- 25 Şubat 2020
- 2.663
- 3.342
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.381
Aynen canım. Ben 2 yi yaptırmıyorum 3 yaparım dedim. Bu arada ilk kızımda da bundada doktor bana diş doktoruna kontrole git dedi. Sizde böyle birşey oldumu ve nedeni ne olabilir canım.Hic canini sıkma canım bebeginiyi rahat olsun 3 lu 4 lu testler var onlara baktirisin olmazsa
Hayırlı uğurlu olsunKız allah seni
Erkek fikri cok uzaktı banaiçimden hep kiz geçiyordu. Hayırlısı olsun
Bende çözemedimYa ben de kendi göbeğimi parmaklayıp duruyorumabimize falan mi bakmamız gerekiyor ben anlamadım
Sag ol canimHayırlı uğurlu olsun
Son zamanlarda kimden 2. Haberi duyduysam hep cinsiyet aynı böyle belki 5 - 6 kişi olmuştur bakalım ben kıracakmıyım o zinciri
Bende en çok kızın adına çok sevindim 2 kız olmak çok güzel
Benimde 2. Gebeligim doktorumdan boyle bisey duymadim dis kontroluna.git vs gibiAynen canım. Ben 2 yi yaptırmıyorum 3 yaparım dedim. Bu arada ilk kızımda da bundada doktor bana diş doktoruna kontrole git dedi. Sizde böyle birşey oldumu ve nedeni ne olabilir canım.
Merhaba kizlar ne guzel gittikce cogaliyor cinsiyetler. Ben 17 sinde gidicem bakalim o zaman belki bisey der bende merak ediyorum
Yine aynı gün bir sürü randevu var desenize. Benimde 17siBen de 17sinde ikili için gideceğimAma nedense cinsiyet öğrenemeyeceğim gibime geliyor 12+2 olacağım o gün ama bakalım kısmet
Soyler bence bekliyoruz heyecanlaYine aynı gün bir sürü randevu var desenize. Benimde 17si
Ben muhtemelen cinsiyeti öğrenirim 15 haftalık olacağım tam
Hayır ama garanti olsun aklımızda bişey kalmasın istiyor. Ben hala yaptırmama taraftarıyım.Neden amniyosentez yapma düşüncesi oluştu herhangi bir bulguya mı rastladılar?
Tartışma olmuştuya bi ara burda, rabiada o ara biraz orda takıldı. Sonra geri geldi ortam düzelinceBenimde 2. Gebeligim doktorumdan boyle bisey duymadim dis kontroluna.git vs gibibu arada agustos analarinda ne geziyon sen hı yakaladik seni sen temmuz anasisin kendine gel
Down sendromu riski düşük yani. Aklımızda soru işareti olmasın yaptıralım emin olalım diyor.Canım neden düşük riskli?
Ve neden esin amniyo sentez istiyor?
Hani kız göbekSelam.
Ben azaltmaya çalışıyorum bu sebeple. Mahvediyor beni, hamilelikten olduğunu sanıyodum meğer ilaçtan mış.. Onu içinde kusmuyordım evet ama baş dönmesi halsizlik sürekli yatma hali yaptığını farkettim. Hele yemek yedikten sonra enerji çekişmeleri falan. 1e düşürdüm baya baya azaldı o şikayetlerim sadece geceleri içiyorum artık o zaman yapmıyor.
Allahın izniyle sapasağlam doğacaklarDown sendromu riski düşük yani. Aklımızda soru işareti olmasın yaptıralım emin olalım diyor.
Burada istege gore yapilmiyor mesela. Eger bir durum varsa garanti olmasi icin yapiliyor ama bebek icin riskli bir durum, gelisimini engelliyor.Hayır ama garanti olsun aklımızda bişey kalmasın istiyor. Ben hala yaptırmama taraftarıyım.
Şaka yaptığımı anlamayacak olamassın benceBunun içinde duyar kasıldı anlamıyorum yani biraz espiriye vursanız hayat böyle siizin için daha zor olabilir yani biraz deneyin
Benim doğacak bebeğimde erkek kendimedr laf atmış oluyorum ozmaanyapmayın rica ediyorum yaaa
Risk düşükse neden illa ısrar ediyor eşiniz? Ailede down sendromlu birey mi var acaba?Down sendromu riski düşük yani. Aklımızda soru işareti olmasın yaptıralım emin olalım diyor.
Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
Aynen öyle
Sonucuna da kendi katlanıyor boyle
Ama şu da bir gerçek, bazı erkekler kesinlikle iş yapmıyor istersen bebeklikten öğret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?