• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merve2401 Merve2401 canim senin sesin cikmadi bugun sende gidecektin yanilmiyorsam 😊
Gittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla

Gittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla
Bozma moralini üçlü test değilde direk dörtlü yaptıralım dedi doktor bana. Daha detaylı hem içini de ferah tut canım. Çok mu hareketliydi ondan mı göstermedi. Ben de bu gittiğimde çikolata yemiyim bari çünkü bir ay daha beklemek istemiyorum 🙈

Kullanmadım, gerek olmadı diş çıkarma sürecimiz rahattı çok şükür ☺️
Ben de kullanmadım ama süs olarak almayı çok istedim kaldı gitti sonra ha bugün ha yarın derken. Arkadaşlarımdan kullananlar var memnun kaldık diyorlar.
Almayı düşünüyorumda doğdunda , bütün ünlüler fln çocuklarına takmışlar , bi işe yarıyomu yaramıyormu bilmiyorum oyuzden sizede bi sorayım dedim 💪🏻🥰 teşekkür ederim

Hic canini sıkma canım bebeginiyi rahat olsun 3 lu 4 lu testler var onlara baktirisin olmazsa

Neden kaçırdın canım ikili testi? Vardır bir hayır üzülme iyi düşün 🥰

Merhaba bir sorum olacak 2022 Ağustos annesiyim inşallah 🙏 ağustos anneleri konu etiketini bulamiyorum yardımcı olur musunuz

Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
Eşin neden ısrar ediyor bilmiyorum ama amniyosentez tehlike ve düşük riski taşıyor. Eğer çok ısrar ediyorsa nifty yaptırabilirsiniz.

rabiaIslam orda da var 😀

Back