- 23 Ekim 2018
- 15.445
- 35.224
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.501
Öncesinde kalp atışı başlamamış olabilir. Kese oluşmamış olabilir. 7-8. Haftalarda kesin görünür ondan geç vermişlerdirAnneler hepinize merhaba, benim topiğim değil burası ama size bir sorum var. Ben hamileyim test yaparak öğrendim, su anda besinci haftayı tamamladık, doktordan randevu almak istedim haftaya ilk muayene için, tam 6+0 olacaktı o zaman, ama asistanı simdi bir şey görünmez gelmenize gerek yok dedi ve randevuyu 7+3 e verdi. Ben de acaba geç mi diye tedirginim şu an. Neredeyse iki ay tamamlanacak ben hiç doktor görmemiş olacağım diye. Sizin 8 haftaya kadar muayenelerinizde neler oldu? Nelere bakıldı? Gerçekten 8.haftada gitsem daha mı iyi? Bi fikir verebilirseniz çok sevinirim
Evet yeni gördüm yazdıklarınıza kırılmadım siz kırıldıysanız düzelteyim diye açıklama yapmak istedim.Ben mesaj kime aitti bilmiyorum, ben öylesine hızlıca gördüğüm bir mesajdan bahsettim. Sen nasıl şimdi güzelce kendini ifade ettiysen, benim de yaptığım kendimi ifade etmekti
Allah herkesin gönlüne göre versin
Zaten bu konu da grup için kapandı, hepimiz uzatmayalım diye karar verdik dün akşam. Sen sanırım mesajları şimdi gördüğün için alıntı yaptın ama gerçekten herkesin bakış açısının farklı olduğu bi konu.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, en önemlisi bu tabi ki.
Hatta konuyu da ben başlatmamıştım, ilginç bir şekilde bana kaldı yahu
Evet mesela bennnKesinlikle ben evde herkese aynen böyleyim
" bu evde herkes kendi işini yapacak, kimse kimsenin hizmetçisi degıl"
Eşimde dahil.
Siz yaptırmayın oğullarınıza elin kızı yaptırıyor merak etmeyınsiz kıyamayın
Kıyan kıyıyor
Ben bulamadım o bulsunŞimdi onun pesine mi düştün?
Eşimiz, ailesi falanda önemli şanslıyız. Bi arkadaşım hala ailesinde böyle şeylerin olduğunu söyledi. Benim er geç erkek doğurmam gerek dedi mesela kız, çok kötü bir şey.Valla yeni erkeklerin alnından öpesim geliyo cidden,Eski devirdeki erkekler olsa baskı tutardı üstünde,
Şimdi en azındna rahatsın, kız da olsa erkekde olsa ne farke derüstünde bi yük görmüyosun erkek doğurmam lazım diye
Mesela şimdi senin kızsa bebek ve buraya yazarsan yandın takipteyimKızlar 2 oğlum var 1 tane de kız istiyorum diye kimse beni suçlayamaz ya
Ha 2 oğlum canım ciğerim, kalbim diye seviyorum onları sanki onları dışlıyormuşuz gibi bi algı oluştu. Ha 3. Oğlan gelirse o da canımın en içi olacak. Sadece insan kızın da tadına bakmak istiyor. Ama her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlat. Samimiyetle bir şeyleri paylaşıyoruz ama topik gerilmeye çok müsait niye biraz salmıyoruz, valla gerek yok , canımıza yazık
Çok tatlısınız teşekkür ederimEvet yeni gördüm yazdıklarınıza kırılmadım siz kırıldıysanız düzelteyim diye açıklama yapmak istedim.
O zaman endişelenmeyip bekleyeyim mi? Baska doktor aramama gerek yok? Doktor kanaman ağrın olursa direkt gel yoksa 7 hafta geçsin önce dedi. Burada herkes hamile olur olmaz 4 5 haftada gidince endişelendim acaba yanlış mı yapıyorum diyeÖncesinde kalp atışı başlamamış olabilir. Kese oluşmamış olabilir. 7-8. Haftalarda kesin görünür ondan geç vermişlerdir
daha hiç gitmediğim için bilmiyorum ama görünüyordur inşallah. Kesenin içinde bebek ne zaman görünmeye başlıyor? İnternette kalp atışı 6.hafta basında diyor ama herkes için mi bu?Yoooo 6 haftalık bence gayet iyi kese görünüz, ben 7 haftads kalp atışını duydum, herhalde doktor kalp atışını duymak için erkne demiştir. Ama şuan bebeğin kesesi gözükmesi lazım
Aynen keisnlikleeee yıllarca erkek ayrımı olarak büyüdük, kız doğurunca önemsemeyen bir millet vardı hep karşımızda.Eşimiz, ailesi falanda önemli şanslıyız. Bi arkadaşım hala ailesinde böyle şeylerin olduğunu söyledi. Benim er geç erkek doğurmam gerek dedi mesela kız, çok kötü bir şey.
Sonra niye gelişemedik niye ilerleyemedik. Toplumda biraz yüzümüzü batıya çevirmeniz gerek bu gelenekler malesef orta doğudan geliyor..
