- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.521
Valla benim yüzüm omuz ve sırtım aynı böyle normalde ergenlikte bile bilmem sivilce hormonlardan sanirim ev yapımı sirke deneyebilirsinYa kizlar pek takmiyordum ama yuzumdeki sivilceler cok fena oldu inanin ben hc bie donemimde boyle bisi yasamadim hani yuzeysel de degil koklu sibilceler cikiyor ardi ardina canimi yakacak derecede cene bolgemde ve anlimda hatta cenemde minik minik yag bezeleri var siyah nokta gbi cene bolgemde kararma oldu buyuzden sizce napmaliyim doktora danismalimiyim yoksa hormonlardandir diyip gecmesinimi bekliyiminanin bebegn cinsiyeti kizsa kiz bebek anneyi cirkinlestirir teorisi bende kesinlik kazanacak okdr cirkinlestimki oglumda yuzumde bir kere minik sivilce bile cikmadi vallahi
Ikra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntıİkra uygun değil demiş o ultrasonasanki baya belli gibiydi
Benim gayet dik ve kocamandiBende de kocaman cikinti vardi valla erkek sandim ama kiz dedicikinti cok dik deildi. Dik olmasi lazimmis. Bakalim 15.haftada yine gidecegim ne diyecekler
Pişt dün yoktun baya hayata küstüğünü düşündüm vallaBenim gayet dik ve kocamandikendimi alistiriyorum artık değişmez diye.
Ah benimle aynı düşünceleri paylaşmışsın ben hastaneye gittiğimde hamişleri görünce koca koca göbüşlü ay hayır tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyorum ama geri dönüş yokAllah seni
Sanki zorla hamile bırakmışlar gibi bir his var içimde
Son aylar
Doğma aşaması
Bebeklik dönemı
Ek gıdası
Ayyy düşündükçe bayılazam
Şuan kendimi gram hazır hissetmiyorum
Sil baştan her şey. Rahat bir 5 yıl gitti kafadan
Yok hastalıklarıyla boğuşuyorum çocukların. Bir türlü bitmiyor kısır döngü gibi. Doktor mucize gerekir deyince açıkçası ihtimal vermiyorum. Ama tabi ne olur bilmem. Ben 3 erkek fikrine alistiriyorum kendimi. Bu usg var ama iki bacak arasında uzun çıkıntı olan bir resimde verdiPişt dün yoktun baya hayata küstüğünü düşündüm vallaKağan Kocatepe nin bir videosu var youtube da kız bebek neden erkek zannediliyor diye onu bir izle kim olsa erkek zanneder ama kız. Gerçi erkek fikrine alışırken yeniden umutlandırmak istemem ama ben hala kızın olacağını düşünüyorum.
Dr da çok kesin konuşmuş ya hayırlısı olsun o zaman. Çok istediğin için heralde bana da hep kızın olacak gibi gelmişti ama şimdi ultrasona baktım da alt kısımdan bişey anlamadım ama kafa yapısı yuvarlak değil erkeklerin böyle daha sert hatları oluyor diye biliyorum erkek gibi geldi bana da. Ay nasıl beceriyosunuz bacım erkek tutturmayı ben kesin yine tutturamadımYok hastalıklarıyla boğuşuyorum çocukların. Bir türlü bitmiyor kısır döngü gibi. Doktor mucize gerekir deyince açıkçası ihtimal vermiyorum. Ama tabi ne olur bilmem. Ben 3 erkek fikrine alistiriyorum kendimi. Bu usg var ama iki bacak arasında uzun çıkıntı olan bir resimde verdiKaan kocatepenin videosuna baktım ama 11 haftada erkek bebek videosu var benim oradaki kadar net.
Valla al benden de o kadar napcam diyorum kendi kendime celme taktım sanki. Allahım kolaylık verir insallah
Valla benimle alakası yokDr da çok kesin konuşmuş ya hayırlısı olsun o zaman. Çok istediğin için heralde bana da hep kızın olacak gibi gelmişti ama şimdi ultrasona baktım da alt kısımdan bişey anlamadım ama kafa yapısı yuvarlak değil erkeklerin böyle daha sert hatları oluyor diye biliyorum erkek gibi geldi bana da. Ay nasıl beceriyosunuz bacım erkek tutturmayı ben kesin yine tutturamadım
Sabredebilirsen bekle derim ben bende 11+6da gidicem 2li içinYa kızlar ben pzrts 10+1 olcam randevu aldım bir göreyim 2 li için de 12+1 de giderim dedim ama acaba 10+1 yerine 10 gün daha bekleyip 11+4 gibi gidip ikiliyi de aradan çıkarsa mıydım? Bir şikayetin olmazsa 4 hafta sonra gel demişti şimdi dicek hayırdır?
Ben ilk oğlumda ikincinin alakası yok. Ki ilkine daha çok uğraştım her anlamda. Ek gıdada bile neler neler yaptım. Ama ikinci sebze meyve ne bulsa yer ilki aşırı seçer. Bunda iyice salacagimEskilerin sözüne güveniyorum valla bu süreçte. Dünyaya gelen büyüyor
Allah sağlık sıhhat versin de arada buhranlarımız olsa da bakılır bir şekilde..
Ama çocuğu olan anlar gerçekten. Öyle yapacağım böyle alıştıracağım demek boş..
Amiiiinnn. Ay sıkıldım ya cinsiyeti bilmedikçe bişi yapmamaktan. Gittim unisex olabilecek bir kaç bişi alayım dedim. Müslin örtü vs aldım kendimi iyi hissediyorum artıkAllahim üzerindede gormeyi nasip etsin cok şekerler
AmiiinAllah üstünde giydirmeye nasip etsin hepsi birbirinden güzel
Canım orada var mi bilmem ama burada bazı akrarlara yapıp veriyolar onlar da satıyor doğal sirke bi kac aktara bak istersen
Favorilerim bunlar, unisex almaya çalıştım
Benim 11+5 cuma +6 cmrts bende haftasonuna kalmasın diyorum test başka yere gönderilecek çünkü. 12+1 daha mantıklı geldi ama daha 20 gün var 20 gündür de görmedim merak ediyorumSabredebilirsen bekle derim ben bende 11+6da gidicem 2li için
Bende öyle bir çıkıntı gördüm ultrason da, erkek dimi dedim biraz daha inceledik doktor da bak bu çıkıntı seni yanıltmasın kızlarda da böyle görünüyor bu haftalarda dedi.Ikra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntı
Bende dün kızıma bişiler aldım, sonra hadi bebişe de bakalım dedim tüm yazlık reyonu indirimde görünce tutamadım kendimi 5-6 parça aldım.Güle güle giysin bebiş
Ben de bugün bir siteden oğluma eşofman altı bakarken bebişe de müslin örtü aldım. Yazın çok işimize yarayacak..
Kıyafet için karar veremedim. Unisex güzel şeyler var aslında..
İnanamıyorum ya artık hem büyüğe hem küçüğe alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?