- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.521
Yaptım galiba cnm teşekkür ederimBenim altta yazıyo hamilelik günlüğü diye ona tıkla nasıl yapıcğaını anlatıyo canım hesap ayarlarından doğucağı günü yazıyosun sadece kaydediyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım galiba cnm teşekkür ederimBenim altta yazıyo hamilelik günlüğü diye ona tıkla nasıl yapıcğaını anlatıyo canım hesap ayarlarından doğucağı günü yazıyosun sadece kaydediyosun
Yaaa çok güzel zaman çocuklarımız yengeç burçlu oluyor bende yengecimYaptım galiba cnm teşekkür ederim
Benimde geliyor hamile olduğumu öyle anladım zaten. Diğerlerinde de olmuştu hamilelik boyunca geliyor benim. Zaten idrar tahlili veriliyor kadın doğumda sorun olsa çıkar ama normaldir.Kızlar sizinde akıntınız geliyor mu? Benim hamileliğimin başındAn beri geliyor bazen açık sarı bazen koyu sarı şeklinde. Doktora sordugumda önemli olmadigini söyledi ama aklımda kalıyor
Günlerimiz yakın baya ama emin değilim kese için. Yarın kontrolüm 11 de çok heyecanlıyım. Kan sonucu çıkmadı makinede sorun varmış yarın vereceğim keseyi göremezsek kan.Ben 2495 de keseyi gördüm. Bence görürsün
Aynen cnm ailemde ilk defa yengeç burcu olacakYaaa çok güzel zaman çocuklarımız yengeç burçlu oluyor bende yengecim
Çok sağol canım cevap verdiğin için İnşallah öyle olurAynen canım sıkma canını bazı doktorlar can sıkıcı iki gün sonra aynı yerde ver inşallah güzel çıkacak değerin
Hayırlısı olsun canım. Evet ilk bebek. Senin de mi ilkti?Oooo olmuş o sanırım ikiz olan arkadaslar var onlar daha iyi bilir tabiii hayırlısı neyse o olsun inşallah canım ilk mi senin
Evet canım ilk benimde o yüzden sabırsızız sanırımHayırlısı olsun canım. Evet ilk bebek. Senin de mi ilkti?
Aa sen de 28mişsin şimdi farkettim. Gelsin bebişleeerEvet canım ilk benimde o yüzden sabırsızız sanırım
Aynenn 28 sende öyle sanırım aynen valla gelsinler hemencik temmuz olsunAa sen de 28mişsin şimdi farkettim. Gelsin bebişleeer
Ümitsizlik oluyor değil mi, ama yinede umudumuzu kaybetmeyelim aynen, kendi gözlerimle kucağımdayken görmem lazım kız olduğunu ultrason hayal kırıklığına yol açıyor, o kadar pembis şeyler almıştım. Ve erkek bebek geldi kucağımaBenimde 2.cide aynı şok oldu dese de inanmam artık.doğmasi lazım inanmam için. Bunu çok ciddi söylüyorum sağlıklı olsun gerçekten o zaman ki istek yok içimde. Erkek olur diye bekliyorum artık.
Yaa ben de balık Burcuyum ama ailede inanılmaz fazla yengeç var. En iyi anlaştığım burç diyebilirim, şanslıyım ahah ikizlerin adı çıkmış bi kere, görünce topukluyorum ben de Gerçi eşimin ablası ikizler bi onunla iyi anlaşıyorum galibaYa yengeç burcu iyi hoşta benimkilerin doğum tarihi 4 temmuz bide ikizler genelde 36. Hafta civarı doğuyormuş biraz daha erken yani. O yüzden benimkiler haziranın başında doğar büyük ihtimalle dolasıylada ikizler burcu olurlar hayır yaaa ikizler burcuyla hiç iyi anlaşamam keşke benim gibi boğa olsalarrrr
Çok çabuk geçecek bence bak görürsün. Sağlıkla gelsinler miniklerAynenn 28 sende öyle sanırım aynen valla gelsinler hemencik temmuz olsun
Balık burçlarını çok severim, çok hassas temiz kalpli insanlar yaa benim hayatımda hiç yengeç olmadı denemek isterdim açıkçası. Büyük oğlum oğlak burcu çok iyi anlaşırız, küçük oğlum koç, koç erkeklerini hiç sevmem Allah yardımcım olsun Benim eski sevgilim ikizlerdi aman Allahım öyle dengesiz, patavatsız biriyle hiç çıkmamıştım kaçtım hemenYaa ben de balık Burcuyum ama ailede inanılmaz fazla yengeç var. En iyi anlaştığım burç diyebilirim, şanslıyım ahah ikizlerin adı çıkmış bi kere, görünce topukluyorum ben de Gerçi eşimin ablası ikizler bi onunla iyi anlaşıyorum galiba
Yengeç= Balık bence ya, çok benzer özelliklerimiz var Valla sizin ev inanılmaz eğlenceli olur, bütün kombinasyonlar olacak gibi ahahaBalık burçlarını çok severim, çok hassas temiz kalpli insanlar yaa benim hayatımda hiç yengeç olmadı denemek isterdim açıkçası. Büyük oğlum oğlak burcu çok iyi anlaşırız, küçük oğlum koç, koç erkeklerini hiç sevmem Allah yardımcım olsun Benim eski sevgilim ikizlerdi aman Allahım öyle dengesiz, patavatsız biriyle hiç çıkmamıştım kaçtım hemen
Yengeç ve balık siz anne kız veya anne oğul çok iyi anlaşacaksınız eşin de size uyuyorsa tamamdır gül gibi yaşarsınızYengeç= Balık bence ya, çok benzer özelliklerimiz var Valla sizin ev inanılmaz eğlenceli olur, bütün kombinasyonlar olacak gibi ahaha
Eşim tam bir yay ama yükseleni balık, oradan yakalıyoruz onu Temmuz itibariyle sizin evin hallerini merak ediyorumYengeç ve balık siz anne kız veya anne oğul çok iyi anlaşacaksınız eşin de size uyuyorsa tamamdır gül gibi yaşarsınız
Aman bizim ev karışık
Boğa, oğlak, koç ve ikizler sabahlar olmasın
Vay be amma şanslısınız bu kadar denk gelirdi. 29 yıllık deneyimimle bu aile tamamdır diyorumEşim tam bir yay ama yükseleni balık, oradan yakalıyoruz onu Temmuz itibariyle sizin evin hallerini merak ediyorum