• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay nubtan hic anlamiyorum vallahi cok denedim ama ornek fotolar kadar kimsenin net usg sni goremedim burda nub ta tam yan ve duzgun durmasi lazim cocgun bence :KK70: bu arada iki ihtimal var tahmin etmek cokta zor degil ama kemik yapisi yada boyle bebisin yandan surat simasina bakip dogru tutturdugum 4 bebe oldu bugune kadar :KK70: yarin kendiminkinide tahmin edicem baklm snrasini burda gorucez bence erkek bebeklerin kafa yapisi daha buyuk oluyor usg de
Aaaa aslinda mantikli bi yaklasim dogruluk payi olabilir bu arada Biz gecen seferde senle ayni gun gitmistik yarinda gidicez benim randevu 10:30 da seninki kacta gunlerimizde yakin bakalim doktor kime ne diyecek 😁🤣

Vallaaa eğer öyle olursa adresine yollaa hediyeler yollıcam bebişe 🥰🥰😂😂 seni unuturmuyum ben be aslaaaa 😀😀💪🏻💪🏻 Ayy hadi inşallah, ikraya sormuştum onsayfaya, göremedi galiba, uygun değil dedi. 🤦🏼‍♀️ Oysaki ben baya uygun sanmıştım😀 o görselin 🤦🏼‍♀️
Ay canimsin sen ya Allahim gönlünden geçeni ömrüne hayırlı kılsın insAllah içinde cümlemizinde vallahi herkesin gönlünden gecen olsun oyle istiyorumki ☺️ ocak sonuna bebisler inat etmezse hepimiz kesin ogrenmis oluruz hayrlisi ile

Aaaa aslinda mantikli bi yaklasim dogruluk payi olabilir bu arada Biz gecen seferde senle ayni gun gitmistik yarinda gidicez benim randevu 10:30 da seninki kacta gunlerimizde yakin bakalim doktor kime ne diyecek 😁🤣
Benimde 9.30 da ayy hadi bakalm bulusalm yarin burda yine insAllah guzel haberlerle amin amiiiin uykum gelmiyo benim cok heycanliyim niye boyle oldu bilmiyorum 😅😅😅

Ay canimsin sen ya Allahim gönlünden geçeni ömrüne hayırlı kılsın insAllah içinde cümlemizinde vallahi herkesin gönlünden gecen olsun oyle istiyorumki ☺️ ocak sonuna bebisler inat etmezse hepimiz kesin ogrenmis oluruz hayrlisi ile
Amin inşallah🥰🙏🏻Aynen inşallah oluruz yaaa , olalımki eşyalar alalım artık minnoşlara heyecanlanıyorun almak için 🥰🥰

Ya kizlar pek takmiyordum ama yuzumdeki sivilceler cok fena oldu inanin ben hc bie donemimde boyle bisi yasamadim hani yuzeysel de degil koklu sibilceler cikiyor ardi ardina canimi yakacak derecede cene bolgemde ve anlimda hatta cenemde minik minik yag bezeleri var siyah nokta gbi cene bolgemde kararma oldu buyuzden sizce napmaliyim doktora danismalimiyim yoksa hormonlardandir diyip gecmesinimi bekliyim :( inanin bebegn cinsiyeti kizsa kiz bebek anneyi cirkinlestirir teorisi bende kesinlik kazanacak okdr cirkinlestimki :( oglumda yuzumde bir kere minik sivilce bile cikmadi vallahi

Ya kizlar pek takmiyordum ama yuzumdeki sivilceler cok fena oldu inanin ben hc bie donemimde boyle bisi yasamadim hani yuzeysel de degil koklu sibilceler cikiyor ardi ardina canimi yakacak derecede cene bolgemde ve anlimda hatta cenemde minik minik yag bezeleri var siyah nokta gbi cene bolgemde kararma oldu buyuzden sizce napmaliyim doktora danismalimiyim yoksa hormonlardandir diyip gecmesinimi bekliyim :KK43: inanin bebegn cinsiyeti kizsa kiz bebek anneyi cirkinlestirir teorisi bende kesinlik kazanacak okdr cirkinlestimki :KK43: oglumda yuzumde bir kere minik sivilce bile cikmadi vallahi
Hormonlardannda olabilir canım, benim yüzüm hem soyuluyo hem sivilcelendim🥵

