- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.541
Bilemedim ama doktor yanılma ihtimali olan çıkıntı değil bu dedi. Açıkçası alışmaya çalışıyorum artık. Nub teorisinde kız dedi ikra meyra baya da doğru biliyor ama doktor mucize gerekir deyince birde bu çıkıntı değişmez deyince birsey diyemiyorum. Ama eğer öyle bir mucize olursa herhalde inanamam.Bende öyle bir çıkıntı gördüm ultrason da, erkek dimi dedim biraz daha inceledik doktor da bak bu çıkıntı seni yanıltmasın kızlarda da böyle görünüyor bu haftalarda dedi.
Baya baya erkek olduğunu düşündüm bende ama olmayabilirmiş
Doğuma bir ay kala cinsiyeti değişen tanıdığım var canımBilemedim ama doktor yanılma ihtimali olan çıkıntı değil bu dedi. Açıkçası alışmaya çalışıyorum artık. Nub teorisinde kız dedi ikra meyra baya da doğru biliyor ama doktor mucize gerekir deyince birde bu çıkıntı değişmez deyince birsey diyemiyorum. Ama eğer öyle bir mucize olursa herhalde inanamam.
Tabiki doktorun gibi hiç birimizin tahmininin bir doğruluğu olamaz bizim ki biraz temenni gibi.Bilemedim ama doktor yanılma ihtimali olan çıkıntı değil bu dedi. Açıkçası alışmaya çalışıyorum artık. Nub teorisinde kız dedi ikra meyra baya da doğru biliyor ama doktor mucize gerekir deyince birde bu çıkıntı değişmez deyince birsey diyemiyorum. Ama eğer öyle bir mucize olursa herhalde inanamam.
Cinsiyet her ikisinde de net olmayacak, gerçekten çok çok göstermediği sürece net bilgi alamıyoruz kaç kişiyiz o haftalarda kesin öğrenen 3 4 kişi oldu sadece.Ben de doktordan randevu alacağım 11+6 ya mı alsam randevuyu yoksa 12+4 e mi fark eder mi sizce birkaç gün? Acaba cinsiyet öğrenir miyim
Noldu ki?Valla erkenden cinsiyet öğrenmemek gerektiğini bir kez daha anladım hiç sormıcam
Valla sorsam ve tahmin yürütse inanmıcam daha küçük acaba mı dicem çünkü hiç sorup kendimi o moda sokmayayım daha iyiNoldu ki?
Ben ilk oğlumda ikincinin alakası yok. Ki ilkine daha çok uğraştım her anlamda. Ek gıdada bile neler neler yaptım. Ama ikinci sebze meyve ne bulsa yer ilki aşırı seçer. Bunda iyice salacagim
Ya merak eden tahmini bile duymak istiyor ya biraz ondan sanırım bu durum.Valla sorsam ve tahmin yürütse inanmıcam daha küçük acaba mı dicem çünkü hiç sorup kendimi o moda sokmayayım daha iyi
E bebekte n aldım ben sadece oraya girdim diğerlerinde indirim var mı yok mu bilmiyorum yılbaşı belki hepsinde vardır.ssevilll canım kıyafetleri nereden aldın yani nerede indirim var??
5-7günde çıkıyorBu ikili test kan sonucu ne zaman çıkıyor
Aslında netlik olmayacak biliyoruz ama işte içimizde birşey de öğrenir miyiz diye dürtmüyo değilCinsiyet her ikisinde de net olmayacak, gerçekten çok çok göstermediği sürece net bilgi alamıyoruz kaç kişiyiz o haftalarda kesin öğrenen 3 4 kişi oldu sadece.
Ben 11lerde gittim 2li verdim erkek gibi mi falan dedik 1 hafta sonra kontrolde netleşir umudum vardı asla asla açmadı bacaklarını göremedik
Ben söylemeyin dedim mesela asla istemedim ama ne yapalım. Daha geç öğrenmek isterdim etkilendim çok.Ya merak eden tahmini bile duymak istiyor ya biraz ondan sanırım bu durum.
Net olanda oluyor işteşans biraz
Yok canim suan doktoru bekliyorum bakalim nr diyecekÇok teşekkür ederim, sizlerin cinsiyet belli oldumu
Foto atsana gözümüz gönlümüz açılsınKızlar bugün e bebekten bişiler aldım. Yazlık ürünlerde fiyatlar şahane bence bir göz atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?