Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun benim de oluyor. Arada bir kendimi yorduğum zamanlarda oluyor. Sancı gibi anlık gelip gidiyor bazen de adet ağrısı gibi alt karın sancısı oluyor.
Anlık değildi canım özellikle bel ağrısı değişikti şükür şimdi geçti bütün gün dinlendim. Rahim büyüdüğü için oluyor sanırım doktor kanama olmadığı sürece normal demişti.

Doğru canım büyüyorlar. Bir ayda iki kat uzuyorlar, rahim de tabi ona göre büyüyor. Ay büyüsünler artık cinsiyetlerini öğrenelim benimki belli olmuştur belki zor tutuyorum gitmemek için. 14 Ocak

Komik ifadesi koyan kızlar nesi komik ?

Doğru canım büyüyorlar. Bir ayda iki kat uzuyorlar, rahim de tabi ona göre büyüyor. Ay büyüsünler artık cinsiyetlerini öğrenelim benimki belli olmuştur belki zor tutuyorum gitmemek için. 14 Ocak
Benimde randevum 14 Ocak ama 12+6 olucaz o gün net bişey söylemez sanırım o gün ikili tarama testi de yaptırcam cinsiyet öğrenmek hiç aklıma gelmiyor endişe var biraz umarım herşey yolundadır Sağlıkla gelsinler. Kız ya da erkek ne hissediyorsun Ben erkek hissediyorum bakalım hislerim doğru çıkcak mı

Hayır benim eşim çocuktan önce böyle değildi. Ben çocuğu bir kriter olarak görmedim. Aile olmanın bir gereği olarak görmedim ya da ne yazık ki hayattaki tek başarısı çocuk yapmak olan aciz kadinlar gibi görmedim. Doguruyum buyur mantığıyla da görmedim.cocuk yapmak büyük sorumluluk. Ben bundan hep korktum .Ama bana her seferinde biz yardım ederiz mantığıyla yaklaşıldı. Eşim de önceden çok yardım ederdi ve asla odun değildir. Şimdi is ciddiye binince neden insanlar değişti

Ne bu sinir ayol kimse çocuğu kriter görmez elbet. Ama neden evleniyoruz evlenmeden de çocuk sahibi olurdum öyle olsa. Tabiki her koşulda yardım edecekler ilk çocuk veya ikinci veya onuncu fark etmez. Aman eşine odun demedim kendi eşiöden bahsettim. Madem kriter görmüyorsun bakacaksın artık anneolmak kolay mı

Aynı durumu yaşadığım için. Aslında komik değilde trajikomik. Benim 3.olacak ve bende ilk 4 yıl istemedim bu gibi sebeplerle. Ne yazık ki toplum aile ve eşler böyleler.
Hamile olduğum için değil valla duygusallık değil. Hiç de duygusal biri olmadım. Kendi çocuğum olunca ona bunu anlatacağım. Kesinlikle kendisi %100 istemiyorsa yapmasın. Çünkü anladım ki bu çocuğa hep ben bakicam .Ben bunu söylediğimde eşim de annem de sen korkma biz hep bakarız dediler .Ben dedim bak anne ben bakamam bu çocuğa çalışıyorum. Ücretsiz izin alamam .soğuk var kış var .gelir kalırım ben Hep dedi .eşime de dedim .bak benim bünyem hassas ,midem rahatsız. Ben kolay geciremem,ki şimdi bunu dibine kadar yaşıyorum. Sen yeter ki hamile kal ben yaparım dedi .onlara güvenip mi yaptım evet .2.cocuk istemiyorum .Bu yavrum doğsun yeter bana .Hem spiral taktircam hem doğum kontrol hapı kullanicam .çok sinirliyim

Hepsi çok güzel geçecek inşAllah ikimiz içinde önemli bir gün Erkek hissediyorum canım ilk çocuğum da erkek Ama kız isimleri bakıyorum hep neden bilmem. Özeniyorum sanırım

Ya ben onlara kızıyorum. Ben anne olmak kolay mı dediğimde zor çok zor dediğimde bana hep yardım ederiz dediler .yoksa ben de biliyorum zor olduğunu. Ben bakarım ben ederim diyen kadın şimdi yan çiziyor. Napiyim ben bu çocuğu 4 aylıkken bakiciya mi bırakıyim .buna çok kızıyorum

