- 23 Ekim 2018
- 15.472
- 35.325
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.561
Atmışsın zatenFavorilerim bunlar, unisex almaya çalıştım
Hala Umut var o zamanIkra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntı
12. Haftda net bişey söyleyeceğini sanmıyorum bende sormıcam zaten kızlar heves ettiler balon patlatıp öğrenelim diye bizde onlarla öğrencez 14 şubatta gitcem o zaman bir kağıda yazsın organizasyoncuya hazırlatcam evde de patlatcaz bakalımYa merak eden tahmini bile duymak istiyor ya biraz ondan sanırım bu durum.
Net olanda oluyor işteşans biraz
Benim yok. Mucizeler pek başıma gelmezHala Umut var o zaman
Tabi canım, bide şey var değişir mi?Ben söylemeyin dedim mesela asla istemedim ama ne yapalım. Daha geç öğrenmek isterdim etkilendim çok.
Benim 13. Haftamda kızım için erkek dedi daha sonra kız dediBenim yok. Mucizeler pek başıma gelmez
Biraz erkek vari şeyler alıyorsun dedi eşim hattaFoto atsana gözümüz gönlümüz açılsın
Ay yesinler ya tipe bakBiraz erkek vari şeyler alıyorsun dedi eşim hattadedim değiştiririm gerekirse şimdilik alayım bişiler
Erkek mi istiyordunBiraz erkek vari şeyler alıyorsun dedi eşim hattadedim değiştiririm gerekirse şimdilik alayım bişiler
Benim 11 de erkek dedi diğerlerinde yine 11 de söyledi gayet emindi. Hiç umudum yok. Doktora bile artık 14 15 ten önce gitmem. Toparlamam lazimBenim 13. Haftamda kızım için erkek dedi daha sonra kız dedi
O zaman hayırlısı olsun bacım napalımBenim 11 de erkek dedi diğerlerinde yine 11 de söyledi gayet emindi. Hiç umudum yok. Doktora bile artık 14 15 ten önce gitmem. Toparlamam lazim
Ya o kadar kiz istiyordun demek ne diyim inşallah mucize olurBenim 11 de erkek dedi diğerlerinde yine 11 de söyledi gayet emindi. Hiç umudum yok. Doktora bile artık 14 15 ten önce gitmem. Toparlamam lazim
Ben evli değilken bile hep kızım olsun istedim. 3kizi olana imrenerek bakarım. Oğullarimda ikisinde de insaallah kızdır diye dua ettim. Ne kadar istiyordum düşünYa o kadar kiz istiyordun demek ne diyim inşallah mucize olur
Neyi çok istersen olmazmış derler ya ne diyimBen evli değilken bile hep kızım olsun istedim. 3kizi olana imrenerek bakarım. Oğullarimda ikisinde de insaallah kızdır diye dua ettim. Ne kadar istiyordum düşüntabiki sağlık oncelik ama bu hayatta birde kızım olsun cok isterdim.
Ben erkek gibi gördüm ultrason da doktorda olabilir dedi. Bir tık erkeğe yakın şeyler aldım o sebeple.Erkek mi istiyordunçok güzeller ve evet erkek bebeğe alınmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?