Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla benim yüzüm omuz ve sırtım aynı böyle normalde ergenlikte bile bilmem sivilce hormonlardan sanirim ev yapımı sirke deneyebilirsin

Bende de kocaman cikinti vardi valla erkek sandim ama kiz dedi cikinti cok dik deildi. Dik olmasi lazimmis. Bakalim 15.haftada yine gidecegim ne diyecekler

Benim gayet dik ve kocamandi kendimi alistiriyorum artık değişmez diye.
Pişt dün yoktun baya hayata küstüğünü düşündüm valla Kağan Kocatepe nin bir videosu var youtube da kız bebek neden erkek zannediliyor diye onu bir izle kim olsa erkek zanneder ama kız. Gerçi erkek fikrine alışırken yeniden umutlandırmak istemem ama ben hala kızın olacağını düşünüyorum.

Ah benimle aynı düşünceleri paylaşmışsın ben hastaneye gittiğimde hamişleri görünce koca koca göbüşlü ay hayır tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyorum ama geri dönüş yok

Ya kızlar ben pzrts 10+1 olcam randevu aldım bir göreyim 2 li için de 12+1 de giderim dedim ama acaba 10+1 yerine 10 gün daha bekleyip 11+4 gibi gidip ikiliyi de aradan çıkarsa mıydım? Bir şikayetin olmazsa 4 hafta sonra gel demişti şimdi dicek hayırdır?

Yok hastalıklarıyla boğuşuyorum çocukların. Bir türlü bitmiyor kısır döngü gibi. Doktor mucize gerekir deyince açıkçası ihtimal vermiyorum. Ama tabi ne olur bilmem. Ben 3 erkek fikrine alistiriyorum kendimi. Bu usg var ama iki bacak arasında uzun çıkıntı olan bir resimde verdi Kaan kocatepenin videosuna baktım ama 11 haftada erkek bebek videosu var benim oradaki kadar net.

Eklentiler

• 20211228_141157.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 83
Dr da çok kesin konuşmuş ya hayırlısı olsun o zaman. Çok istediğin için heralde bana da hep kızın olacak gibi gelmişti ama şimdi ultrasona baktım da alt kısımdan bişey anlamadım ama kafa yapısı yuvarlak değil erkeklerin böyle daha sert hatları oluyor diye biliyorum erkek gibi geldi bana da. Ay nasıl beceriyosunuz bacım erkek tutturmayı ben kesin yine tutturamadım

Valla al benden de o kadar napcam diyorum kendi kendime celme taktım sanki. Allahım kolaylık verir insallah

Eskilerin sözüne güveniyorum valla bu süreçte. Dünyaya gelen büyüyor

Allah sağlık sıhhat versin de arada buhranlarımız olsa da bakılır bir şekilde..
Ama çocuğu olan anlar gerçekten. Öyle yapacağım böyle alıştıracağım demek boş..

Valla benimle alakası yok tamamen eşimin sorunu nasip kısmet. Çok isterdim bir kızım olsun. Kısmetimde yokmuş. Bir mucize olsun isterim tabi ama zor.

Sabredebilirsen bekle derim ben bende 11+6da gidicem 2li için

Ben ilk oğlumda ikincinin alakası yok. Ki ilkine daha çok uğraştım her anlamda. Ek gıdada bile neler neler yaptım. Ama ikinci sebze meyve ne bulsa yer ilki aşırı seçer. Bunda iyice salacagim

Favorilerim bunlar, unisex almaya çalıştım

Güle güle giysin bebiş

Ben de bugün bir siteden oğluma eşofman altı bakarken bebişe de müslin örtü aldım. Yazın çok işimize yarayacak..
Kıyafet için karar veremedim. Unisex güzel şeyler var aslında..

İnanamıyorum ya artık hem büyüğe hem küçüğe alıyorum

Sabredebilirsen bekle derim ben bende 11+6da gidicem 2li için
Benim 11+5 cuma +6 cmrts bende haftasonuna kalmasın diyorum test başka yere gönderilecek çünkü. 12+1 daha mantıklı geldi ama daha 20 gün var 20 gündür de görmedim merak ediyorum Gerçi gitsem ne görecem sağlıklı deyip gönderecek henüz küçük zaten. Yada biraz öne çekip 11+ larda gideyim diyorum kafam karıştı.

Ikra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntı
Bende öyle bir çıkıntı gördüm ultrason da, erkek dimi dedim biraz daha inceledik doktor da bak bu çıkıntı seni yanıltmasın kızlarda da böyle görünüyor bu haftalarda dedi.
Baya baya erkek olduğunu düşündüm bende ama olmayabilirmiş

Bende dün kızıma bişiler aldım, sonra hadi bebişe de bakalım dedim tüm yazlık reyonu indirimde görünce tutamadım kendimi 5-6 parça aldım.
Müslik örtü de var içlerinde kızımda aldıklarım hep minik minikti bu sefer büyük bişi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…