- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.741
Pek anlamam ama sonucta değişebilir deYaa evett ay ben umutlandim gitti artik kendmi sıkyodum kac gundr umutlanmamak icin
Doktor yanılmalarına hak verıyorum. Cunku kızların da çıkıntı var
Bu nasıl erkek
İşaretle ve atBu nasıl erkeksen benimkini gör
İşarete gerek yok kiİşaretle ve at
Boşluğun arasında kocamam bisi varİşarete gerek yok kibu kaybolur ve kız organına dönüşürse artık hiç bir doktora kızmam yanıldı diye.
Makale ceviriyorum diye eşim çocuklara bakıyor suanBoşluğun arasında kocamam bisi var
O mu?
Hahahahaahha yaaaaaa güldürdünBu nasıl erkeksen benimkini gör
oooo seninki el sallıyo bildiğinİşarete gerek yok kibu kaybolur ve kız organına dönüşürse artık hiç bir doktora kızmam yanıldı diye.
valla yaaaaa ama seninki net çekmiş bayaaaa sankiyoncambenim benimki değişmez emin oldum sana bile erkek dediyse.
Doktor yanılmalarına hak verıyorum. Cunku kızların da çıkıntı var
Heleki oluşum aşamasında daha cıKık olabiliyor
Teşekkürler sorduğun içinExpresso kiz niye sesiniz çıkmıyo tek tek bana etiket şey ettiriyonuz anaaa karılara bak dur baska kim vardi düşünüm
Bu kadar küçük haftada, böyle kocamanİşarete gerek yok kibu kaybolur ve kız organına dönüşürse artık hiç bir doktora kızmam yanıldı diye.
Yok kordon akışını gösterdiBu kadar küçük haftada, böyle kocaman. Kordondur belki
Ahh ah gerginlik bitecek gibi degil bu grupta ama olsun alıştıkTeşekkürler sorduğun için. Buralardayım aslında, ama gruba bi bakayım dedim, gergin konuşmalar. Biraz uzak durayım dedim. Baktım cinsiyet belli olanlar varmış, tebrikler . Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ayni gune ait Yandan nub lu resmi varmi birde ona bakalim merak ettimYok kordon akışını gösterdibitti benim umudum ya erkek denilenler görünce benim değişmez.
Var olmaz mi en net bu nubta. Hatta o çıkıntı belli burada ama paralelAyni gune ait Yandan nub lu resmi varmi birde ona bakalim merak ettim
Bİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyorAaaa o balığı x2 düşün yengeçtebenim yeğenim balık şuan 5 yaşında hala tvde yanlışlıkla uzun hava Karadeniz türküsü filan duyunca ağlıyor daha küçükken de pepe nin şarkılarına ağlardı o ağlayınca bende ağlardım hiç bilmiyorum büyüyünce napcak gönül ilişkilerinde kızlar kalbini kırınca baya oturur ağlar hem yengeç hem balık daha zor vallahi
Yaaaaa kıyamam onaaaaaaaaa beeee çok tatlıBİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyorhemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv
Hahaha sorma az buçuk kar ettimBu arada düşükken altın alanlar iyisiniz çıkıyo altınzeki kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?