- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.718
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.461
0.8 ne kadar düşük bana sanırım 1.30 lu bi sey dedi ama galiba 3 mm ye kadar normalmişEnseyi ölçüp söyledi mi sana merak ettim ?benim enseye 0.8 mm dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.8 ne kadar düşük bana sanırım 1.30 lu bi sey dedi ama galiba 3 mm ye kadar normalmişEnseyi ölçüp söyledi mi sana merak ettim ?benim enseye 0.8 mm dedi
Zamani canım 11 e girdiğin an yapılır ama boy önemli bas popo cm 5 den kısa gelirse yapılmıyor bekleniyor diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim tabiİkili tarama testi icin 11+3 te gitsem erken olurmu acaba bu zamanda yaptıran varmi?
Resim yüklemistim ama cıkmamıs :)
Eki Görüntüle 2981400 benimde 11 +5 perşembe ikili tarama var inslalah iyi geçer, sizin cinsiyet belli oldumu
3 e kadar normalmiş, sizin cinsiyet belli oldumuBen de bugün gittim 2li test için. 12 haftalık dedi. Baş popo arası mesafeye(CRL) 54 mm, ense kalınlığında NT 1.2 çıktı. Sizce nasıl?
Gayet iyi ölçümlerin benimde geçen hafta 12+0 da 53,7 crl, nt 1,2 çıkmıştı :) doktor güzel ölçümler demişti.Ben de bugün gittim 2li test için. 12 haftalık dedi. Baş popo arası mesafeye(CRL) 54 mm, ense kalınlığında NT 1.2 çıktı. Sizce nasıl?
Henüz hic bir şeyKızlar yaz bebekleriniz için neler alıyorsunuz :)
Erkek isteyen ve kızsa geç öğreneyim diyen muhtemelen benimdir espri de değildi.Kızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzel Sadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyor Hamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece
Şuan göremessin ama 2 günde 2 kat artacağı için o şekilde hesapla 3000 üstümdeyken göbekden kese görünühor canım istersen tam 6+0 tam emin olmak için ozman gitKızlar keseyi ne zaman gördünüz acaba 5+3 haftalık hamileyim şimdi ,
dün betama baktırdım 1062 çıktı sizce kese gözükür mü gitsem ?
Bilmiyorum ki ikiz olduğu için mi ufak anlamadım ama doktor normal dedi..yada tam 12-13.hagta.arası gitmediğim için ufak çıktı..yine gidecem bu hafta bakalım ense kaç çıkacak..0.8 ne kadar düşük bana sanırım 1.30 lu bi sey dedi ama galiba 3 mm ye kadar normalmiş
Canım ben 5+5 de alttan muayene ile görmüştüm değerimi bilmiyorumdum ama tahmini 5 bin civarıydı.üstten bakmadı ama belki üstten de görünebilrdi yani.3000 üzeri görünür deniliyor genelde karından.alttan da 1000 1500 civarları.yarın bile görünebilir ama istersen 2 gün sonra git garanti olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.Kızlar keseyi ne zaman gördünüz acaba 5+3 haftalık hamileyim şimdi ,
dün betama baktırdım 1062 çıktı sizce kese gözükür mü gitsem ?
Öyle yapayım muayene ücreti ödedim kontrol süresinde gidiğ bir daha ücret ödemek istemiyorum.Canım ben 5+5 de alttan muayene ile görmüştüm değerimi bilmiyorumdum ama tahmini 5 bin civarıydı.üstten bakmadı ama belki üstten de görünebilrdi yani.3000 üzeri görünür deniliyor genelde karından.alttan da 1000 1500 civarları.yarın bile görünebilir ama istersen 2 gün sonra git garanti olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Ben 11+0 da yaptırdım canım ama ultrasonda 11+2 çıkmıştı boyuyla alakalı demişti 4.5cm üzeri yapılıyormuş söylediğine göreİkili tarama testi icin 11+3 te gitsem erken olurmu acaba bu zamanda yaptıran varmi?
