- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.341
Gittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla
Kullanmadım, gerek olmadı diş çıkarma sürecimiz rahattı çok şükürBebeği olanlar önceden bu Kehribar kolyesi kullandınız mı gerçekden işe yarıyormu bu kolyeler
Bozma moralini üçlü test değilde direk dörtlü yaptıralım dedi doktor bana. Daha detaylı hem içini de ferah tut canım. Çok mu hareketliydi ondan mı göstermedi. Ben de bu gittiğimde çikolata yemiyim bari çünkü bir ay daha beklemek istemiyorumGittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla
Ben de kullanmadım ama süs olarak almayı çok istedim kaldı gitti sonra ha bugün ha yarın derken. Arkadaşlarımdan kullananlar var memnun kaldık diyorlar.Bebeği olanlar önceden bu Kehribar kolyesi kullandınız mı gerçekden işe yarıyormu bu kolyeler
Kullanmadım, gerek olmadı diş çıkarma sürecimiz rahattı çok şükür
Almayı düşünüyorumda doğdunda , bütün ünlüler fln çocuklarına takmışlar , bi işe yarıyomu yaramıyormu bilmiyorum oyuzden sizede bi sorayım dedimBen de kullanmadım ama süs olarak almayı çok istedim kaldı gitti sonra ha bugün ha yarın derken. Arkadaşlarımdan kullananlar var memnun kaldık diyorlar.
Hic canini sıkma canım bebeginiyi rahat olsun 3 lu 4 lu testler var onlara baktirisin olmazsaGittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla
Benim kizimin göbeğinin içi dolu ve %70 erkek dediSurrender canım şimdi senin cinsiyet belli oldu ya. İlk çocuğun göbek deliğine göre cinsiyet teorisini çürüttük mü meraklardayım
Bende kullanmadim canim gerek görmedim sahsen agri kesicilerle hallettik cok şükürBebeği olanlar önceden bu Kehribar kolyesi kullandınız mı gerçekden işe yarıyormu bu kolyeler
Neden kaçırdın canım ikili testi? Vardır bir hayır üzülme iyi düşünGittim canım ikili testi kaçırdığım için biraz moralim bozuk o yüzden yazamadım. Herşey yolunda dedi doktorum 3 hafta sonra üçlü test için gel dedi. Cinsiyeti içinde erken dedi baktı yine de ama göstermedi bebek. Bir dahaki kontrolü bekleyeceğim sabirla
Merhaba bir sorum olacak 2022 Ağustos annesiyim inşallahSadece buradan takip ediyorum
Merhaba bir sorum olacak 2022 Ağustos annesiyim inşallahağustos anneleri konu etiketini bulamiyorum yardımcı olur musunuz
Neden amniyosentez yapma düşüncesi oluştu herhangi bir bulguya mı rastladılar?Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
Eşin neden ısrar ediyor bilmiyorum ama amniyosentez tehlike ve düşük riski taşıyor. Eğer çok ısrar ediyorsa nifty yaptırabilirsiniz.Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
Neydi o teori unuttumSurrender canım şimdi senin cinsiyet belli oldu ya. İlk çocuğun göbek deliğine göre cinsiyet teorisini çürüttük mü meraklardayım
Kullandım benBebeği olanlar önceden bu Kehribar kolyesi kullandınız mı gerçekden işe yarıyormu bu kolyeler
rabiaIslam orda da var2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
:emir_bebek::nazar::nazar::nazar: :nazar:🍀 2022 Ağustos Anneleri 🍀 Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum 🧿 Anne Adayı Adı Yaş Bebeğin Boy ve Kilosu Bebeğin Doğum Tarihi Doğum Haftası Şehir Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı :nazar: @zeykus 30 2780 gr 30.07.2022 38+3...www.kadinlarkulubu.com
Niye ki ? Temmuz sonu muydu doğumurabiaIslam orda da var
Canım neden düşük riskli?Kızlar selam. ben yine muayeneden geliyorum. İkili test sonuçlarını görüştük. Doktor düşük riskli diyor ama eşim yine de amniyo sentez yaptırmak istiyor. Ne yapayım bilemedim. Bu arada cinsiyet %85 erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?