Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım Haftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim

Eklentiler

• 20211217_153659.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20211225_112005.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 73
Hayırlı olsun hoşgeldinizzzz bana erkek gibi geldi

Ben de böyleyim ya. Bir an ne ettim ben diyorum, bir an iyi oldu ya neyse diyorum. İyice dengesizleştim
Şu testleri kovalamak falan zor geliyor. Keşke yerime biri yapsa diyorum. Oğlumda böyle değildim..

Bakma gündüz uzuuun cinsiyet muhabbetlerini okuyunca meraklandım diye takıldım ama oğlumda da öğrenmek için heyecan yapmadım, bunda da gayet rahatım.
Asıl doğumdan sonrasını bildiğim için galiba heyecanlı değilim.

Gece oğluma bakmak için veya bir sebepten uykum bölünüp kalkınca aklıma gelmeye başladı şimdi bebek oldu mu geri yatıp uyumak da hayal diye..

Bu prilam ne kadar çok uyku yapıyor ya. İşyerinde ruh gibiyim. Evde olsam mis gibi şekerleme yaparım. Bitsin şu bulantı artık

Valla al benden de o kadar napcam diyorum kendi kendime celme taktım sanki. Allahım kolaylık verir insallah

Eklentiler

• IMG_20211230_000810.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20211230_000646.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20211230_000611.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 72
Yaa popisini yerim haha benimki en son biraktigimda boyleydi bidaha bunu yaparsa dogunca fena isirirm o totoyu

Sana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sen topigin demirbaslari sayilirz seninki bana kiz gbi geldi niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim
Kiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmisti kesin erkek bence

Sana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sen topigin demirbaslari sayilirz seninki bana kiz gbi geldi niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim
Vallaaa eğer öyle olursa adresine yollaa hediyeler yollıcam bebişe seni unuturmuyum ben be aslaaaa Ayy hadi inşallah, ikraya sormuştum onsayfaya, göremedi galiba, uygun değil dedi. Oysaki ben baya uygun sanmıştım o görselin

H
Aramiza hoşgeldin canım benimde icime Kiz doğdu duruşu falan hayırlısı olsun

Kiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmisti kesin erkek bence
Ay nubtan hic anlamiyorum vallahi cok denedim ama ornek fotolar kadar kimsenin net usg sni goremedim burda nub ta tam yan ve duzgun durmasi lazim cocgun bence bu arada iki ihtimal var tahmin etmek cokta zor degil ama kemik yapisi yada boyle bebisin yandan surat simasina bakip dogru tutturdugum 4 bebe oldu bugune kadar yarin kendiminkinide tahmin edicem baklm snrasini burda gorucez bence erkek bebeklerin kafa yapisi daha buyuk oluyor usg de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…