Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bilemedim ama doktor yanılma ihtimali olan çıkıntı değil bu dedi. Açıkçası alışmaya çalışıyorum artık. Nub teorisinde kız dedi ikra meyra baya da doğru biliyor ama doktor mucize gerekir deyince birde bu çıkıntı değişmez deyince birsey diyemiyorum. Ama eğer öyle bir mucize olursa herhalde inanamam.

Ben de doktordan randevu alacağım 11+6 ya mı alsam randevuyu yoksa 12+4 e mi fark eder mi sizce birkaç gün? Acaba cinsiyet öğrenir miyim

Doğuma bir ay kala cinsiyeti değişen tanıdığım var canım Rabbim gönlüne göre versin

Tabiki doktorun gibi hiç birimizin tahmininin bir doğruluğu olamaz bizim ki biraz temenni gibi.
Biz 3 kızız, kuzenlerim de 3 erkek ve onların bağına hep çok özendim biliyomusun. Bizim birbirimizi yakalamamız 3 müzün bir arada olması çok uzun sürdü ama onlar yaş farklı vs demeden çok çok bağlılardı.

Ben de doktordan randevu alacağım 11+6 ya mı alsam randevuyu yoksa 12+4 e mi fark eder mi sizce birkaç gün? Acaba cinsiyet öğrenir miyim
Cinsiyet her ikisinde de net olmayacak, gerçekten çok çok göstermediği sürece net bilgi alamıyoruz kaç kişiyiz o haftalarda kesin öğrenen 3 4 kişi oldu sadece.
Ben 11lerde gittim 2li verdim erkek gibi mi falan dedik 1 hafta sonra kontrolde netleşir umudum vardı asla asla açmadı bacaklarını göremedik

Randevuyu da iptal ettim zaten bu hafta izinli olduğundan pzrts ye sadece 2 kişilik yer vardı sezaryenleri var heralde başı kalabalıkken hiç yoktan gitmeyeyim dedim sağolsun biraz da suratsız bir kadın şikayetin yoksa neden geldin der gibi bakacak 3 ünde gideceğime 12 sinde giderim 11+3 te uygun olur heralde 2 li için. Bir arkadaşa kilosundan dolayı iyi göremedim 1 hafta sonra gel demiş bende kiloluyum en kötü 1 hafta sonra yine çağırır 10 gün içinde gidersen ikinci muayene ücretsiz oluyor zaten

Ben ilk oğlumda ikincinin alakası yok. Ki ilkine daha çok uğraştım her anlamda. Ek gıdada bile neler neler yaptım. Ama ikinci sebze meyve ne bulsa yer ilki aşırı seçer. Bunda iyice salacagim

Ben de ilkinde incelediğim şeyler de vardı rahat davrandıklarım da.
Mesela arkadaşlar yaz meyvelerinden kışın yesin diye püre yaparlardı. Ne gerek var ya delirmeyin her mevsim meyvesinin kendi faydası var derdim. Ayına göre illaki bir şeyler verilir.
Ek gıda tablosu hala durur. Çıktı alıp asacağım yine dolaba

ssevilll canım kıyafetleri nereden aldın yani nerede indirim var??
E bebekte n aldım ben sadece oraya girdim diğerlerinde indirim var mı yok mu bilmiyorum yılbaşı belki hepsinde vardır.

Bir de kışın ortasında yaz kıyafetleri aldığım içinde olabilir antebiesin organik zıbınlarını 20şer liradan aldım

Aslında netlik olmayacak biliyoruz ama işte içimizde birşey de öğrenir miyiz diye dürtmüyo değil İlk bebeğim erkekti, doktor erkek olduğunu söylerken bile bazen kordonu da p.piye benzetebiliyoruz diye uyarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…