Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Muhtmelen adetin 9 gunu dollenm oldu ilginc bukadr erken yumurtaldigimi bilmiyordum normalde her ay takvimime gore 13.14 gunelri degerlendirrdik
Benim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocuk

Hasta olmadan once başagrım olmadı canım
Evet maalesef az su içiyorum
Şuan kesildi devam ederse bende parol alayim
Benim bir kaç haftadır yoğun bir şekilde oluyor ara ara ona yorduk biz.
Mavi ekran da çok yapabiliyor inşallah seninki de hastalık değil böyle Bi şeydir. Hamileliğim in başında hasta oldum da berbattı

Benim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocuk
Çikolatalar o teori tam olarak öyle değil. Teoriye göre erkek spermler dayanıksız ama hızlı kız spermler ise dayanıklı ama yavaş. Yumurtlamadan sonra ilişki olursa ve döllenirse. Erkek sperm hızlı olduğu için yumurtaya daha erken ulaşıyor. Eğer adetten yumurtlamaya kadar ilişki olduysa ve yumurtlamaya birkaç gün kala ilişki bırakıldıysa dayanıksız erkek spermler yumurtlamaya kadar ölüyor ve sadece kız spermler kalıyor. Yani kız sperm yumurtaya ulaşıyor. Yani ben de hamile kaldığım ay hayatımda ilk defa erken yumurtladım ama malum cinsiyeti biz değil erkek belirliyor. O yüzden alakası olduğunu düşünmüyorum

Neyi bildiriyolar anlamadım? Ben tüm bunları anlatmakta zorunda degildim benim icinde zor durum oldugu icin paylasıp birazda olsa destek moral icindi. Neyse sessizce takip ederim bende cok rahatsız olduysanız.
Yanlış anladınız. Ben arkadaşa çok şüphe ediyorsanız buraya yazmak yerine yöneticilere danışın, şüphenizi bildirin demek istedim. Çünkü benim sizinle az çok muhabbetim var, acaba fake mi gibi muhabbet dönünce, yok yere ben şahsen şüpheye düşüyorum. Yani bildirin derken arkadaşın yapması gereken şeyi kastettim. Yazmak yerine şüphesini gereken yerlere söyleyebilir. Ayrıca polis değiliz yahu Ben de varım ama belki de yokum

Arkadaşlar sizin de doktorunuz hep farklı 3-4 boyutlu bakıyor mu? Artık böyle bakma diyeceğim çok tuhaf görünüyor bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…