• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir nevi hakaret bana göre o yüzden fikrimi belirttim.
Çünkü kendisi defalarca burada o olmadığını söyledi. Biz karar merci değiliz ki birinin doğruluğunu sorgulayalım, ne hakla? Karşı tarafa hakaret bence bu.
Mahidevran gittikten hemen sonra ortaya çıkmış olması benim de kafamı karıştırmıştı, sonra kendinin açıklamasını okudum bitti. Burada dillendirmedim bile.
Varsa şüpheniz bunu en güzel yöneticiye mesaj atarak sorabiliriz. Ulu orta kimsenin aklını bulandırmaya gerek yoktu bence.
Bana gore hakaret degil. Göreceli bi kavram demekki. Size göre öyle olabailir saygi duyuyorum uzatmayacagim . Burda bos vakit hikaye masal dinlememek icin suphelendigim insani sorgulamak hakkimdir diye dusunuyorum mesaj atarak yoneticilerle iletisime gecildigini bilsem emin olun zaten oyle yaprdim bu platformdaki herseyi tam anlami ile bilmiyorum henuz benden suphelenen olursada beni acik acik sorgulayablr burda sohbetler ediyoruz kimsenin bos yere vaktini calmak istemem . Ben burda yanls ve asagilayici hic bisi soylemedm. Bos bulunup aklmdan geceni soyledim arkdsminda hakkina girmek istemem eger ben yanls anladiysam ozurde dilerim dedim kendisinden bukdr sert cikacak ne var pardon

Selam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Boğaz ağrısı, hapşırma öksürme yok inşallah olmaz.
Bende üç gündür korkunç bir başarısı yaşıyordum doktorum 2litrenin altında içiyorsan çok normal dedi.
Arttırmaya çalışıyorum ama parolsuz geçmedi günlerim sende içemşyodun dmi su bulantıdan😳

Bana gore hakaret degil. Göreceli bi kavram demekki. Size göre öyle olabailir saygi duyuyorum uzatmayacagim . Burda bos vakit hikaye masal dinlememek icin suphelendigim insani sorgulamak hakkimdir diye dusunuyorum mesaj atarak yoneticilerle iletisime gecildigini bilsem emin olun zaten oyle yaprdim bu platformdaki herseyi tam anlami ile bilmiyorum henuz benden suphelenen olursada beni acik acik sorgulayablr burda sohbetler ediyoruz kimsenin bos yere vaktini calmak istemem . Ben burda yanls ve asagilayici hic bisi soylemedm. Bos bulunup aklmdan geceni soyledim arkdsminda hakkina girmek istemem eger ben yanls anladiysam ozurde dilerim dedim kendisinden bukdr sert cikacak ne var pardon
Sert çıkmadım ki fikrimi söyledim :) başka nasıl ifade edebilirdim?

Ustelik sahte hesap acip sahte hikayeler anlatmak sizin hoş karsiladgnz umursadagnz kadar önemsiz degil demekki bu sitede oyuzden sahte hesaplar engel yiyor .

Ustelik sahte hesap acip sahte hikayeler anlatmak sizin hoş karsiladgnz umursadagnz kadar önemsiz degil demekki bu sitede oyuzden sahte hesaplar engel yiyor .
Ne alakası var yahu olayı ne kadar saçma yerlere çekiyorsunuz. Sizin bu dediğinizden benim mahidevranı da normal karşıladığım sonucu çıkar ki karşılamadım herkes biliyor. Siz söylemek istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Uzatmayacağım daha fazla.

Bizim de bugün saat 8de Paris’e uçağımız var, 2 Ocak’ta dönecektik. Doktor 3 ay dolana kadar dikkatli olman lazım deyince tatili iptal etmek zorunda kaldık. Biletleri iptal edemedik. Eşime hala vaktimiz var, kalk gidelim diye baskı yapıyorum 😁🤭
Bence gidin. İleride çocukla çok çok mümkün olmuyor 🤯

Spatzi Spatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir 😬😅 gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste
Yalan soyleyecek bir durumum yok canım benim ve kk da 9 yıldır varımdır. Aynı nickname ile degil tabiki. Gayet insanların basına gelebilecek bir durum bence istedikki devam ediyorum bu hamilelige aldıradabilirdim. Burada yargılaman tuaf. Aileme suan icin soylemiyorum cunku herseyin bir zamanı var. Kardesim ve ablam biliyor durumu. Almanya ya evlenerek geldim 8 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldım. Burada herseyi anlatacak haliminde oldugunu dusunmuyorum.

