- 3 Mayıs 2021
- 131
- 346
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.481
Analık direk yükleniyor demekkiSagol canım , sende kaygilanma şimdiden allahim kolayliginida veriyor elbet dogunca hersey kendiligidnen gelişiyor buyudukcede çareler cok ilgileniyoz mecbur
Hayırlı olsunKızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağımHaftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim
Teşekkür ederimHayırlı olsunhoşgeldinizzzz bana erkek gibi geldi
Allah seni
Sanki zorla hamile bırakmışlar gibi bir his var içimde
Son aylar
Doğma aşaması
Bebeklik dönemı
Ek gıdası
Ayyy düşündükçe bayılazam
Şuan kendimi gram hazır hissetmiyorum
Sil baştan her şey. Rahat bir 5 yıl gitti kafadan
Kizlar hareketli olmasimi olmamasimi iyi ikilide ona gore cikolata yiycem bak
Valla al benden de o kadar napcam diyorum kendi kendime celme taktım sanki. Allahım kolaylık verir insallahBen de böyleyim ya. Bir an ne ettim ben diyorum, bir an iyi oldu ya neyse diyorum. İyice dengesizleştim
Şu testleri kovalamak falan zor geliyor. Keşke yerime biri yapsa diyorum. Oğlumda böyle değildim..
Bakma gündüz uzuuun cinsiyet muhabbetlerini okuyunca meraklandım diye takıldım ama oğlumda da öğrenmek için heyecan yapmadım, bunda da gayet rahatım.
Asıl doğumdan sonrasını bildiğim için galiba heyecanlı değilim.
Gece oğluma bakmak için veya bir sebepten uykum bölünüp kalkınca aklıma gelmeye başladı şimdi bebek oldu mu geri yatıp uyumak da hayal diye..
Favorilerim bunlar, unisex almaya çalıştımHani bakalim neler aldın
Yaa popisini yerim hahaValla iyimi değilmi bilmiyodum video çekiceksen güzel, ama ultrason fotoğrafı hep kötü çıktıinsan anasına g’tünü dönermi her tarafa döndü 5 dkda anca bunları çekebildi Eki Görüntüle 2978571
Hahahhahaha dimi yaaYaa popisini yerim hahabenimki en son biraktigimda boyleydi bidaha bunu yaparsa dogunca fena isirirm o totoyu
Sana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn senHahahhahaha dimi yaaminnoşlar
Allahim üzerindede gormeyi nasip etsin cok şekerlerFavorilerim bunlar, unisex almaya çalıştım
Kiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmistiSana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sentopigin demirbaslari sayilirz seninki bana kiz gbi geldi niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim
Vallaaa eğer öyle olursa adresine yollaa hediyeler yollıcam bebişeSana bisi soyluyimmi bak beni unutmazsn sentopigin demirbaslari sayilirz seninki bana kiz gbi geldi niye boyle oldu bilmiyorm ama asiri kiza benzettim ve hissetim
İkra uygun değil demiş o ultrasonaKiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmistikesin erkek bence
Aramiza hoşgeldin canım benimde icime Kiz doğdu duruşu falan hayırlısı olsunKızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağımHaftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim
Ay nubtan hic anlamiyorum vallahi cok denedim ama ornek fotolar kadar kimsenin net usg sni goremedim burda nub ta tam yan ve duzgun durmasi lazim cocgun benceKiz sen diger resmi gördünmü bebenin nubu dimdik havaya bakiyor pipi şaha kalkmistikesin erkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?