• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hic canini sıkma canım bebeginiyi rahat olsun 3 lu 4 lu testler var onlara baktirisin olmazsa
Aynen canım. Ben 2 yi yaptırmıyorum 3 yaparım dedim. Bu arada ilk kızımda da bundada doktor bana diş doktoruna kontrole git dedi. Sizde böyle birşey oldumu ve nedeni ne olabilir canım.

Bakın kızlar kocaman bir göbüş. İkinci olduğu için çabuk çıktı diye düşünüyoruz ailecek. İç karın denen şey yok bizde hemen pırt çıkıyor karnımız ama bu cidden baya baya büyük. Kızımda 5 aylıkken böyleydim :confused:

Eklentiler

• IMG_20220103_214503.jpg
    IMG_20220103_214503.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 117
Kız allah seni :KK53: 😀

Erkek fikri cok uzaktı bana 😂 içimden hep kiz geçiyordu. Hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun🙏🏻
Son zamanlarda kimden 2. Haberi duyduysam hep cinsiyet aynı böyle belki 5 - 6 kişi olmuştur bakalım ben kıracakmıyım o zinciri 🤭🤭
Bende en çok kızın adına çok sevindim 2 kız olmak çok güzel 🙏🏻

Ya ben de kendi göbeğimi parmaklayıp duruyorum 😅 abimize falan mi bakmamız gerekiyor ben anlamadım 😂
Bende çözemedim 🤔😀İlk çocuğuna bakıyosun galiba, bende ilk çocuk olmadığın için, abimin içi çukursa ben doğdum, benimde çukur, kız kardeşim doğdu😀

Hayırlı uğurlu olsun🙏🏻
Son zamanlarda kimden 2. Haberi duyduysam hep cinsiyet aynı böyle belki 5 - 6 kişi olmuştur bakalım ben kıracakmıyım o zinciri 🤭🤭
Bende en çok kızın adına çok sevindim 2 kız olmak çok güzel 🙏🏻
Sag ol canim
Aynen çevremdekilerde aynı şekilde öyle:)

Aynen canım. Ben 2 yi yaptırmıyorum 3 yaparım dedim. Bu arada ilk kızımda da bundada doktor bana diş doktoruna kontrole git dedi. Sizde böyle birşey oldumu ve nedeni ne olabilir canım.
Benimde 2. Gebeligim doktorumdan boyle bisey duymadim dis kontroluna.git vs gibi😁 bu arada agustos analarinda ne geziyon sen hı yakaladik seni sen temmuz anasisin kendine gel :KK70:

Merhaba kizlar ne guzel gittikce cogaliyor cinsiyetler. Ben 17 sinde gidicem bakalim o zaman belki bisey der bende merak ediyorum:emir_bebek::anneadayı:

Ben de 17sinde ikili için gideceğim 🤗 Ama nedense cinsiyet öğrenemeyeceğim gibime geliyor 🤭 12+2 olacağım o gün ama bakalım kısmet 😁
Yine aynı gün bir sürü randevu var desenize. Benimde 17si😍
Ben muhtemelen cinsiyeti öğrenirim 15 haftalık olacağım tam 💃

Selam.
Ben azaltmaya çalışıyorum bu sebeple. Mahvediyor beni, hamilelikten olduğunu sanıyodum meğer ilaçtan mış.. Onu içinde kusmuyordım evet ama baş dönmesi halsizlik sürekli yatma hali yaptığını farkettim. Hele yemek yedikten sonra enerji çekişmeleri falan. 1e düşürdüm baya baya azaldı o şikayetlerim sadece geceleri içiyorum artık o zaman yapmıyor.
Hani kız göbek 😅

İkizlerde 2li tarama çok yanlış çıkıyormuş.bayağı ikiz annelerinden öğrendim doktorları hiç önermemiş.o yüzden bende yaptırmaya cam 2li testi.başka yaptırmaya ak ikiz annesi kim var

Şaka yaptığımı anlamayacak olamassın bence 🤷🏼‍♀️ Bunun içinde duyar kasıldı anlamıyorum yani biraz espiriye vursanız hayat böyle siizin için daha zor olabilir yani biraz deneyin 😀🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim doğacak bebeğimde erkek kendimedr laf atmış oluyorum ozmaan😂 yapmayın rica ediyorum yaaa😀

İyi de bu ayrımcı muhabbet ilk değil ki. Duyar kastırmak istemiyorsan duyar kasmaya zemin hazırlamayacaksın o zaman. En temizi dimi? :KK66:

Allahın takdir ettiği hediyenin hayırlısı hayırsızı mı olur?
Ayrıca farkındaysan ben de gayet espirili yaklaştım. Demek ki sen de rahatsız olunacağını alttan alta biliyordun. Bence daha fazla uzatmayalım.. :KK66:

Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım

Evet öyle bir etkisi var. Bulantım olmuyor ama günüm berbat geçiyor. Ruh gibi oluyorum.
Dün akşam içmedim bulantım ne durumda anlamak için nispeten daha iyiydim..

Geçen gün akşamdan içmedim sabah bulantım tutunca kahvaltıdan sonra içtim. Akşam içtiğimden daha çok uyku yaptı hatta. Evde olsam uyurum ama çalışıyorum. Paydos olsa da bir yere yatsam diye baktım..

Aynen öyle
Sonucuna da kendi katlanıyor boyle
Ama şu da bir gerçek, bazı erkekler kesinlikle iş yapmıyor istersen bebeklikten öğret 😀

Çünkü hala erkeklerin ev işi yapması konusunda toplumumuzda yerleşmiş yanlış inanışlar var. Bir şeyler yerli yerine oturmuyor yani. Hala ev işi yapmak, yaşadığı yeri derleyip toplamak evdeki kadına düşermiş gibi her iki tarafın da yaptığı yanlışlar var.

Bazı şeyler oturacak tabiki ama bunun için bilinçli anne babalar gerekiyor. Toplum hala yetersiz..

Yarın doktor randevum var ama ikili tarama yaptırmayasım var nedense.. Son gün kafama takıldı ve çok gereksiz geldi 🙄

İleride detaylı ultrasona girsem yetmez mi? Zaten her kontrolde doktor herşey normal mi diye bakıyor..

Back