- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.641
Benim ultrason fotosuna farklı, videodan çekip attığıma farklı yorum yaptı.İkraya başka ulturasonmu atsam yaVideodan güzel bişi bulup çekip atıyım
Ozman neyse boşver yaBenim ultrason fotosuna farklı, videodan çekip attığıma farklı yorum yaptı.
Radyoloji bolumunden gozukuyor :) normal usgler olmuyor genelde ama ikili enabiza gecmis sansima sizde bakin belki vardrE nabızda nereden görünüyor ki canım ultrason görünütüsü? Ay çok görmek istedim bizimkini ama aradım bulamadım
Kizlar ikra meyra bilir kisi degil sadece topigi baslatmis kisi oyuzden herkes ona soruyor ve oda tahmin ediyor senin benim gbi ha burdan fikir almssnz ha ordan ayni bence b nde 50 kisinin cinsiyetini tahmin etsem 40 i dogru cikar cnku cok zor degil iki secenek varBenim ultrason fotosuna farklı, videodan çekip attığıma farklı yorum yaptı.
Ya MasAllah 3d mi bu neguzel gozukmusKizlar benim minnoşumda burda
Süperİnstagrama yarın yılbaşı hediyesi olarak paylaşıcam ben
Görüntüden görüntüye değişiyorOzman neyse boşver ya
Yani ozman gerek yon, sanırım zaten doğru çıkıcak diyede. Bişi yokGörüntüden görüntüye değişiyor
Herkes gibi tahmin de bulunuyor o da. Sağolsun kırmıyor kimseyi. Ben de gördüm ki ultrason fotosuna göre çok değişiyor. Benim ultrason fotosunu kıza benzetti, ki ben de benzettim. Videodan foto atınca erkek dedi bu sefer. Her açıda farklı görünüyor bence.Kizlar ikra meyra bilir kisi degil sadece topigi baslatmis kisi oyuzden herkes ona soruyor ve oda tahmin ediyor senin benim gbi ha burdan fikir almssnz ha ordan ayni bence b nde 50 kisinin cinsiyetini tahmin etsem 40 i dogru cikar cnku cok zor degil iki secenek varyani bende soracaktm gecen expressonun actigi topigi gordum yanilmiyorsam kiz demis expresso erkek istiyorum diyince aa bence erkek demis tuhafma gitti
Benimde akrabalar herkes biliyoda intagram ailesine ilk defa paylaşıcam özendim süsler püslerSüperilk olunca herkese duyurasın geliyor. İkinci olunca farklı oluyor sanırım, cinsiyet sıkıştırmaları olmasın diye söyleyesim yok doğana kadar gitsin diyorum. Yakın çevrem biliyor okuldaki arkadaşlar falan. Erkek geliyor diyor yardımcılar dedim ya dün kalçama bakarak. Biraz sıkıcı oluyor açıkçası
sağol canım ama gerçekten kız erkek olsa bariz bir şekilde yumurtalıklarının kabartısı ve pipiside uzun bir şekilde görünürdü Allah kalbine göre versinAyy agzin bal yesininsAllahh
Yani evet, biraz işin eğlencesi aslında. Doğru açı, doğru hafta vs vs bi sürü şey lazımYani ozman gerek yon, sanırım zaten doğru çıkıcak diyede. Bişi yok
Hayir kotu bisi soylemek istemedim zaten sadece kadin usg degil yani zaten ben muneccimim kesin biliyorumd ademiyor herkes gidip hür oradesi ile ona soruyor oda kirmiyor saolsn demek istdgm farklida neyseHerkes gibi tahmin de bulunuyor o da. Sağolsun kırmıyor kimseyi. Ben de gördüm ki ultrason fotosuna göre çok değişiyor. Benim ultrason fotosunu kıza benzetti, ki ben de benzettim. Videodan foto atınca erkek dedi bu sefer. Her açıda farklı görünüyor bence.
Amiiin insAllah canm cumlemizin gonlunden geceni nasip etsin insAllahsağol canım ama gerçekten kız erkek olsa bariz bir şekilde yumurtalıklarının kabartısı ve pipiside uzun bir şekilde görünürdü Allah kalbine göre versin
benim olmadı ama sizin olsunAmiiin insAllah canm cumlemizin gonlunden geceni nasip etsin insAllah
Benim de aslında demek istediğim o değildi, ben seni anladımHayir kotu bisi soylemek istemedim zaten sadece kadin usg degil yani zaten ben muneccimim kesin biliyorumd ademiyor herkes gidip hür oradesi ile ona soruyor oda kirmiyor saolsn demek istdgm farklida neyse
Her bebek farklı demek ki hiç zor olmadı bizim için gösterd kendiniBenim hareketli değildi hatta hareketli olması cinsiyeti belirlemeyi zorlaştırıyor. Pozisyonu bakmaya uygun dedi doktor .kimisinin dönmesi için ekstra uğraşıyorlarmıs .o yüzden hareketin değil de pozisyonun etkili olduğunu düşünüyorum ben .
Var tabi direk vajina dudaklarının resmini çektiVarmı ultrason görüntüüsü,
Bakalım benim teori doğrumu, doktora ultrason başlığını tuttup baktığı yer sağdanmı görüyo bebeği soldan mı gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?