Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninde sağ tarafda üstte canım bebiş
Benimdr sağ alttaydı bu şekilde erkek diyorum
Kiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artk

Kiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artk
Solsa bide bacak arası boşsa kızdır bakalım ayın sınunda belli olur bebişkolsrımız

Doğru sölüysn bu sağ sol muhabbeti dogru mu yaa son gttiğimde dikkat ettim sürekli usg sol taraftan baktı doktor şmdi muayene sırasındaki mi dogru usg kağıdında ki mi çözemedim bende
Muayene yaparken elimdeki aleeti sağmı solmu tututo zaten az kal illa ocak sonunda söylerlet bence

Aaa yok nub tada kiz gbi duruyor erkekte o kivrimdaki sey dimdik yukari dogru duruyor ayyy artk cinsiyeti ogrenen kadr akla karayi secerm cok merak ediyorum artik

Ben 12 temmuz um bide aynı tarihte oluyormuş dedim eşime, inşallah olmaz demeye korkuyorum ama bir önceki burç olsa diyor bilmiyorum bence yengeç olmak güzel tam bir yengecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…