- 9 Temmuz 2021
- 11.413
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.081
Yavaş yavaş oluyor bazılarımızada doktor daha net değil dedi oyuzden tam emin olmadan alışveriş fln yapamıyorumSelam kızlar keyifler nasıl belli oldumu cinsiyetler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş oluyor bazılarımızada doktor daha net değil dedi oyuzden tam emin olmadan alışveriş fln yapamıyorumSelam kızlar keyifler nasıl belli oldumu cinsiyetler
Bende üç dört haftadır var galiba. Sanki açken vuruyor. Geçsin diye meyve yiyorum.Bu acı tat son zamanlarda bende de olmaya başladı özellikle sabahları gece çok bişiler yiyip yersem arttığını farkettim sizde de öyle mi?
Az su içmekten diye bir şey okudum ama. Çözümmü bilemiyorum gün içinde 1litre ortalama.Bende üç dört haftadır var galiba. Sanki açken vuruyor. Geçsin diye meyve yiyorum.
3 yaşında bi oğlum var alışverişe ne zaman gitsem kendimi kiz reyonundan alamıyorum Rabbım sizlere sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah kizlarYavaş yavaş oluyor bazılarımızada doktor daha net değil dedi oyuzden tam emin olmadan alışveriş fln yapamıyorum
Ben tek bir şey dahi almadım dahaYavaş yavaş oluyor bazılarımızada doktor daha net değil dedi oyuzden tam emin olmadan alışveriş fln yapamıyorum
Canım evet gittim biraz sıkıntılı geçti.Canim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninle @Merve2401 @Mikan 2kiz1anne1bebek kaldi gitmeyen grupta aklima gelmeyen yok galiba
Cinsiyet belli mi ki senin canım3 yaşında bi oğlum var alışverişe ne zaman gitsem kendimi kiz reyonundan alamıyorum Rabbım sizlere sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah kizlar
Hamile değilim canim misal olarak söyledim.Cinsiyet belli mi ki senin canım
Aynen bende memnunum sabunu duruladıktan sonra sirke su karışımı sıkıp bekliyorum sonra onu da duruluyorum yumuşuyor benim saçım uzun tararken mavi su sıkıyorum sadece onunla açıyorum ama hani illa saçım güzel koksun diyen olursa durulanmayan kokulu bir kremi uçlarına sürebilirler sirke kokusu kalmıyor zaten seyreltilmiş olduğu için ama biraz sabun kokusu kalıyor o da güzel kokmuyor buram buram bir koku da değil yani bana bile gelmiyor kokusu başkalarına da gelmez.Ben de tiroid ilacı kullanıyorum başından beri. Folik asit de aynı şekilde ama hiçbiri kesmedi dökülmeyi. Bıttıma 4.-5. ay gibi başladım. 2 buçuk ay falan oldu sanırım. Dökülme, yağlanma ve kaşıntı azaldı. Saç kremi aklıma geldi ama şu an saçım çok kısa olduğu için açılma sorunu olmuyor zaten fazla kimyasal da kullanmak istemiyorum. Bir de karın büyüdükçe banyo yapmak zorlaştı. Mümkün olan en kısa sürede girip çıkmaya çabalıyorum. Ben kullandığımdan memnun kaldım yani, kızlara o yüzden tavsiye etmiştim
Ben sizden baya bi geride olduğum için daha ikili testime 10 gün varCanim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninle @Merve2401 @Mikan 2kiz1anne1bebek kaldi gitmeyen grupta aklima gelmeyen yok galiba
Normal canım kanama olmadığı veya dayanılamayacak kadar sancın olmadığı sürece korkmaKızlar bugün bel ağrısı kasık ağrısı sanki regl olucakmışım gibi ağrım oldu uzanıyorum biraz hafifledi ama anlamayandım normal midir? 11+1 bugün
Daha doktor randevuma da var çok merak ediyorum ikili tarama da olmadı onunda stresi varNormal canım kanama olmadığı veya dayanılamayacak kadar sancın olmadığı sürece korkma
Bu hafta mı gideceksin? Rahim büyüdükçe ağrılar oluyor bir de adet dönemlerinde de bazen oluyor geçen gün benim de ağrıdı geçti. Bende 10 gün sonra gitcem yaşımda 34 hatta 35 sayılır bende stresliyim ama çokta yapacak bişey yok Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.Daha doktor randevuma da var çok merak ediyorum ikili tarama da olmadı onunda stresi var
Kusura bakma canım. Hamileler platformu olduğu için öyle anladım nHamile değilim canim misal olarak söyledim.
Amin inşallah canım Ayın 14 ünde gitcem canım. Ara ara ağrılar oluyordu da bayadır böyle olmamıştı daha önceden 2 kayıp olunca korkuyorum. Bende 33 yaşındayım Rabbim hayırlısını nasıp etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalımBu hafta mı gideceksin? Rahim büyüdükçe ağrılar oluyor bir de adet dönemlerinde de bazen oluyor geçen gün benim de ağrıdı geçti. Bende 10 gün sonra gitcem yaşımda 34 hatta 35 sayılır bende stresliyim ama çokta yapacak bişey yok Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Benimde yaş 35 oldu olacak. Bende de ayrılar oluyor özellikle rahmimde bazen. 2 İnci taramayı yaptırmayacağız.Bu hafta mı gideceksin? Rahim büyüdükçe ağrılar oluyor bir de adet dönemlerinde de bazen oluyor geçen gün benim de ağrıdı geçti. Bende 10 gün sonra gitcem yaşımda 34 hatta 35 sayılır bende stresliyim ama çokta yapacak bişey yok Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Sorun değil hamile kalma cabasi icerisindeyiz bir çoğumuz. Bu topikte samimi olduğum bir kaç arkadaş vardı öyle ugrasyip Selam verdimKusura bakma canım. Hamileler platformu olduğu için öyle anladım n
2 İnci taramayı yapmayacağız biz canım.Canim sesin cikmadi seninde doktora gittinmi yakin zamanda gecen hafta hepimiz gittik seninle @Merve2401 @Mikan 2kiz1anne1bebek kaldi gitmeyen grupta aklima gelmeyen yok galiba
Onlar hemen halledilir bence ya bi e bebeğe fln bakar bi 2 gün bence yani hadi bilemedin 1 hafta büyükler varsa rahatsınBen tek bir şey dahi almadım daha
Gerçi ben de büyük şeyler var
Giyim kuŞamdan bahsedıyorum