- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.478
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.841
Pano derken yuzdelik oranı butonlari var haziran anneleri grubuna bak en üstte örneği var canim onu yapmani istiyoruz hattaKazen Yardimci olurmusunuz bu konuda?
Anket bölümü demek istediler galibaarkadaşlar cinsiyet kolonu var ama zaten! Ben ne istediğinizi anlayamadım
ne kadar uzun sürmüş sizinki geçen de de konuşmuştuk daha ancak gitmiş amerikaya neyse temiz çıksında artıkBenim de şu panorama testi vereli bugün tam 1 hafta oldu. Şimdi aradım, kan amerikaya ulaşmış çalışma aşamasında dediler.. haftaya açıklanacakmış cumaya kadar. çok stresliymiş bu iş yahu..
Benim iki kızım var bebekliklerinden beri sakindirler kimseye vurmazlar kırıp dökmezler ben kırılacak eşya falan hiç kaldırmadım mesela ama çok yaramaz kız arkadaşları da var bu nasıl çocuk dedirten. Genelde erkek çocukları yapı itibariyle biraz daha hareketliler top oynamak atlamak zıplamak dövüş silah falan ilgi alanları hatta erkek ve kızların çizgi filmleri bile farklı ama biraz da aile yapısından kaynaklı özellikle türkiyede erkekse herşey serbest sert ol yumuşak olma vur kır modunda yetiştiriliyor çoğu çocuk. Allah hepimize uslu uslu bebeler versinBu postla kocaman bir yanılgıyı bozmam lazım erkek annesi olarak. Gözlemci tarafım iyidir. Yoksa herkesin fikri yine kendine
Sabah görmüştüm bu postu. Halbuki bunlar kız çocukla da yaşanabilecek şeyler. Parça parça alınmış görüntüler farkedildiyse. Benim çevremde sadece bir tane uslu bir kız çocuğu var o da bebekliğinden bu yana sakin zaten
Diğerleri gayet kuduruk. Çay takımlarıyla oynayan bir kız çocuğu 2 dakika sonra koltuk tepelerinde olabilir..
Oğlum da koşmayı, benimle babasıyla boğuşmayı falan sever. Sporlara merak sarmaya başladı. Ama hiç öyle taşkınlıkları yoktur. Kimsenin canını yakmaz. Kavga sevmez. Paylaşımcıdır. Bunların çoğu karakterdir aileden az şey geçer o yaştaki çocuğa.
Bir oyun alanında veya parkta kızların çok cadalozluk yaptığını kendi halinde oyun oynayan veya onunla oynamak isteyip yanaşan çocuğuma vurma girişiminde olan çook kız çocuğu gördüm. Bazılarına ben müdahale ettim, bazılarında aileleri huyunu bildiği için takip ediyordu
Benim tek çocuğum var erkek, ama yeğenlerim ve arkadaş çocuklarım çoktur. Kızım olsa nasıl olur bilmem. Belki sakin olur belki tam tersi. Karakter devreye giriyor burada..
Ozmn onlar uzun soyluyorlar kisa surede cikiyor demekkiBenim sonucumda çıkmış canım devlette yaptirmisdim p.tesi günü.persembe gunu cikmis ama ben haftaya almaya gidicem e nabizdan kan sonuçları çıkınca sonuç cikdi demekdir gelip alabilirsin demişlerdi.sende bak istersen.
Bencede aynen öyle yapiyorlar garanti olsun diye.Ozmn onlar uzun soyluyorlar kisa surede cikiyor demekki
Tmm canım belli olunca cinsiyeti bebişin etiketle beni ekleyimEvet bakmadan yazdim kusura bakma herkes yeni ogrenmeye basladi ya belki daha yapilmamistr diye dusundum konusunada denk gelmedim
Gerçekten altta pipi var gibiBugün de benim kontrolüm vardı kızlarr. Maşallah her şey yolundaymış kıpır kıpır duruyordu. Cinsiyet olarak erkeğe benziyor dedi.
Sağlıklı olsunlar da canımGerçekten altta pipi var gibiErkeği bir ben mi tutturamadım arkadaş
Benimki daha belli değil de kız moduna girdim şimdidenSağlıklı olsunlar da canım
Konuştuğum tüm firmalar 10 iş günü diyor, yani tam 2 hafta. Benim daha 1 hafta oldu ama işte heyecan bırakmıyor :) Sonucu güzel olsun da bekleyelim napalım...ne kadar uzun sürmüş sizinki geçen de de konuşmuştuk daha ancak gitmiş amerikaya neyse temiz çıksında artık
Benim kız yeğenim var Allah uzun, sağlıklı ömürler versin ama 10 erkek çocuğu gücündeAbim çok fenaymış, kızı da aynı onun gibi oldu. Düz duvara tırmanılır mı diye deniyor, ayağını duvara atıyor falan Allahtan 5 yaşını geçti de rahatladılar. Şimdi süse püse düşkün oldu. Bunca sene ikinci çocuğu düşünemediler bile
Kiz nerdesin dun doktora gittim ya ben %70 erkek dedi sana bisey dedimiSelam kızlar
2 li test yaptırdım bugün. Benimkinin neden hep yeri dar gibi
2 li tarama icin devlete gittim, bişi demedi cinsiyete :)Kiz nerdesin dun doktora gittim ya ben %70 erkek dedi sana bisey dedimigerceo demesede seninkide %70 erkek
Sagol canım bakalim ne diyecekler bende attim oraya dün daha görmedi bakan kişi2 li tarama icin devlete gittim, bişi demedi cinsiyete :)
Kendi doktoruma da pazartesi gidicem
Görürse söyler artık
Nub teorisine yazdım. Anlayan yazar heralde
Gözün aydın canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?