• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama normal yaaaaa bakmışsın büyütmüşsün olmuş 5 yaşında, hopppppp tekrardan bidaha aynı döngü 😀😀
Sanırım bi 5 sene sonra bu dediklerini bende dicem😂😂😂
Biz şahsen bunuda dogurup cocuk defterini kapaticaz heleki son olaydan sonra hap yutmustu benim yaramaz hani iste pesinde geziyorum artik ve cok yorucu bi dönemdeyim 🙄

Benim biri 10 diğeri 7 oldular tam büyüttüm artık yalnız kalabiliyorum geziyorum derken ayynneeennn dediğiniz gibi zorla hamile bırakıldım kocam bey tarafından yani o da düşünemedi zırt diye tutacağını ama olan oldu ve çok gebelik belirtim de olmayınca hala inanamıyorum hamile olduğuma bir yandan da bakıyorum evde herkes hevesli diyorum iyi olacak boşver yeni bir can.

Hadi inşallah😀😀😀😀 2 kardeş yeter birbirlerine artık bi şekilde büyüyücek😀
Aynen öyle canim. Boyle bir dünyaya fazla bile. Aslında ben hiç dusunmuyordum
Ama kızım çok ağladı
Her kardeş kardeş degıldır tabii, ama yine de yalniz olmasın dedim. Bağlı, düzgün bir sekilde yetıstırdıkten sonra gerisi önemsiz zaten .

Genellikle arası bozuk kardeşler ya sürekli kıyaslamakla, ya da aile bağı olmadan
Birbirine sarılmadan, sevgisiz yetıstırılenler diye düşünüyorum.

Benim biri 10 diğeri 7 oldular tam büyüttüm artık yalnız kalabiliyorum geziyorum derken ayynneeennn dediğiniz gibi zorla hamile bırakıldım kocam bey tarafından yani o da düşünemedi zırt diye tutacağını ama olan oldu ve çok gebelik belirtim de olmayınca hala inanamıyorum hamile olduğuma bir yandan da bakıyorum evde herkes hevesli diyorum iyi olacak boşver yeni bir can.
Seninkiler büyükmüş zaten
Komaz sana cocuk bakmak :KK53:

Ama çalışmıyorum, annem de yakın, doğum yaz tatiline denk geliyor kızlar evde yardımcı olurlar heralde. Bir şekilde atlatacağız diye düşünüyorum öyle böyle çıkacak aradan😂
Sezaryende kesin olarak bağlatıyorum daha ilk randevumda söyledim dr a eşin de ok verirse bağlarız dedi dedim verir verir 4.yü kimse kaldıramaz😂😂😂

Ama çalışmıyorum, annem de yakın, doğum yaz tatiline denk geliyor kızlar evde yardımcı olurlar heralde. Bir şekilde atlatacağız diye düşünüyorum öyle böyle çıkacak aradan😂
Sezaryende kesin olarak bağlatıyorum daha ilk randevumda söyledim dr a eşin de ok verirse bağlarız dedi dedim verir verir 4.yü kimse kaldıramaz😂😂😂

En mantıklısı 😀

Biz şahsen bunuda dogurup cocuk defterini kapaticaz heleki son olaydan sonra hap yutmustu benim yaramaz hani iste pesinde geziyorum artik ve cok yorucu bi dönemdeyim 🙄
Aynen yaaaaa cidden bende eşimle konuştuk, yani ben dışardaymen bile fena oluyorum midem bulanıyor, bide çocuk olsaydı şuan nasıl olurdu dedim yani cidden insan düşünüyo🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Allah kolaylık versin yaramaz bebiş

Aynen öyle canim. Boyle bir dünyaya fazla bile. Aslında ben hiç dusunmuyordum
Ama kızım çok ağladı
Her kardeş kardeş degıldır tabii, ama yine de yalniz olmasın dedim. Bağlı, düzgün bir sekilde yetıstırdıkten sonra gerisi önemsiz zaten .

Genellikle arası bozuk kardeşler ya sürekli kıyaslamakla, ya da aile bağı olmadan
Birbirine sarılmadan, sevgisiz yetıstırılenler diye düşünüyorum.
Ben abimle aram fazla yok, oyuzden ilk çocuğum kız olsun istiyorum , 2. Si ne olursa olsun abla olur başında olur diyodum. Abimle aramdaki olumsuzlukları düşündükçe , ama sonra düşünüyorum abimi babanemler büyütmüş beni annem ayrıyız çok
Ama bunları ben tek kendim büyütücem sonuçda eminim bizden daha sevgiyle büyürler daha bağlı olurlar ilerde 🙏🏻🙏🏻 İnsan ister istemez kıyas yapıyo

Hanımlar pazar günü hamile olduğumu öğrenmiştim hcg 39 çıkmıştı doktor daha çok yeni demişti dün kan verdim hcg 50 çıktı sizce artışı normal mi

Ben abimle aram fazla yok, oyuzden ilk çocuğum kız olsun istiyorum , 2. Si ne olursa olsun abla olur başında olur diyodum. Abimle aramdaki olumsuzlukları düşündükçe , ama sonra düşünüyorum abimi babanemler büyütmüş beni annem ayrıyız çok
Ama bunları ben tek kendim büyütücem sonuçda eminim bizden daha sevgiyle büyürler daha bağlı olurlar ilerde 🙏🏻🙏🏻 İnsan ister istemez kıyas yapıyo
Yetiştirme tarzı cok önemli
Her anne sevgiyle mi büyüttü ki
Annem de bizi sevgisiz büyüttü. Kopuğuz

Biz öyle yapmayacağız inşallah :KK200:

Varmı ultrason görüntüüsü,
Bakalım benim teori doğrumu, doktora ultrason başlığını tuttup baktığı yer sağdanmı görüyo bebeği soldan mı gördü😀
Ben alayim tahmin 🤣🤣 doktor sol kasigima koyulta bakiyor

Eklentiler

• IMG-20211228-WA0002.jpeg
    IMG-20211228-WA0002.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20211224-WA0003.jpeg
    IMG-20211224-WA0003.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben 14. haftaya girdim. Herşey iyi çok şükür. Aşı konusunda ne düşünüyorsunuz. Ben bir doz aşı oldum aylar önce. Daha ikinciyi olmadım. Doktorlar farklı şeyler söylüyor siz ne düşünüyorsunuz
Ben haftaya 3. Doz olmayı düşünüyorum. Vakalar hızla artıyor. Açıkçası riske girmek istemiyorum. Çalıştığım ve kalabalığa girdiğim gerçeği bir yana oğlum da okuldan her an mikrop taşıyabilir.

Back