• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Benim üçünde de ilk vajinal bakıldı hiçbir şey olmaz rahim içine kadar girmiyor zaten bebeğe çok uzak. Cinsel ilişki kadar tehlikesiz.

• Beğen
Reactions: RAU
Yardımcı ablayla yollarımız ayrıldı. Eşim yoğun bir çalışma döneminde. Çocuklar sürekli hasta. Mayısta taşınacagiz ve ev bulmam lazım. Kendi isimde de araştırma kısmındayım sürekli okul okul gezmem lazım 450 çocuğa uygulama yapılacak 4 ayım var ama bir çocuğa bile gitmedim daha. Burada gülüp söylüyoruz ama cinsiyet vs işin eğlencesi gerçekten.

Umarım hersey girer yoluna.
Düzelicez inşallah be:KK19:

Kızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzel 🤗 Sadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok 😌
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyor 🤭 Hamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok 😁 Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı😅 Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum 🤭
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece🙃
Canım sana çok hak veriyorum.sadece söylemek istedim.benim bir oğlum var tek düşündüğüm sağlıklı ve bana hayırlı bir evlat olması.hep bunun için dua ediyorum.Allah dualarımızi kabul etsin.

Benim kaynanam duyduğu gibi dedi ki bak kızsa da üzülme hepsi evlat bizim erkek beklentimiz yok ne kadar umutsuzsa benden benim erkek olsun diye yaptığımı sandı kadın😂
Annem de ay inşallah yine kızdır dedi napcaksa bu kadar kız torunu😂
Bizde de şöyle bir durum var. Eltim geçtiğimiz yaz 5 sene üstüne doğum yaptı. İlk torun yani ve kız. Şimdi benim hamile olduğumu öğrenince hemen bu da erkek olsun etiketi yapıştı..😄 Tabi önce sağlık falan diyolar.. Eltime de kız olduğunu duyunca olsun hayırlısı falan demişler.. Ama kayınvalidem çok kız torun istiyordu.. Olunca da benden erkek beklemeye başladılar. O baskı hep olacak herhalde toplumumuzda 😅

Çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰Eğer özelse arayıp sorabiliyosun gitmeden, ben yinede yüz yüze göreyim dedim😀 bel ağrım vardı onuda sormuş oldum
Devlet canım özel değil telefonla bilgi vermezler.Randevuda aldım zaten idrar da enfeksyon çıkmışdı hem onu sorcam hemde bir daha görürüm dedim bebişi :) 1 gün daha sabır bakalım.Normal mi dedi bel ağrına

Back