- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.481
Amaan tartışmayın canım, hepimiz gerginiz hormonlardan dolayı, hamile halimizle üzmeyelim birbirmizi boşverinbir oraya bir oraya yazıyoruz işte olmazsa biz @Caglunal a burada liste yapmasına da yardımcı oluruz
HCG nin yazacağıma HCG bin şeklinde olmuş. T9 un hezimeti diyelimHcg 1023 çıktı yine de kanama mı başladı tam olarak anlamadım ben
Ay ne güzel maşallahevettt.. ne güzel kalp atışlarını duydunuz mu? biz dün duyduk her ikisininde.
Lekelenme değil canım ilk iki gün epey şüphe ettim de hayal devam eden regl kanaması oldu. Hamile değilim o kesinGitseydin Bi doktora dicem ama adet şeklinde mi lekelenme mi acaba yerleşme falan olablr mi bende tecrübesizim kii yorum yapamyrminşallah canım
Kimyasalmış o zaman demek ki, hayırlısı olsun hakkında gelecek aya kısmetLekelenme değil canım ilk iki gün epey şüphe ettim de hayal devam eden regl kanaması oldu. Hamile değilim o kesin
Hayırlısı olsun canimLekelenme değil canım ilk iki gün epey şüphe ettim de hayal devam eden regl kanaması oldu. Hamile değilim o kesin
Duyarsın rahatlıkla ama duymazsan bile bebek ve kese oldukça bekliyor doktorlar 8 haftaya kadar.Varmı kızlar kalp atışı duyan aranızda kaçıncı haftada duydunuz. 6+4 e randevu aldım acaba duyar mıyım
Biri kız biri erkek o zaman7. Haftada duyuluyor canım duyarsın büyük ihtimalle benimde Çarşamba günü randevum 6+2 olacak ama bir tanesi 4 gün ileriden gidiyor onunkini kesin duyarız zaten inşallah
Deliler gibi kız istedim ilkinde erkek oldu sonra 2.ci olur dedim yine erkek oldu bu sefer erkek olur diyorum bitti umudu.Tabiki önce sağlıklı olsun ama ben deliler gibi kız istiyorum .Erkek çocuğum olursa ne düşünürüm bilmiyorum ama ismini bile düşündüm.
Deme öyle demeBiri kız biri erkek o zaman
Aynısı yaaa hadi ilk çocuk olduğu için onu pek takmamıstım ama ikincide başım agrısa kız bebek belirtisi mi diye bakar olmuştum bide 18. Haftaya kadar kız dediler oğluma sonradan erkeğe döndü o anki hayal kırıklığıDeliler gibi kız istedim ilkinde erkek oldu sonra 2.ci olur dedim yine erkek oldu bu sefer erkek olur diyorum bitti umudu.
Benim bazen beyaz bazen kahverengi geliyor öncekilerde de olmuştu. Sıkıntı yok canım:)Kızlar sizinde akıntınız geliyor mu? Benim hamileliğimin başındAn beri geliyor bazen açık sarı bazen koyu sarı şeklinde. Doktora sordugumda önemli olmadigini söyledi ama aklımda kalıyor
Bende de var canım ama kanama olmadığı sürece ben önemsemedim ve kaşıntı baskı yapmadığı sürece enfeksiyonda değildir diye düşündüm ağrı falan da yok şükür.. Doktor önemsiz dediyse takılmaKızlar sizinde akıntınız geliyor mu? Benim hamileliğimin başındAn beri geliyor bazen açık sarı bazen koyu sarı şeklinde. Doktora sordugumda önemli olmadigini söyledi ama aklımda kalıyor
Ohhh maaşallahh canım cok güzel yükselmiş ikiz olmasın senindeeKızlar selaaam. Ben ayın 1.de betaya gitmiştim 160 çıkmıştı. Salı günü randevum var normalde ama bugün birkaç saat tekrar kan verdim betayı merak ettiğim için . 45 dk sonra sonucu aldım 2038 çıktı. Sizce salı günü bu değerle görür müyüm keseyi
Eşimin anneannesi ve benim kuzenlerim ikiz. Ailede var yani ama hiç aklımdan da kalbimden de geçmemişti valla.Ohhh maaşallahh canım cok güzel yükselmiş ikiz olmasın senindeebence görürsün 1500den sonra görülüyormuş sanırım
Görürsün tabi canım.Kızlar selaaam. Ben ayın 1.de betaya gitmiştim 160 çıkmıştı. Salı günü randevum var normalde ama bugün birkaç saat tekrar kan verdim betayı merak ettiğim için . 45 dk sonra sonucu aldım 2038 çıktı. Sizce salı günü bu değerle görür müyüm keseyi