Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Maşallah
Baya erken söylemiş haftana bakılırsa. Benimki için yarın ne diyecek bakalım

Maşallah
Baya erken söylemiş haftana bakılırsa. Benimki için yarın ne diyecek bakalım
Kesin söylemedi aslında büyük ihtimalle dedi ama kesin değil diye ekledi. Benim gönlümden kız geçtiği için ben inandım tabi hemen seninde gönlünden geçen olur inşallah

Şaka yaptığımı anlamayacak olamassın bence Bunun içinde duyar kasıldı anlamıyorum yani biraz espiriye vursanız hayat böyle siizin için daha zor olabilir yani biraz deneyin
Benim doğacak bebeğimde erkek kendimedr laf atmış oluyorum ozmaan yapmayın rica ediyorum yaaa

Ayyyy yazık kadına yaaaaa cidden öyle ama yaa oturamıyodur 1 dk demekki sana dua etmiş kızım çekmesin diye

Aynen öyle. Doktor bir şey dediği anda artık direk fiyat hesabı yapmaya, devlet hastanesinden randevuyu ne zamana alsam diye düşünmeye başlıyorum.

İnan sırf bu test karmaşası ve ücretler yüzünden muayeneye gitmek eziyet oldu. Gideyim bebeğimi göreyim diyemiyorsun. Ağız tadıyla bebek sahibi olmak lüks..
3 aydır özel, devlet, üniversite hastanesi dolaşıyorum daha uygun olsun diye. Yarın üniversite hastanesine gideceğim mesela indirimli faydalanmak için..

Şimdi de biberon indirimi bakar oldum. Biberon yahu biberon. 1,5 ay önce bir sitede yarı fiyatına avent biberon görüp çok erken diye almadım pişman oldum. Artık bizim neyimize avent falan deyip nuk alıp oturcam

Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım

İlk 6 haftalık ta kese altında kanama vardı. Yürüyüşü yasakladı dinleneceksün dedi. Ben hareketli biriyim normalde. Zaten zamanla uyku halleri başladı. Kendimi hep yatakta buldum. Ama iki çocukla ne kadar olursa. Risk yaştan dolayı. İleride tansiyon şeker vs. çıkabilirmiş. Diğer çocuklarımıda biri 31 diğerini 34 te doğurdum.Bunda doktor öyle diyince yaşta 40 41 olacağım inşallah riskli gebelik dedi. Bende o moda girdim açıkcası. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba herkese prilam icenlere birşey sormak istiyorum ilacı içince sersem gibi oluyor musunuz ben ne zaman içsem elim ayagim tutmuyor sürekli uyuyorum ağzımın tadı çok garip oluyor anlamadım
O ilaç uyku yapıyomuş bende interntten baktım etkisi oymuş, bugun ilk defa içmedim sabah 10da uyandım

Doğru iki çocukla durmak biraz zor cidden ..Allahım kolaylığını verir İnşallah sağ sağlim bebişini kucğaına alırsınız

Kuzum bence şöyle bir hal aldı grup : kız bebeği olacaklar oh maşallah çok şanslı / erkek bebeği olacaklar ise tü kaka aman ne sıkıcı
Bazı yorumları okurken ben de şaşıyorum. Bu muhabbetler kabak tadı vermeye başladı bence Allah herkesin gönlüne göre versin Ama gönlünden kız geçip, kızı olacağını öğrenenler “biz hepinizden daha çok şanslıyız” der gibi şeyler yazıyor.
Not 1 : Mesajım sana değil, arkadaşın mesajını böyle yorumladım diye yazdım.
Not 2 : Kızım da, oğlum da yok, cinsiyet biliyorum

Aynen öyle
Sonucuna da kendi katlanıyor boyle
Ama şu da bir gerçek, bazı erkekler kesinlikle iş yapmıyor istersen bebeklikten öğret

Aynen. Yatılı kimselere de gidemiyor düşün.

O da öyle yetiştirmeseydi ne dıyeyım
İnsan az ileriyi de düşünür:)
Aynen aslında bizim akrraba var 2 erkeği var kızı olmadı , ama maşallah misafir gelince erkekler hizmet ediyor . Hazırlıyo topluyor gln maşallah diyorum. Aynen annendede suç var bırak herşey onlar yapsın,
benim kayınvalidemde aynı hatayı yapmış, eşiim yatağını topladığında, oğlum niye topluyosun ben toplardım diyodu, sonrada kimse bana yardım etmiyo diye söylenirdi,
Dedim valla anne senin eserin bırak toplasın kaldırsın öğrensin dedim
Evlenince aynı şeyi bulamaz dedim

Valla bende 41 şeker var miyom var. Bana da riskli dedi doktor oturdum kaldım. Kilo da alıyorum hareketsizlikten.

Doktorumun verdiği kan şurubu. Hap midemi bulandiriyor deyince bunları verdi. Ne şirinler degil mi

Eklentiler

• 20220103_170021.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 68
Yok beeee öyle düşünmeee işin espirisi , kızda erkekde hiç farketmez bebiş bebiştir ikiside ayrı tatlılığı var
Hele benim için asla farketmez ilk çocuk olunca kızda olsa erkekde olsa, bebeğim olucak önemli olan o
hayırlı hayırsızlığından değilde
Ben hep mesela kız isterdim bekarlıkdanda, herkesin istediği bi cinsiyet vardır, ama olmayıncada ooo erkek kötü demedim hiç bebişim küser valla ilerde bana duyunca
Büyük ihtimalle benim erkek zaten, minnoşumla birlikte büyücez

Banada uyku yapıyordu.en sonnda bıraktım blantılarım geçti de kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…