- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.361
İlk çocuğun göbek deliği çukur gibi içi boşsa kız eğer etli gibi içi doluysa erkek diyorlar.Neydi o teori unuttum
Kullandım ben
Kızım da diş aşamaları zor değildi
Ondan mıydı degil mıydı bilemem
:)
Temmuz 29 yazıyorNiye ki ? Temmuz sonu muydu doğumu
İlk çocuğunda amniosentez yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle yaptırma. Nift evet daha iyi olur. Benim de eşim ısrar etti. Bizim down sendromu değil başka bir genetik risk çıkmıştı 4lü testte. Çok üzücü bir süreç iğnenin girişini ekranda görüyorsun eline değdi iğne oğlumun. Doğduğunda ilk eline bakmıştım bir sorun var mı diye. Eşinle de paylaş canım artık kimse yaptırmıyor zorda kalmadıkça.Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
41. Haftaya kalırsa Ağustos annesi olabilir
Baktım tez çürüyebilir evetİlk çocuğun göbek deliği çukur gibi içi boşsa kız eğer etli gibi içi doluysa erkek diyorlar.
Tezlerin tek tek çürüdüğü bir grup oldu süperizBaktım tez çürüyebilir evet
Bekle şimdi bir de ben atayım da kocaman göbek görBenimki kocaman oldu attım resim
Ben de 17sinde ikili için gideceğimMerhaba kizlar ne guzel gittikce cogaliyor cinsiyetler. Ben 17 sinde gidicem bakalim o zaman belki bisey der bende merak ediyorum
Ama misal benim göbek deliğim çukur ve içi boş, benden sonraki erkek oldu.Tezlerin tek tek çürüdüğü bir grup oldu süperiz
Bende kullanmadim canim gerek görmedim sahsen agri kesicilerle hallettik cok şükür
Nolur ne olmaz ben doğunda alıyım ozman, diş çıkartmaya salyaya fln iyi diyolarNeydi o teori unuttum
Kullandım ben
Kızım da diş aşamaları zor değildi
Ondan mıydı degil mıydı bilemem
:)
Bende ikili icin gidicem belki soyler belli olmazBen de 17sinde ikili için gideceğimAma nedense cinsiyet öğrenemeyeceğim gibime geliyor 12+2 olacağım o gün ama bakalım kısmet
Ben gece çıkarıyordum rahatsız etmesin diye. Ayak bileğine bağlayan vardı :)Nolur ne olmaz ben doğunda alıyım ozman, diş çıkartmaya salyaya fln iyi diyolar
Allah allah gidip abime bakasım geldi nasıl göbeği diyeİlk çocuğun göbek deliği çukur gibi içi boşsa kız eğer etli gibi içi doluysa erkek diyorlar.
Evet bide güzel tatlı duruyo baya, inşallah çektiği zMan kopmazBen gece çıkarıyordum rahatsız etmesin diye. Ayak bileğine bağlayan vardı :)
Görüntü acısından aldım zaten
Şimdi daha güzelleri çıktı
Yok kopma olmaz kolay kolay. Zaten elini oraya alıstırtmayacaksınEvet bide güzel tatlı duruyo baya, inşallah çektiği zMan kopmaz
Ayyy inşallahYok kopma olmaz kolay kolay. Zaten elini oraya alıstırtmayacaksın
Selam.Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
Ya ben de kendi göbeğimi parmaklayıp duruyorumAllah allah gidip abime bakasım geldi nasıl göbeği diye
Benimde çukur içi boş , benden sonraki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?