Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bugün 12+3 4 gün ilerde halen %51 diyor.

Aaa lohusayken içmek çok mantıklı

Bugün kan idrar falan vermiştim sağlık ocağında idrar da yine lökosit yüksek çıkmış yaa sinir odlum bırakmadı peşimi resmen geçen sefer 29 çıkmışdı doktor idrra kültürü bakıp temiz çıkınca ilaç vermemişti bakteri ürememiş diye ama bu sefer 64 çıkmış.şu şaseler iyi geliyor galiba bu tarz bişey içmeden düzelmeyecek sanki başına gelen var mı ilaç kullandınız mı acaba.

Benim bugün 12+3 4 gün ilerde halen %51 diyor.
Canim ben sormiycam cinsiyet flan bu haftada beklentim yok cinsiyet ogrenmeye dair ama kendisi %51 kiz yada erkek diyip uyuz etmez beni insAllah oğlumu 18 haftada ogrenmis biri olarak 15.16 dan once soylenen cinsiyet beni pek tatmin etmez :))

Ben giderken vişne suyu ve çukulata yedim bayağı hareketliydi gösterdi kendini
Benim hareketli değildi hatta hareketli olması cinsiyeti belirlemeyi zorlaştırıyor. Pozisyonu bakmaya uygun dedi doktor .kimisinin dönmesi için ekstra uğraşıyorlarmıs .o yüzden hareketin değil de pozisyonun etkili olduğunu düşünüyorum ben .

Kizlar hareketli olmasimi olmamasimi iyi ikilide ona gore cikolata yiycem bak
Bence zaten ultrasonu hissedince oynuyorlar. Ben bir sey yememiştim bugün ki hareket etmesini bile Beklemiyordum . Doktor oynattıkça bu ayaklarını salladı

Bence zaten ultrasonu hissedince oynuyorlar. Ben bir sey yememiştim bugün ki hareket etmesini bile Beklemiyordum . Doktor oynattıkça bu ayaklarını salladı
Ozman şans heralde :) ben henuz hic hareket ederken gormedim genelde popişini dönüp uyuyor yahu hemde cikolata yiyip meyve suyu icip gitmistim yok gayet relax benimki baklava yiyince oynuyo napim ben simdi yarin elimde yarim kilo baklavayla gidiyim doktora karsilikli yeriz artk bebiste oynar belki

Kizlar hareketli olmasimi olmamasimi iyi ikilide ona gore cikolata yiycem bak
Valla iyimi değilmi bilmiyodum video çekiceksen güzel, ama ultrason fotoğrafı hep kötü çıktı insan anasına g’tünü dönermi her tarafa döndü 5 dkda anca bunları çekebildi

Aynen yaaaaa cidden bende eşimle konuştuk, yani ben dışardaymen bile fena oluyorum midem bulanıyor, bide çocuk olsaydı şuan nasıl olurdu dedim yani cidden insan düşünüyo Allah kolaylık versin yaramaz bebiş
Sagol canım , sende kaygilanma şimdiden allahim kolayliginida veriyor elbet dogunca hersey kendiligidnen gelişiyor buyudukcede çareler cok ilgileniyoz mecbur

Öksür oksurunce rahatsız olup hareketleniyor. Bana doktor söyledi öksür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…