Hormonlardannda olabilir canım, benim yüzüm hem soyuluyo hem sivilcelendim🥵
Ya ne zormus ama sivilcelerle basi dertte olan insaari cok iyi anldm regl donemime yakin bile cenemde bir sadece bir sivilce cikar giderdi buneydi boyle ya vallahi foto cektim cenemi atacaktim ama yok atilacak gbi degil umarim gecicidir :( birde oynuyorum unutup iz kalacak hep

Merhaba kizlar ben de tam 12. Haftamda 2li test icin gittim sukur bir sorun yok cinsiyet icin kiz buyuk ihtimal dedi ama cok sasirdim cunku pipi ve altinda yumurtalari bariz gordum ekranda. Ama kizlarda bu cikinti biraz asagiya bakiyormus. Erkekler de dik duruyormus oyle izah etti. Tam yerine yerlesmedigi icin pipi gibi gormusuz. Ama emin gibiydi kendinden. En net 16da belli olur dedi. Baya bi inceledik 4 boyutlu olarak. Nasil bir mucize gerceklesiyor icerde sasiyorum. Ilk cocugumda kendimde cocuktum sanirim algilayamamisim. Hepimize saglikli evlatlar versin Allah. Birsey almamak icin zor duruyorum 🤩🧿🧿

Ya ne zormus ama sivilcelerle basi dertte olan insaari cok iyi anldm regl donemime yakin bile cenemde bir sadece bir sivilce cikar giderdi buneydi boyle ya vallahi foto cektim cenemi atacaktim ama yok atilacak gbi degil umarim gecicidir :KK43: birde oynuyorum unutup iz kalacak hep
Oynama oynama sonra aynen iz kalır hiç bırak kendi haline boşver hamilesin sen olur öyle , bednde saldım artık yapcsk bişi yok🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Merhaba kizlar ben de tam 12. Haftamda 2li test icin gittim sukur bir sorun yok cinsiyet icin kiz buyuk ihtimal dedi ama cok sasirdim cunku pipi ve altinda yumurtalari bariz gordum ekranda. Ama kizlarda bu cikinti biraz asagiya bakiyormus. Erkekler de dik duruyormus oyle izah etti. Tam yerine yerlesmedigi icin pipi gibi gormusuz. Ama emin gibiydi kendinden. En net 16da belli olur dedi. Baya bi inceledik 4 boyutlu olarak. Nasil bir mucize gerceklesiyor icerde sasiyorum. Ilk cocugumda kendimde cocuktum sanirim algilayamamisim. Hepimize saglikli evlatlar versin Allah. Birsey almamak icin zor duruyorum 🤩🧿🧿
Maşallah 🥰🥰🥰🥰💜

Ya kizlar pek takmiyordum ama yuzumdeki sivilceler cok fena oldu inanin ben hc bie donemimde boyle bisi yasamadim hani yuzeysel de degil koklu sibilceler cikiyor ardi ardina canimi yakacak derecede cene bolgemde ve anlimda hatta cenemde minik minik yag bezeleri var siyah nokta gbi cene bolgemde kararma oldu buyuzden sizce napmaliyim doktora danismalimiyim yoksa hormonlardandir diyip gecmesinimi bekliyim :KK43: inanin bebegn cinsiyeti kizsa kiz bebek anneyi cirkinlestirir teorisi bende kesinlik kazanacak okdr cirkinlestimki :KK43: oglumda yuzumde bir kere minik sivilce bile cikmadi vallahi
Canım organik sirke bulursan sür sivilcelerinin üzerine iz bırakmadan kurutuyor bende de oluyor sivilceler çene bölgemde iyi geliyor bana

Ay nubtan hic anlamiyorum vallahi cok denedim ama ornek fotolar kadar kimsenin net usg sni goremedim burda nub ta tam yan ve duzgun durmasi lazim cocgun bence :KK70: bu arada iki ihtimal var tahmin etmek cokta zor degil ama kemik yapisi yada boyle bebisin yandan surat simasina bakip dogru tutturdugum 4 bebe oldu bugune kadar :KK70: yarin kendiminkinide tahmin edicem baklm snrasini burda gorucez bence erkek bebeklerin kafa yapisi daha buyuk oluyor usg de
Nubtan kiz olsugunu dusunuyorum ben bebisimin hadi bide siz bakin

Eklentiler

• IMG-20211224-WA0003.jpeg
    IMG-20211224-WA0003.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 95
Back