- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.301
Selam kızlarr doktordan geliyorum, enfeksiyondan dolayı çok korkmuştum ama çok şükür bebeğim çok iyi4 gün önde gidiyor. Çok hareletliydi 2li test içinde kan verdim, ense ölçüsü burun kemiği gayet iyi çıktı çok şükür. Gelişimide çok iyiymiş
Veee doktor büyük ihtimalle kız dedi
Teşekkürler canım haklısın ama insan korkuyor işteHayırlı uğurlu olsun canim. Bak korkacak bisi olmuyor cok kafaya takıp üzme kendini boşuna
Kesin söylemedi aslında büyük ihtimalle dedi ama kesin değil diye ekledi. Benim gönlümden kız geçtiği için ben inandım tabi hemenMaşallah
Baya erken söylemiş haftana bakılırsa. Benimki için yarın ne diyecek bakalım
Şaka yaptığımı anlamayacak olamassın benceAllah iyiliğini versin. Erkek çocuk doğurup büyüten emek vermiyor mu? Nesi eksik evladın erkeğinin?
Ona bakarsan benim 6 kız çocuk büyütüp evlendiren annem babam evliya rütbesine gelmiştir o zaman
*Kız erkek ayrımı yapılmasın diye cahiliye devrinden kalan kız çocuk güzellemesi bunlar yahu.
Kız çocuk değil, evlat berekettir..
Ayyyy yazık kadına yaaaaa cidden öyle ama yaa oturamıyodur 1 dkAnnem evde bir sürü erkekle yaşıyor mesela .
Ayy allah yardımcısı olsun. Kadın evden bir yere ayrılamıyor . Evde tek kadın suan kendisi düşün onca erkeğin yemeğini, temizliğini..
Sürekli Mutfakta
Sürekli temizlik
Sürekli çamaşır
Allah yardımcısı olsun
Evlensinler diye 4 gözle bekliyor
pursaklarda tıp merkezine gidecegim kafam allak bullak ankara üniversitesinde hemşireyim belki oraya da gidebilirim özeller aldı başını gidiyor bilmiyorum şimdi de çalısmıyorum ücretsizdeyim tekrar ücretsize devam edeceğim valla evde cocuk büyütmekten usandım işimi özledim pandemi yaktın beni off
Kesin söylemedi aslında büyük ihtimalle dedi ama kesin değil diye ekledi. Benim gönlümden kız geçtiği için ben inandım tabi hemenseninde gönlünden geçen olur inşallah
O ilaç uyku yapıyomuş bende interntten baktım etkisi oymuş, bugun ilk defa içmedim sabah 10da uyandımMerhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
Aynen. Yatılı kimselere de gidemiyor düşün.Ayyyy yazık kadına yaaaaa cidden öyle ama yaa oturamıyodur 1 dkdemekki sana dua etmiş kızım çekmesin diye
Doğru iki çocukla durmak biraz zor cidden ..Allahım kolaylığını verirİlk 6 haftalık ta kese altında kanama vardı. Yürüyüşü yasakladı dinleneceksün dedi. Ben hareketli biriyim normalde. Zaten zamanla uyku halleri başladı. Kendimi hep yatakta buldum. Ama iki çocukla ne kadar olursa. Risk yaştan dolayı. İleride tansiyon şeker vs. çıkabilirmiş. Diğer çocuklarımıda biri 31 diğerini 34 te doğurdum.Bunda doktor öyle diyince yaşta 40 41 olacağım inşallah riskli gebelik dedi. Bende o moda girdim açıkcası. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kuzum bence şöyle bir hal aldı grup : kız bebeği olacaklar oh maşallah çok şanslı / erkek bebeği olacaklar ise tü kaka aman ne sıkıcıŞaka yaptığımı anlamayacak olamassın benceBunun içinde duyar kasıldı anlamıyorum yani biraz espiriye vursanız hayat böyle siizin için daha zor olabilir yani biraz deneyin
Benim doğacak bebeğimde erkek kendimedr laf atmış oluyorum ozmaanyapmayın rica ediyorum yaaa
Aynen öyleAma burada biraz mesele yetiştirmekte. Hep annelerin sabırsızlığı onlar yapana kadar ben on defa yaparım demelerinden. Hiç elini işe sürmeyen kızlar da var.
Misal iki ergen yeğenim biri hep ev toplar, diğeri üstünden çıkardığını düzeltmez..
Ben oğlumu bu şekilde yetiştirmek istemem. Zaten babasından da görüyor bazı şeyleri
Aynen aslında bizim akrraba var 2 erkeği var kızı olmadı , ama maşallah misafir gelince erkekler hizmet ediyor . Hazırlıyo topluyor gln maşallah diyorum. Aynen annendede suç var bırak herşey onlar yapsınAynen. Yatılı kimselere de gidemiyor düşün.
O da öyle yetiştirmeseydi ne dıyeyım
İnsan az ileriyi de düşünür:)
Valla bende 41 şeker var miyom var. Bana da riskli dedi doktor oturdum kaldım. Kilo da alıyorum hareketsizlikten.İlk 6 haftalık ta kese altında kanama vardı. Yürüyüşü yasakladı dinleneceksün dedi. Ben hareketli biriyim normalde. Zaten zamanla uyku halleri başladı. Kendimi hep yatakta buldum. Ama iki çocukla ne kadar olursa. Risk yaştan dolayı. İleride tansiyon şeker vs. çıkabilirmiş. Diğer çocuklarımıda biri 31 diğerini 34 te doğurdum.Bunda doktor öyle diyince yaşta 40 41 olacağım inşallah riskli gebelik dedi. Bende o moda girdim açıkcası. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Yok beeee öyle düşünmeee işin espirisi , kızda erkekde hiç farketmez bebiş bebiştir ikiside ayrı tatlılığı varKuzum bence şöyle bir hal aldı grup : kız bebeği olacaklar oh maşallah çok şanslı / erkek bebeği olacaklar ise tü kaka aman ne sıkıcı
Bazı yorumları okurken ben de şaşıyorum. Bu muhabbetler kabak tadı vermeye başladı benceAllah herkesin gönlüne göre versin Ama gönlünden kız geçip, kızı olacağını öğrenenler “biz hepinizden daha çok şanslıyız” der gibi şeyler yazıyor.
Not 1 : Mesajım sana değil, arkadaşın mesajını böyle yorumladım diye yazdım.
Not 2 : Kızım da, oğlum da yok, cinsiyet biliyorum
Banada uyku yapıyordu.en sonnda bıraktım blantılarım geçti de kendime geldimMerhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
Aaaaaaa niye verdi , kanınmı eksikDoktorumun verdiği kan şurubu. Hap midemi bulandiriyor deyince bunları verdi. Ne şirinler degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?