- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.881
Benimde devam ediyorKızlar mide bulantısı devam eden var mi
Sağ ol canim. 2. Trimester a girmiş oldumSurrender canım senin bebiş 13+4 görünüyor ilerlemiş galiba. Maşallah diyelim Şimdi merak ettiğim 14. haftaya girince 3. ay bitmiş mi oluyor 4. aya giriş yapmış oluyor muyuz ?
Normal canım her hamile gibi eğer bulantıların artar da birşey yiyemez hale gelirsen prilam ilacı isteyebilirsin doktorundanKizlar merhaba 9+6 günlük hamileyim ilk defa midem bulandı, istifra ettim sizce normal mi
Çok teşekkür ederim, rahattım bu güne kadar ilk defa olunca sormak istedimNormal canım her hamile gibi eğer bulantıların artar da birşey yiyemez hale gelirsen prilam ilacı isteyebilirsin doktorundan
Yaa evet bir anda başlıyor sonrası bulantılar halsizlik kimisi yataklara düşüyor allah düşürmesinÇok teşekkür ederim, rahattım bu güne kadar ilk defa olunca sormak istedim
Benimde 6 hafta oldu kusmalarım her geçen gün artıyorBenimde devam ediyor
Canım fark ettiysen ultrason cihazının hareketiyle değişiyor kese bi yuvarlak bi yassı oluyor. Seninki de öyle denk gelmiş gibi geldi bana. Öyle bir durum olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum.Selam kızlar
2 li test yaptırdım bugün. Benimkinin neden hep yeri dar gibi
Hiç dikkat etmedimCanım fark ettiysen ultrason cihazının hareketiyle değişiyor kese bi yuvarlak bi yassı oluyor. Seninki de öyle denk gelmiş gibi geldi bana. Öyle bir durum olsa doktorun söylerdi diye düşünüyorum.
Evet maşallah gösterdi bayayoncambenim Anteplililili sizin nub konusundaki fotoları gördüm baya malzemeler ortada kızlar erkek sizinkiler kesin
Ayyy bana erkek gibi geldiMerhaba mutlu yillar herkesenub teorisine ben de mesaj attim cinsiyet tahmini icin. Buraya da atayim cinsiyet tahmini olan cikar belki.
Yaaa minnoşBiz de az önce aldık bu fotoğrafları.
Ay hiç belli olmaz canım bi bakarsın erkek gelirBenimki daha belli değil de kız moduna girdim şimdiden
İki kızın var sen şimdiden sigortalısınBenimki daha belli değil de kız moduna girdim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?