Senin yazının altındada içimden gelen birşeyi arkadaşlara yazmak istiyorum …Erkek isteyen ve kızsa geç öğreneyim diyen muhtemelen benimdir espri de değildi.
3. Hamileliğim isteyerek olmadı bazı sağlık sorunlarım da var ve bebek şuan gereksizdi hatta aldırmayı bile çok düşündüm günlerce ağladım ama kıyamadım. 2,5 aylık olmasına rağmen de bu fikre alışamadım mutlu değilim ama evladım sonuçta kötü düşünüp Allaha isyan etmek istemiyorum.
Ben kız çocuklarını çok severim kendimi bildim bileli bu böyle belki erkek kardeşim yok diye ya da etrafımdaki erkek çocuklarının huyundan suyundan yetiştirilmesinden belki de kızların daha nazlı süslü olmasından.
İki kızımda da çooookkk mutlu oldum öğrendiğimde bana ve birbirlerine çok yakın arkadaşlar sakinler yardımcılar hepimiz için su götürmez bir gerçek ki kız çocuk başka tv de hakan ural, mehmet ali erbil vs bile demişlerdi hem kızım hem oğlum var kız bambaşka diye bunun aksini söyleyen daha duymadım ama bu demek değil ki erkek hayırsız olacak erkek sevilmez haşa Allahın takdiri sen o erkeği de öyle bir yetiştirirsin ki bin kıza bedel olur.
Erkek çocukta hevesim olsa 3. için 7 sene beklemezdim maddi durumum iyi 4-5 bile yapardım öyle bir takıntım olsa. Ama etrafımda 2.de bile aa yine mi kız, aa paraları damatlar yicek, aa bir erkek bulamadınız, 3.yü yap bir de oğlun olsun vs gibi sözler insanın içinde yer ediyor. Halbuki ne alaka paraları damat yicek yesin benim evladım mutlu olduktan sonra elbette eşi de faydalansın oğlum olsa sadece ona verip kızlara vermicek miyim sanki o zaman da gelin yiyecek. Cahil cühela laflar olmasına rağmen insana bir hırs geliyor. Madem oldu bari bu kez farklı olsun diyorsun. Bunu kim olsa söyler bence. Ben burada kalkıp mutlaka oğlum olmalı kocam ille erkek istiyo olana kadar doğurcam vs gibi şeyler demedim o şekilde takıntılı olanlar da var öyle bir aile değiliz ama biliyorum ki yine kızsa içten içten gülenler çıkacak o lafları tekrar duymak istemiyorum belki de hormonlar falan hassas dönemde olduğum için.
Geç öğrenme mevzusu da şimdi net bişey söyleyemicek net olarak görsün bende ona göre kendimi hazırlayayım diye söyledim çünkü şimdi kız bile dese ya erkekse diye ümitleneceğim ister istemez sonra değişenler olabildiği için.
Ben yazdıklarımda çok abest birşey görmüyorum insanlık hali kendimizde olmayana özeniyoruz ama yine kızsa istemem deyip aldırmaya kalkacak hayata küsecek değilim her yazdığımın arkasına sağlıklı olsun da aslında en önemlisi o diye ekledim her zaman korkarım Allaha nankörlük etmek istemem zaten ben erkek olsa dedim diye cinsiyeti değişecek değil bu saatten sonra bizimkisi bir temenni heyecanlı bir bekleyiş.
Zaten 2 tane kızım var bir de farklı meyveden tatmak isterim elbette beni benim durumumda olanlar anlar bence. Bende 2.de topiklerde bir kızım var bu erkek olmalı diyenleri anlamıyordum ama 3.de farklı kim olsa ister istemem diyeni anlamam asıl.
Farklı tarzda kıyafetler almak bir de erkek çocuk büyütmek fikri bu isteksiz hamileliğimde bana biraz heves veriyor ama kız olacağını da içten içten hissediyorum en azından hevesim biraz daha geç kırılsın istiyorum.
Sizleri kıracak bir şey yazdıysam kusura bakmayın.