Ne alakası var yahu olayı ne kadar saçma yerlere çekiyorsunuz. Sizin bu dediğinizden benim mahidevranı da normal karşıladığım sonucu çıkar ki karşılamadım herkes biliyor. Siz söylemek istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Uzatmayacağım daha fazla.
Uzatmayacagm diyorsun yukseliyorsun hayret birsey bukdr rahatsz olduysan benden profilime gir ve gormezden gel kardesim aksam aksam avukatlik yapasiniz tuttu heralde sizinle ugrasamam

Bizim de bugün saat 8de Paris’e uçağımız var, 2 Ocak’ta dönecektik. Doktor 3 ay dolana kadar dikkatli olman lazım deyince tatili iptal etmek zorunda kaldık. Biletleri iptal edemedik. Eşime hala vaktimiz var, kalk gidelim diye baskı yapıyorum 😁🤭
Ya ne guzelmis bende pazar gunu donecegim🥰 Simdi gittin gittin 😅

Uzatmayacagm diyorsun yukseliyorsun hayret birsey bukdr rahatsz olduysan benden profilime gir ve gormezden gel kardesim aksam aksam avukatlik yapasiniz tuttu heralde sizinle ugrasamam
Yükseldiğimi nerden çıkardınız ki şaşıyorum doğrusu, yazı yazıyorum alt tarafı :D bence biraz sakin ;)

Yalan soyleyecek bir durumum yok canım benim ve kk da 9 yıldır varımdır. Aynı nickname ile degil tabiki. Gayet insanların basına gelebilecek bir durum bence istedikki devam ediyorum bu hamilelige aldıradabilirdim. Burada yargılaman tuaf. Aileme suan icin soylemiyorum cunku herseyin bir zamanı var. Kardesim ve ablam biliyor durumu. Almanya ya evlenerek geldim 8 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldım. Burada herseyi anlatacak haliminde oldugunu dusunmuyorum.
Tamam kardesim ozur dilerm hakkina girdim gunahini aldm hakkini helal et amacim yargilamak degildi haşa ne haddime
Sadece fazla aksiyonlu geldi demekki boyel hayatlarda varmis kusura bakmyin

Bunu daha önce de yazmıştınız 😁 Bence bildirin o zaman 😅
Neyi bildiriyolar anlamadım? Ben tüm bunları anlatmakta zorunda degildim benim icinde zor durum oldugu icin paylasıp birazda olsa destek moral icindi. Neyse sessizce takip ederim bende cok rahatsız olduysanız.

Bence bu tavır doğru değil.
Burada hangimizin gerçek olduğu garanti ki ondan şüpheye düştüğümüz için seni onaylatalım diyelim. Kim nereden bilecek belki ben fakeyim? Ama hikayemde değişik şeyler yok diye benden emin mi olunmuş oluyor?
Evet saçma bir sey yaşadık ama kimsenin hayatından bir sey çalmadı mahidevran, yanlış mıyım? Şimdi de kimse bir şey çalmaz.
Çok çoğu yazarak vakit kaybettik hepsi bu.
Spatzi de sıkılmıştır artık bence bu ithamdan..
Gercekten anlamıyorum bu nasıl bisey. Sadece evli olmadıgım icin mi bu muameleyi goruyorum ben? Cidden sıkıldım.

Konuyu saptirmayin Allah askina ya uff ugrasamiycam xcidden aa evli degil cocugu var tü kaka demedi kimse size yahu iki cocugu var birde sevgilisinden hamile derken mahidevraninda hikayesi ayni boyleydi onu kast ettim ben yoksa mburda mahidevrwnla ne sohbetler ettik kimsenin kimseyi yargilamak haddi degil sadece benzerlige dikkat cekmek istedim bu anladinizmi yoksa kimseyi kinamak yargilamak kimsenin haddi degil ömür uzun bir yol kimin basina ne gelecgi belli olmaz kardesim yeter dahdaa aciklamayacgm bu konuda hc birsey YAZDİKLARİMİ SAPTİRMAYİN YETERKİ !!!!

Gercekten anlamıyorum bu nasıl bisey. Sadece evli olmadıgım icin mi bu muameleyi goruyorum ben? Cidden sıkıldım.
Ne münasebet canm, kime ne senin evli olup olmamandan. Geliş zamanın eminim ki herkesi ilk etapta bir acabaya düşürmüştür ki buna ben de dahilim açık açık söylüyorum, ama yüzüne karşı hiçbir sey söylemedim.
Kaldı ki banane. Oladabilir, herkesin hayat görüşü, hayatını yaşayış tarzı, sınırları farklı neden olmasın.

Mahidevran kisisi yazmıstı bende ondan cesaret alarak anlatmak istemisti o an. O kisi buradaykende ben buradaydım. Kimse kimsenin hayatını sorgulayıp yargılamasın kimse kimsenin neler yasadıgını neler cektigini bilemez. Kimsenin haddinede degil.

Kızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü 😞

Eklentiler

• IMG_20211230_191335.jpg
    IMG_20211230_191335.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 78
Ne saçma şeyler konuşulmuş yine şaşkınlıkla okudum..

Kim hayatını nasıl yaşamak isterse ister. İster evlenir ister çocuk yapar ister yapmak istemez, ister evlenmez çocuk yapar, ister evlenmez beş çocuk yapar.
Bu aksiyon değil seçimdir. Bunu gizlemek saklamak yerine olduğu gibi paylaşamadığınız için üzgünüm çok sığ düşünceler.
Ruh hastası biri bir sürü yalan söyleydi diye herkes yalancı olamaz ya? Olsa bile burada ki mesele neyi nasıl yaşadığınız değil ve kimseyi yargılamak kimsenin haddi olamaz bence.

Back