Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E nabızda nereden görünüyor ki canım ultrason görünütüsü? Ay çok görmek istedim bizimkini ama aradım bulamadım
Radyoloji bolumunden gozukuyor :) normal usgler olmuyor genelde ama ikili enabiza gecmis sansima sizde bakin belki vardr

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-30-15-56-58-51_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 41
Benim ultrason fotosuna farklı, videodan çekip attığıma farklı yorum yaptı.
Kizlar ikra meyra bilir kisi degil sadece topigi baslatmis kisi oyuzden herkes ona soruyor ve oda tahmin ediyor senin benim gbi ha burdan fikir almssnz ha ordan ayni bence b nde 50 kisinin cinsiyetini tahmin etsem 40 i dogru cikar cnku cok zor degil iki secenek var yani bende soracaktm gecen expressonun actigi topigi gordum yanilmiyorsam kiz demis expresso erkek istiyorum diyince aa bence erkek demis tuhafma gitti

İnstagrama yarın yılbaşı hediyesi olarak paylaşıcam ben
Süper ilk olunca herkese duyurasın geliyor. İkinci olunca farklı oluyor sanırım, cinsiyet sıkıştırmaları olmasın diye söyleyesim yok doğana kadar gitsin diyorum. Yakın çevrem biliyor okuldaki arkadaşlar falan. Erkek geliyor diyor yardımcılar dedim ya dün kalçama bakarak. Biraz sıkıcı oluyor açıkçası

Herkes gibi tahmin de bulunuyor o da. Sağolsun kırmıyor kimseyi. Ben de gördüm ki ultrason fotosuna göre çok değişiyor. Benim ultrason fotosunu kıza benzetti, ki ben de benzettim. Videodan foto atınca erkek dedi bu sefer. Her açıda farklı görünüyor bence.

Benimde akrabalar herkes biliyoda intagram ailesine ilk defa paylaşıcam özendim süsler püsler bende sanırım ilerde ikincide yapmam. Yavrum ikincilerde şanssız hep karambole geliyolar

Hayir kotu bisi soylemek istemedim zaten sadece kadin usg degil yani zaten ben muneccimim kesin biliyorumd ademiyor herkes gidip hür oradesi ile ona soruyor oda kirmiyor saolsn demek istdgm farklida neyse

Hayir kotu bisi soylemek istemedim zaten sadece kadin usg degil yani zaten ben muneccimim kesin biliyorumd ademiyor herkes gidip hür oradesi ile ona soruyor oda kirmiyor saolsn demek istdgm farklida neyse
Benim de aslında demek istediğim o değildi, ben seni anladım. Kadının söylediği kanun değil diyorsun, haklısın. Bu arada senin fotoyu gördüm, kızlarımın aynısı, bence kız

Her bebek farklı demek ki hiç zor olmadı bizim için gösterd kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…