Banada herkes bu vaatlerde bulundu ama asla güvenmedim. Maddi imkan el verirse en güzeli daha hamileyken birini bulmak. Ben o zamandan beri hep destek alıyorum 5.5 yıldır. 3.cocukta dahil hep kendim bakacagim destek alacağım diyerek düşündüm zaten aksini yapamazdım kendi hayatım var. Eşim yardımcıdır ama bebek doğunca gördüm ki özellikle ilk 6 ay bebekle ilgili alt değiştirmek gibi çok basit şeylerde faydası oldu. Bebek anneninmis. Bunu bilerek 2.ve 3.yoluna çıktım. Yani birine güvenmişsin ve kesinlikle haklısın ama esin zamanla adapte olur annende çalışınca destek olacaktır. Zaten daha çok başındayız yol çok çok uzun

Hayat şartları maalesef haklısın ben de üç aylık bebeyle çalışmak zorunda kalabilirim. Üstelik oğlum 1. Sınıfa başlayacak ve ben öğlenciyim akşam eve geleceğim. Annenle açık açık konuş bakalım bakacak mısın bakmayacak mısın bakmam derse bakıcı tutacağız dersin o da kıyamaz herhalde el kadar bebeyi bakıcıya vermeye. Bi doğsun kendi ister bence

Ayrıca bana sorarsan anne olmak çok çok zor değil. Bakışınla alakalı. Benim ilk oğlum kolik ötesiydi kaç kere catlarcasina ağlarken acile gittim bilmiyorum. Bir kere evden markete diye çıkıp 4 saat geri dönmedim. Ama bunlar hayatın parçası gibi gördüm. Anne olmak değil zor olan yalnızlık bence. Ve şuan bunu hissedip kötü hissettin. Çocuk kararı büyük bir karar elbette. Ama çocuklarla dağ tepe gezdim defalarca uçak otobüs yolculuğu yaptım üstelik 1.5yas araları. Ağladılar güldüler uyumadilar aç kaldılar hasta oldular bize uyum sağladılar kendilerini yerlere attılar bazende usluca yemek yediler bizimle beklentim çocukluyum şeklinde oldu ve hep çok keyif aldım.

Canım benim destekçim çok ama yine de çocuğun esas yükü annede oluyor. Emzirme, gece uyanması vs. Kimse bunlara destek olamıyor. Biraz büyüyünce de ortamda anne varsa çocuk sadece anneyi istiyor. Bütün gün annem ya da kayınvalidem bakıyor. Ama ben okuldan dönünce suyu dahi benim vermemi istiyor. Annem getirse bazen kıyametleri koparıyor. Destek çok önemli. Anneni bilmem ama eşin yapmak zorunda bazı şeyleri. Ama tüm bu desteğe rağmen esas yük hala annede oluyor

E o zaman yapmasaydın canim kusura bakma yani. Onu görmedim bunu olarak görmedim.

Şunu da unutma kimseye güvenip cocuk yapılmaz.
Burda kimse birilerine güvenmedi

İnsanlara niçin kızdın orası da gercekten enteresan

" hayattaki tek başarısı doğurmak olan aciz kadınlar " nedir yahu!
Herkesin hayat bakışı ayrıdır.

Evde kızıp burada patlamak enteresan
Kimse kusura bakmasın valla

Hepsi çok güzel geçecek inşAllah ikimiz içinde önemli bir gün Erkek hissediyorum canım ilk çocuğum da erkek Ama kız isimleri bakıyorum hep neden bilmem. Özeniyorum sanırım
İnşallah canım Allah bağışlasın canım. İnsan olmayana özeniyor sanki benim ilk olucak nasıpse bizde isim konusunu hiç konuşmuyoruz aklımızda da isim yok cinsiyet belli olunca buluruz elbet bir isim

Benim sizden bir hafta geride ama ben cinsiyeti öğrenebildim. Bence sizde bu hafta öğrenebilirsiniz

Ben tam 12+6 da öğrendim cinsiyeti umarım sizde öğrenirsiniz. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…