Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de şu panorama testi vereli bugün tam 1 hafta oldu. Şimdi aradım, kan amerikaya ulaşmış çalışma aşamasında dediler.. haftaya açıklanacakmış cumaya kadar. çok stresliymiş bu iş yahu..
ne kadar uzun sürmüş sizinki geçen de de konuşmuştuk daha ancak gitmiş amerikaya neyse temiz çıksında artık

Benim iki kızım var bebekliklerinden beri sakindirler kimseye vurmazlar kırıp dökmezler ben kırılacak eşya falan hiç kaldırmadım mesela ama çok yaramaz kız arkadaşları da var bu nasıl çocuk dedirten. Genelde erkek çocukları yapı itibariyle biraz daha hareketliler top oynamak atlamak zıplamak dövüş silah falan ilgi alanları hatta erkek ve kızların çizgi filmleri bile farklı ama biraz da aile yapısından kaynaklı özellikle türkiyede erkekse herşey serbest sert ol yumuşak olma vur kır modunda yetiştiriliyor çoğu çocuk. Allah hepimize uslu uslu bebeler versin

Ozmn onlar uzun soyluyorlar kisa surede cikiyor demekki

Ben çok duydum bu nasıl kız çocuğu diyen aileleri
Bazı sakin çocuklar da sonradan azıtıyor hiç belli olmaz

Kiz nerdesin dun doktora gittim ya ben %70 erkek dedi sana bisey dedimi gerceo demesede seninkide %70 erkek
2 li tarama icin devlete gittim, bişi demedi cinsiyete :)
Kendi doktoruma da pazartesi gidicem
Görürse söyler artık

Nub teorisine yazdım. Anlayan yazar heralde

Gözün aydın canim.

2 li tarama icin devlete gittim, bişi demedi cinsiyete :)
Kendi doktoruma da pazartesi gidicem
Görürse söyler artık

Nub teorisine yazdım. Anlayan yazar heralde

Gözün aydın canim.
Sagol canım bakalim ne diyecekler bende attim oraya dün daha görmedi bakan kişi o zaman pazartesi belli olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…