Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözüm hep süslü püslü kiz kıyafetlerindeydi guzel tulumlar alabırım

Her ihtimale karşı 1 ay daha bekleyeceğim tabii ki

Bu listeye ben bir türlü eklenmedim, neden acaba

Yaşım 35
1. çocuk
Sat 27/09/2021
Şehir Adana
TDT : 04/07/2022

Kızlar, cinsiyetler netleşmeye başlayınca muhabbet oluştu sadece .
Allah aşkına en önemlisi sağlıklı olması
Cinsiyet arka planda

Benim için fark etmiyordu zaten
Erkek olsa üzülecek miydim? Hatta ilki kızken ben kocama karşı 3 kiz olacağız diye sevınıyorum yalnız kalacak diye kendi

Lütfen konuşmaları kimse yanlış anlamasın
Hep söylerim; önce sağlık, sonra hayırlı bir evlat
Sonra gönlümüze gore olanı versin rabbim.
Lütfen surda espri yapmaya çalışıyoruz
Evladın ayrımı asla olmaz

Öylesine muhabbet işte, yoksa kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını rabbim bilir.

Hepiniz sağlıkla sıhhat ve mutlulukla alalım kucağınıza

Belkide olabilir sen benden önde gidiyosun belki diğer muayenede verir

Kesinlikleeee katılıyorum

Bencede herseye bir duyar kasmaya gerek yok. Ne konu açılsa çok ciddiye almayalım bunları gülüp söylüyoruz senin evlatlarını alalim yerine istedigin cinsiyette başka verelim dese kim kabul eder?

Kız o kadar istedim herkes biliyor ama hiçte etkilenmiyorum yazılanlardan. Tabi kız ya da erkek isteği olan sevinecek paylaşacak. Benim erkekse bile yakında buraya atacağım aldıklarımı moda sayfası misali.

2016 haziran annelerinde yine kız kız diyordum sonra erkek olduğunu öğrenince birden ısındım çok mutluyum vs vs yazdım. Biti çıkıp şey demişti gözümüze sokuyorsun siz erkek doguramadiniz diye bide bana yani. Ben yazmadan herkes cevap vermişti.

Sanki erkek ya da kız doğurmak marifet

Bu listeye ben bir türlü eklenmedim, neden acaba

Yaşım 35
1. çocuk
Sat 27/09/2021
Şehir Adana
TDT : 04/07/2022
Obur hanım daha önce beni etiketleyip bilgilerinizi yazsaydınız diğer arkadaşlar gibi sizide eklerdim bakın şimdi ekledim satır satır tüm yazılanları takip edemiyorum beni etiketleyip bilgilerini yazanı tabiki Ekliyorum neden acaba demişsiniz bu yüzden sebebini yazdım size ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…