• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
İlk çocuğunda amniosentez yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle yaptırma. Nift evet daha iyi olur. Benim de eşim ısrar etti. Bizim down sendromu değil başka bir genetik risk çıkmıştı 4lü testte. Çok üzücü bir süreç iğnenin girişini ekranda görüyorsun eline değdi iğne oğlumun. Doğduğunda ilk eline bakmıştım bir sorun var mı diye. Eşinle de paylaş canım artık kimse yaptırmıyor zorda kalmadıkça.

Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
Selam.
Ben azaltmaya çalışıyorum bu sebeple. Mahvediyor beni, hamilelikten olduğunu sanıyodum meğer ilaçtan mış.. Onu içinde kusmuyordım evet ama baş dönmesi halsizlik sürekli yatma hali yaptığını farkettim. Hele yemek yedikten sonra enerji çekişmeleri falan. 1e düşürdüm baya baya azaldı o şikayetlerim sadece geceleri içiyorum artık o zaman yapmıyor.

Back