• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım ♥️🧿 Haftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla ♥️ Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim

Eklentiler

• 20211217_153659.jpg
    20211217_153659.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20211225_112005.jpg
    20211225_112005.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım ♥️🧿 Haftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla ♥️ Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim
Hayırlı olsun 🥰🥰🥰 hoşgeldinizzzz bana erkek gibi geldi 🥰

Allah seni 😂

Sanki zorla hamile bırakmışlar gibi bir his var içimde :KK53:
Son aylar
Doğma aşaması
Bebeklik dönemı
Ek gıdası
Ayyy düşündükçe bayılazam
Şuan kendimi gram hazır hissetmiyorum
Sil baştan her şey. Rahat bir 5 yıl gitti kafadan :olamaz:

Ben de böyleyim ya. Bir an ne ettim ben diyorum, bir an iyi oldu ya neyse diyorum. İyice dengesizleştim 😂
Şu testleri kovalamak falan zor geliyor. Keşke yerime biri yapsa diyorum. Oğlumda böyle değildim.. 😂

Bakma gündüz uzuuun cinsiyet muhabbetlerini okuyunca meraklandım diye takıldım ama oğlumda da öğrenmek için heyecan yapmadım, bunda da gayet rahatım.
Asıl doğumdan sonrasını bildiğim için galiba heyecanlı değilim. :KK45:

Gece oğluma bakmak için veya bir sebepten uykum bölünüp kalkınca aklıma gelmeye başladı şimdi bebek oldu mu geri yatıp uyumak da hayal diye.. 😂

Bu prilam ne kadar çok uyku yapıyor ya. İşyerinde ruh gibiyim. Evde olsam mis gibi şekerleme yaparım. Bitsin şu bulantı artık 😒

Ben de böyleyim ya. Bir an ne ettim ben diyorum, bir an iyi oldu ya neyse diyorum. İyice dengesizleştim 😂
Şu testleri kovalamak falan zor geliyor. Keşke yerime biri yapsa diyorum. Oğlumda böyle değildim.. 😂

Bakma gündüz uzuuun cinsiyet muhabbetlerini okuyunca meraklandım diye takıldım ama oğlumda da öğrenmek için heyecan yapmadım, bunda da gayet rahatım.
Asıl doğumdan sonrasını bildiğim için galiba heyecanlı değilim. :KK45:

Gece oğluma bakmak için veya bir sebepten uykum bölünüp kalkınca aklıma gelmeye başladı şimdi bebek oldu mu geri yatıp uyumak da hayal diye.. 😂
Valla al benden de o kadar napcam diyorum kendi kendime celme taktım sanki. Allahım kolaylık verir insallah❤️

Eklentiler

• IMG_20211230_000810.jpg
    IMG_20211230_000810.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20211230_000646.jpg
    IMG_20211230_000646.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20211230_000611.jpg
    IMG_20211230_000611.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 72
Valla iyimi değilmi bilmiyodum video çekiceksen güzel, ama ultrason fotoğrafı hep kötü çıktı 😀😀insan anasına g’tünü dönermi😀😂😂😂 her tarafa döndü 5 dkda anca bunları çekebildi😂😂Eki Görüntüle 2978571
Yaa popisini yerim haha :D benimki en son biraktigimda boyleydi bidaha bunu yaparsa dogunca fena isirirm o totoyu :D

Sana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sen :KK70: topigin demirbaslari sayilirz 🤪🤪 seninki bana kiz gbi geldi 🤦🏼‍♀️ niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim ☺️
Kiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmisti :KK70: :halay:kesin erkek bence

Sana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sen :KK70: topigin demirbaslari sayilirz 🤪🤪 seninki bana kiz gbi geldi 🤦🏼‍♀️ niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim ☺️
Vallaaa eğer öyle olursa adresine yollaa hediyeler yollıcam bebişe 🥰🥰😂😂 seni unuturmuyum ben be aslaaaa 😀😀💪🏻💪🏻 Ayy hadi inşallah, ikraya sormuştum onsayfaya, göremedi galiba, uygun değil dedi. 🤦🏼‍♀️ Oysaki ben baya uygun sanmıştım😀 o görselin 🤦🏼‍♀️

H
Aramiza hoşgeldin canım benimde icime Kiz doğdu duruşu falan hayırlısı olsun😍

Kiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmisti :KK70: :halay:kesin erkek bence
Ay nubtan hic anlamiyorum vallahi cok denedim ama ornek fotolar kadar kimsenin net usg sni goremedim burda nub ta tam yan ve duzgun durmasi lazim cocgun bence :D bu arada iki ihtimal var tahmin etmek cokta zor degil ama kemik yapisi yada boyle bebisin yandan surat simasina bakip dogru tutturdugum 4 bebe oldu bugune kadar :D yarin kendiminkinide tahmin edicem baklm snrasini burda gorucez bence erkek bebeklerin kafa yapisi daha buyuk oluyor usg de

Back