- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.741
Gercekten cok iyi yazmıssın kalbinden öpuyorum.Ne saçma şeyler konuşulmuş yine şaşkınlıkla okudum..
Kim hayatını nasıl yaşamak isterse ister. İster evlenir ister çocuk yapar ister yapmak istemez, ister evlenmez çocuk yapar, ister evlenmez beş çocuk yapar.
Bu aksiyon değil seçimdir. Bunu gizlemek saklamak yerine olduğu gibi paylaşamadığınız için üzgünüm çok sığ düşünceler.
Ruh hastası biri bir sürü yalan söyleydi diye herkes yalancı olamaz ya? Olsa bile burada ki mesele neyi nasıl yaşadığınız değil ve kimseyi yargılamak kimsenin haddi olamaz bence.
AslındaMahidevran kisisi yazmıstı bende ondan cesaret alarak anlatmak istemisti o an. O kisi buradaykende ben buradaydım. Kimse kimsenin hayatını sorgulayıp yargılamasın kimse kimsenin neler yasadıgını neler cektigini bilemez. Kimsenin haddinede degil.
Anlıyorum canım ama defalarca da ben yazdım gercekten sıktı beni bu durum. Rahat olsun oda kendim yazdım Kazene onaylasın beni diye.Aslında1bal1kaymakannesi da evli olmamanla alakalı konusmuyor, öyle bir niyeti olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Ama öyle demediğim halde öyle algıladı sanırım. Benim ona söylemek istediğim çok başka bir seydi halbuki.
Sen de defalarca bu ithama maruz kaldığın için yazdım sadece.
Sanirim patlama noktaniz ben oldum sizede birsey soylemiyorum gerckten kusura bakmayin ama inanin ofkemden agladim yazdigimin saptirilmasi hic hos degil asla kimsenin haytni yargilamam ben yargilayanida hos karsilamam sonunda siz beni anlamissiniz bende anlayamadm sinirimden galiba ne demek istedgnizi tekrar kusura bakamyn kimsenin kalbini kirmak istemiyordum amacim cidden o degildi ben birini agzina dolayip ortaya konu olsun yda birni rencide edip asagilayayim diyecek bir insan degilimAslında1bal1kaymakannesi da evli olmamanla alakalı konusmuyor, öyle bir niyeti olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Ama öyle demediğim halde öyle algıladı sanırım. Benim ona söylemek istediğim çok başka bir seydi halbuki.
Sen de defalarca bu ithama maruz kaldığın için yazdım sadece.
Biliyorum gördüm, tepkim o yüzdendi zaten. İtham edilmek hoş bir şey değil çünküAnlıyorum canım ama defalarca da ben yazdım gercekten sıktı beni bu durum. Rahat olsun oda kendim yazdım Kazene onaylasın beni diye.
İlk yorumundan böyle birşey olucağını düşünmüştüm direkTöbe olsun birdaha suphelendigim kimseyi yazmam .. Artık hikayesi samimi gelmeyenle muhattap olmam okadar buda bana ders oldu.
Aslında ben kimseye patlamadım, yani kızarak bir sey yazmadım Sadece bir an kendimi spatzinin yerine koydum hepsi bu.Sanirim patlama noktaniz ben oldum sizede birsey soylemiyorum gerckten kusura bakmayin ama inanin ofkemden agladim yazdigimin saptirilmasi hic hos degil asla kimsenin haytni yargilamam ben yargilayanida hos karsilamam sonunda siz beni anlamissiniz bende anlayamadm sinirimden galiba ne demek istedgnizi tekrar kusura bakamyn kimsenin kalbini kirmak istemiyordum amacim cidden o degildi ben birini agzina dolayip ortaya konu olsun yda birni rencide edip asagilayayim diyecek bir insan degilim
:) İyi tatillerBiliyorum gördüm, tepkim o yüzdendi zaten. İtham edilmek hoş bir şey değil çünkü
Neyse benim yerime bol bol kruvasan yeÇok da yeri değil ama olsun, kahvaltıda yiyorlardı sanırım iyi tatiller
Tesekkür ederim yedigimde seni ve bebişini düsünücemBiliyorum gördüm, tepkim o yüzdendi zaten. İtham edilmek hoş bir şey değil çünkü
Neyse benim yerime bol bol kruvasan yeÇok da yeri değil ama olsun, kahvaltıda yiyorlardı sanırım iyi tatiller
Ahh keske cabucak silseydm kimse gormedenİlk yorumundan böyle birşey olucağını düşünmüştüm direkboşver önemli değil kızlar Spatzi normal konuş sessiz kalma grupda paylaş
Unutun gitsin arada olur öyle hamilelik hormanları.
Evet herksn kendi hayati isteyen istedgi sekilde cocuk yapr kismeyide ilgilendrmez isteyen cocuk yapip kocasinun yada sevglisinin kicina tekmede atablrAslında ben kimseye patlamadım, yani kızarak bir sey yazmadım Sadece bir an kendimi spatzinin yerine koydum hepsi bu.
Kimse de evliliği ile ilgili birsey demediğini zaten farkında mesajların ortada merak etme. Yanlış anlaşılacak bir durum yok
Evet canim ben normalde usgde ileri gitmesi ile tarih degismem ama doktorlar bile ilgnc bi sekilde tarih degisti gittigim uc doktorda erken dollenme dedi halbuki 3 gun fark aslnda ama dogum tarihimi bile boyle yazdi doktorum 9 temmuz diye bende degisme geregi duydm oglumdada iki hafta ilerideydi ama son haftalrda oyle olmstu onda tarih flan degismemislerdi niye boyle yaptlr smdi bilmiyorum1bal1kaymakannesi bu arada bişi sorcam canım seninle aynı gündü galiba benim seni 9 temmuz olmuş tahmini doğum
Hee doktorada doğum tarihi öyle dediyse normal ozman, benim 6 gün ilerde dedide değiştirmedim bilerek, bi kaç ay sonra değişir tamamlar fln diye gününü, ama senin doğumuda vermişEvet canim ben normalde usgde ileri gitmesi ile tarih degismem ama doktorlar bile ilgnc bi sekilde tarih degisti gittigim uc doktorda erken dollenme dedi halbuki 3 gun fark aslnda ama dogum tarihimi bile boyle yazdi doktorum 9 temmuz diye bende degisme geregi duydm oglumdada iki hafta ilerideydi ama son haftalrda oyle olmstu onda tarih flan degismemislerdi niye boyle yaptlr smdi bilmiyorum
Hasta olmadan once başagrım olmadı canımBende üç gündür korkunç bir başarısı yaşıyordum doktorum 2litrenin altında içiyorsan çok normal dedi.
Arttırmaya çalışıyorum ama parolsuz geçmedi günlerim sende içemşyodun dmi su bulantıdan
Aynen demekki değişiyoMuhtmelen adetin 9 gunu dollenm oldu ilginc bukadr erken yumurtaldigimi bilmiyordumnormalde her ay takvimime gore 13.14 gunelri degerlendirrdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?