Ben mesaj kime aitti bilmiyorum, ben öylesine hızlıca gördüğüm bir mesajdan bahsettim. Sen nasıl şimdi güzelce kendini ifade ettiysen, benim de yaptığım kendimi ifade etmektiErkek isteyen ve kızsa geç öğreneyim diyen muhtemelen benimdir espri de değildi.
3. Hamileliğim isteyerek olmadı bazı sağlık sorunlarım da var ve bebek şuan gereksizdi hatta aldırmayı bile çok düşündüm günlerce ağladım ama kıyamadım. 2,5 aylık olmasına rağmen de bu fikre alışamadım mutlu değilim ama evladım sonuçta kötü düşünüp Allaha isyan etmek istemiyorum.
Ben kız çocuklarını çok severim kendimi bildim bileli bu böyle belki erkek kardeşim yok diye ya da etrafımdaki erkek çocuklarının huyundan suyundan yetiştirilmesinden belki de kızların daha nazlı süslü olmasından.
İki kızımda da çooookkk mutlu oldum öğrendiğimde bana ve birbirlerine çok yakın arkadaşlar sakinler yardımcılar hepimiz için su götürmez bir gerçek ki kız çocuk başka tv de hakan ural, mehmet ali erbil vs bile demişlerdi hem kızım hem oğlum var kız bambaşka diye bunun aksini söyleyen daha duymadım ama bu demek değil ki erkek hayırsız olacak erkek sevilmez haşa Allahın takdiri sen o erkeği de öyle bir yetiştirirsin ki bin kıza bedel olur.
Erkek çocukta hevesim olsa 3. için 7 sene beklemezdim maddi durumum iyi 4-5 bile yapardım öyle bir takıntım olsa. Ama etrafımda 2.de bile aa yine mi kız, aa paraları damatlar yicek, aa bir erkek bulamadınız, 3.yü yap bir de oğlun olsun vs gibi sözler insanın içinde yer ediyor. Halbuki ne alaka paraları damat yicek yesin benim evladım mutlu olduktan sonra elbette eşi de faydalansın oğlum olsa sadece ona verip kızlara vermicek miyim sanki o zaman da gelin yiyecek. Cahil cühela laflar olmasına rağmen insana bir hırs geliyor. Madem oldu bari bu kez farklı olsun diyorsun. Bunu kim olsa söyler bence. Ben burada kalkıp mutlaka oğlum olmalı kocam ille erkek istiyo olana kadar doğurcam vs gibi şeyler demedim o şekilde takıntılı olanlar da var öyle bir aile değiliz ama biliyorum ki yine kızsa içten içten gülenler çıkacak o lafları tekrar duymak istemiyorum belki de hormonlar falan hassas dönemde olduğum için.
Geç öğrenme mevzusu da şimdi net bişey söyleyemicek net olarak görsün bende ona göre kendimi hazırlayayım diye söyledim çünkü şimdi kız bile dese ya erkekse diye ümitleneceğim ister istemez sonra değişenler olabildiği için.
Ben yazdıklarımda çok abest birşey görmüyorum insanlık hali kendimizde olmayana özeniyoruz ama yine kızsa istemem deyip aldırmaya kalkacak hayata küsecek değilim her yazdığımın arkasına sağlıklı olsun da aslında en önemlisi o diye ekledim her zaman korkarım Allaha nankörlük etmek istemem zaten ben erkek olsa dedim diye cinsiyeti değişecek değil bu saatten sonra bizimkisi bir temenni heyecanlı bir bekleyiş.
Zaten 2 tane kızım var bir de farklı meyveden tatmak isterim elbette beni benim durumumda olanlar anlar bence. Bende 2.de topiklerde bir kızım var bu erkek olmalı diyenleri anlamıyordum ama 3.de farklı kim olsa ister istemem diyeni anlamam asıl.
Farklı tarzda kıyafetler almak bir de erkek çocuk büyütmek fikri bu isteksiz hamileliğimde bana biraz heves veriyor ama kız olacağını da içten içten hissediyorum en azından hevesim biraz daha geç kırılsın istiyorum.
Sizleri kıracak bir şey yazdıysam kusura bakmayın.