- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.721
Bana gore hakaret degil. Göreceli bi kavram demekki. Size göre öyle olabailir saygi duyuyorum uzatmayacagim . Burda bos vakit hikaye masal dinlememek icin suphelendigim insani sorgulamak hakkimdir diye dusunuyorum mesaj atarak yoneticilerle iletisime gecildigini bilsem emin olun zaten oyle yaprdim bu platformdaki herseyi tam anlami ile bilmiyorum henuz benden suphelenen olursada beni acik acik sorgulayablr burda sohbetler ediyoruz kimsenin bos yere vaktini calmak istemem . Ben burda yanls ve asagilayici hic bisi soylemedm. Bos bulunup aklmdan geceni soyledim arkdsminda hakkina girmek istemem eger ben yanls anladiysam ozurde dilerim dedim kendisinden bukdr sert cikacak ne var pardonBir nevi hakaret bana göre o yüzden fikrimi belirttim.
Çünkü kendisi defalarca burada o olmadığını söyledi. Biz karar merci değiliz ki birinin doğruluğunu sorgulayalım, ne hakla? Karşı tarafa hakaret bence bu.
Mahidevran gittikten hemen sonra ortaya çıkmış olması benim de kafamı karıştırmıştı, sonra kendinin açıklamasını okudum bitti. Burada dillendirmedim bile.
Varsa şüpheniz bunu en güzel yöneticiye mesaj atarak sorabiliriz. Ulu orta kimsenin aklını bulandırmaya gerek yoktu bence.