Ben erkek duymaya kendimi hazırladımMesela şimdi senin kızsa bebek ve buraya yazarsan yandın takipteyimbana nispet yapiyorsun mesaji atacağım hemen
Notlarım var baktımda Ben keseyi 5. Haftada görmüşümm. Kalp atışınıda 7+0 tam görmüşüümO zaman endişelenmeyip bekleyeyim mi? Baska doktor aramama gerek yok? Doktor kanaman ağrın olursa direkt gel yoksa 7 hafta geçsin önce dedi. Burada herkes hamile olur olmaz 4 5 haftada gidince endişelendim acaba yanlış mı yapıyorum diye
daha hiç gitmediğim için bilmiyorum ama görünüyordur inşallah. Kesenin içinde bebek ne zaman görünmeye başlıyor? İnternette kalp atışı 6.hafta basında diyor ama herkes için mi bu?
5+ dan sonra kese görünür vajinal yapar yine de görür yani. Ben 6+5 te gittim kalp atışını da duydum. Asistan gitmişken sadece boş bir kese görüp kalp atışı için 1-2 hafta sonra tekrar gitmen yerine gitmişken kalp atışını da gör diye söylemiş olmalı.Anneler hepinize merhaba, benim topiğim değil burası ama size bir sorum var. Ben hamileyim test yaparak öğrendim, su anda besinci haftayı tamamladık, doktordan randevu almak istedim haftaya ilk muayene için, tam 6+0 olacaktı o zaman, ama asistanı simdi bir şey görünmez gelmenize gerek yok dedi ve randevuyu 7+3 e verdi. Ben de acaba geç mi diye tedirginim şu an. Neredeyse iki ay tamamlanacak ben hiç doktor görmemiş olacağım diye. Sizin 8 haftaya kadar muayenelerinizde neler oldu? Nelere bakıldı? Gerçekten 8.haftada gitsem daha mı iyi? Bi fikir verebilirseniz çok sevinirim
Çok iyi yapmışsın ben hala tam kabul edemedim. Normalde terapi desteği almıştım eskiden yine alacağım sanırım.Ben erkek duymaya kendimi hazırladım
Bence sıkıntı olmadığı sürece bekleyin. Ben kendim bulantım başlamasa 8. Haftaya kadar bekleyecektim. Kalp atışı var mı yok mu tereddütü yaşanmıyor o zamanO zaman endişelenmeyip bekleyeyim mi? Baska doktor aramama gerek yok? Doktor kanaman ağrın olursa direkt gel yoksa 7 hafta geçsin önce dedi. Burada herkes hamile olur olmaz 4 5 haftada gidince endişelendim acaba yanlış mı yapıyorum diye
daha hiç gitmediğim için bilmiyorum ama görünüyordur inşallah. Kesenin içinde bebek ne zaman görünmeye başlıyor? İnternette kalp atışı 6.hafta basında diyor ama herkes için mi bu?
Kucağımıza alınca geçecek hepsi bence. Böyle düşündüğümüz için de üzüleceğiz ama nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Şimdi ben 2,5 yaşındaki oğluma bakıyorum da onun gibi bir erkek evlada daha hayır diyemem,aşırı tatlıÇok iyi yapmışsın ben hala tam kabul edemedim. Normalde terapi desteği almıştım eskiden yine alacağım sanırım.
Ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum 11+3 oluyor ama pzrt bir sorcam dr a geleyim mi diye yine de.Çok tatlısınız teşekkür ederimAma hiçbir sorun yok inanın sadece fikir alışverişiydi
İkili için ne zaman gideceksiniz? Ben 12+2 de gideceğim, cinsiyeti öğrenemem diye düşünüyorumAramızda 1 gün var ya o yüzden merak ettim.
Yanlış anlaşılmayayim. Benim sadece cinsiyet değil mesele. 3 çocuklu hayata tam adapte olabilmiş değilim bu fikir hala uzak geliyor. İstedim sanıyordum ama bu ara hersey üst üste gelince tedirginim çok. İş ev cocuklar hepsini yurutemem gibi hissediyorum. Yoksa erkek ya da kız o kısmı geçtim.Kucağımıza alınca geçecek hepsi bence. Böyle düşündüğümüz için de üzüleceğiz ama nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Şimdi ben 2,5 yaşındaki oğluma bakıyorum da onun gibi bir erkek evlada daha hayır diyemem,aşırı tatlı
Yemin ederim abim yAaaaaa aynı , allahdan benim annemle babam evlat ayırmıyordu abimede bana eşit davranıyolardıÖrneği abimden vereceğim.
Annem parmakla gösterirdi herkese .
Evlendi kendi yuvasını kurdu. Sanırsın ağaç kavuğundan cıkmış muamelesi yapıyor kendine. 30 dk lik mesafede oturuyor
Bayramdan bayrama annemi görmeye gelir.
Bizim aramız hic yoktur zaten onunla. Onun kimseyle yoktur arası.
Al sana boşa doğurup bakılmış, boşa emek verilmiş bir evlat!!!! Açım desen " benim de işlerim bozuk" der hatta.
Anneme dedim " al sana ×, gördün mü × i sen. İyi oldu sana . × aşağı × yukarı. "
Sustu sesini bile çıkarmadı.
Allah evladın hayırlısını versin. Kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın
ASla kınamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?