• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yavaş yavaş oluyor 🥰🥰 bazılarımızada doktor daha net değil dedi oyuzden tam emin olmadan alışveriş fln yapamıyorum😀😀
3 yaşında bi oğlum var alışverişe ne zaman gitsem kendimi kiz reyonundan alamıyorum Rabbım sizlere sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah kizlar 🥰

Canim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninle @Merve2401 @Mikan 2kiz1anne1bebek 2kiz1anne1bebek kaldi gitmeyen grupta aklima gelmeyen yok galiba ☺️😊
Canım evet gittim biraz sıkıntılı geçti.
Eşimi içeri almadılar.
Bende Almanca anladığım kadar dinledim.
Ultrason resmi almadım galiba unuttu doktor vermeyi bende istemeyi unuttum.
Haftası falan iyi dedi.
Birde bizden bazı testler istedi ense kalınlığı falan ölçüyorlar ya.
Bahalıda.
Biz onu yapmayacağız.
Ama 5 aylık dönemde iken ki büyük ultrason için gideriz.
Bende farklı bir şey yok.
Benim 11 inci haftaya girdi yeni bulantılar başladı.
Kızımın altını değiştiremiyorum

Kızlar bugün bel ağrısı kasık ağrısı sanki regl olucakmışım gibi ağrım oldu uzanıyorum biraz hafifledi ama anlamayandım normal midir? 11+1 bugün

Ben de tiroid ilacı kullanıyorum başından beri. Folik asit de aynı şekilde ama hiçbiri kesmedi dökülmeyi. Bıttıma 4.-5. ay gibi başladım. 2 buçuk ay falan oldu sanırım. Dökülme, yağlanma ve kaşıntı azaldı. Saç kremi aklıma geldi ama şu an saçım çok kısa olduğu için açılma sorunu olmuyor zaten fazla kimyasal da kullanmak istemiyorum. Bir de karın büyüdükçe banyo yapmak zorlaştı. Mümkün olan en kısa sürede girip çıkmaya çabalıyorum. Ben kullandığımdan memnun kaldım yani, kızlara o yüzden tavsiye etmiştim
Aynen bende memnunum sabunu duruladıktan sonra sirke su karışımı sıkıp bekliyorum sonra onu da duruluyorum yumuşuyor benim saçım uzun tararken mavi su sıkıyorum sadece onunla açıyorum ama hani illa saçım güzel koksun diyen olursa durulanmayan kokulu bir kremi uçlarına sürebilirler sirke kokusu kalmıyor zaten seyreltilmiş olduğu için ama biraz sabun kokusu kalıyor o da güzel kokmuyor buram buram bir koku da değil yani bana bile gelmiyor kokusu başkalarına da gelmez.

Daha doktor randevuma da var çok merak ediyorum🙈 ikili tarama da olmadı onunda stresi var 😕
Bu hafta mı gideceksin? Rahim büyüdükçe ağrılar oluyor bir de adet dönemlerinde de bazen oluyor geçen gün benim de ağrıdı geçti. Bende 10 gün sonra gitcem yaşımda 34 hatta 35 sayılır bende stresliyim ama çokta yapacak bişey yok Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

Bu hafta mı gideceksin? Rahim büyüdükçe ağrılar oluyor bir de adet dönemlerinde de bazen oluyor geçen gün benim de ağrıdı geçti. Bende 10 gün sonra gitcem yaşımda 34 hatta 35 sayılır bende stresliyim ama çokta yapacak bişey yok Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canım 🤲🏻 Ayın 14 ünde gitcem canım. Ara ara ağrılar oluyordu da bayadır böyle olmamıştı daha önceden 2 kayıp olunca korkuyorum. Bende 33 yaşındayım Rabbim hayırlısını nasıp etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım☺️

Benimde yaş 35 oldu olacak. Bende de ayrılar oluyor özellikle rahmimde bazen. 2 İnci taramayı yaptırmayacağız.
3 u yaptırırız büyük ultrason diyorlar burda ona.
Yaparsak stres yaparız Allah büyük inşaallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri.
Burda 2 ıncı test çok pahalı birde

Back