ama gruba bi bakayım dedim, gergin konuşmalar. Biraz uzak durayım dedim. Baktım cinsiyet belli olanlar varmış, tebrikler. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ahh ah gerginlik bitecek gibi degil bu grupta ama olsun alıştık cinsiyetler artik ocak sonuna kesinlesmis olcak insallah

Bİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyor hemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv

Yaaaaa kıyamam onaaaaaaaaa beeee çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…