- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.461
Benim bugün 12+3 4 gün ilerde halen %51 diyor.Kızlar bu arada bende yarın 9.30 da ikili icin gidiyorum 12+2 olacagim ama normalde usg ye gore 3.4 gun onde bebsi asagi yukari 13 hafta sayilirim acaba yarin cinsiyeti gorecekmi ay %51 le konusursa bana uyuz olurum ahahhasabahlar olmaz smdi en son 20 gun once flan gittim sanirim
Doktor niye hisleriyle konuşuyor ki bilimsel konuşsaYaa benim ki sağdaama bugün gittim doktor hala kız gibi hissettiğini söyledi ama his yetmiyor.
Aaa lohusayken içmek çok mantıklıBen de bırakmayı düşünüyorum. 11 tane kalmışHaftayı geçireyim bari..
Sen de lohusayken içersin takviye olsun diye..
Salı günü üniversite hastanesine gideceğim. Oradaki doktora kan değerlerimi göstereyim belki bir şey verir..
Bana da bacak arasi boş dedi ama çok net demediWalla çok net gösterdi kendini doktor çok net dedi
Valla sol demeseydinde ben sana kız derdim. Kız geçti içimdenBen alayim tahmindoktor sol kasigima koyulta bakiyor
Aynen hisss yetmiyo belki erkeğe döner , eğer sağdan bakıp kız derse yinede, teroiyi siler atarızYaa benim ki sağdaama bugün gittim doktor hala kız gibi hissettiğini söyledi ama his yetmiyor.
Ben giderken vişne suyu ve çukulata yedim bayağı hareketliydi gösterdi kendiniBana da bacak arasi boş dedi ama çok net demedi
Canim ben sormiycam cinsiyet flan bu haftada beklentim yok cinsiyet ogrenmeye dair ama kendisi %51 kiz yada erkek diyip uyuz etmez beni insAllahBenim bugün 12+3 4 gün ilerde halen %51 diyor.
Benim hareketli değildi hatta hareketli olması cinsiyeti belirlemeyi zorlaştırıyor. Pozisyonu bakmaya uygun dedi doktor .kimisinin dönmesi için ekstra uğraşıyorlarmıs .o yüzden hareketin değil de pozisyonun etkili olduğunu düşünüyorum ben .Ben giderken vişne suyu ve çukulata yedim bayağı hareketliydi gösterdi kendini
Bence zaten ultrasonu hissedince oynuyorlar. Ben bir sey yememiştim bugün ki hareket etmesini bile Beklemiyordum . Doktor oynattıkça bu ayaklarını salladıKizlar hareketli olmasimi olmamasimi iyi ikilide ona gore cikolata yiycem bak
Ozman şans heralde :) ben henuz hic hareket ederken gormedim genelde popişini dönüp uyuyor yahu hemde cikolata yiyip meyve suyu icip gitmistim yok gayet relax benimki baklava yiyince oynuyoBence zaten ultrasonu hissedince oynuyorlar. Ben bir sey yememiştim bugün ki hareket etmesini bile Beklemiyordum . Doktor oynattıkça bu ayaklarını salladı
Hani bakalim neler aldınKızlar bugün e bebekten bişiler aldım. Yazlık ürünlerde fiyatlar şahane bence bir göz atın
Valla iyimi değilmi bilmiyodum video çekiceksen güzel, ama ultrason fotoğrafı hep kötü çıktıKizlar hareketli olmasimi olmamasimi iyi ikilide ona gore cikolata yiycem bak
Ayyy vallahamıKızlar bugün e bebekten bişiler aldım. Yazlık ürünlerde fiyatlar şahane bence bir göz atın
Sagol canım , sende kaygilanma şimdiden allahim kolayliginida veriyor elbet dogunca hersey kendiligidnen gelişiyor buyudukcede çareler cok ilgileniyoz mecburAynen yaaaaa cidden bende eşimle konuştuk, yani ben dışardaymen bile fena oluyorum midem bulanıyor, bide çocuk olsaydı şuan nasıl olurdu dedim yani cidden insan düşünüyoAllah kolaylık versin yaramaz bebiş
Öksür oksurunce rahatsız olup hareketleniyor. Bana doktor söyledi öksür diyeOzman şans heralde :) ben henuz hic hareket ederken gormedim genelde popişini dönüp uyuyor yahu hemde cikolata yiyip meyve suyu icip gitmistim yok gayet relax benimki baklava yiyince oynuyonapim ben simdi yarin elimde yarim kilo baklavayla gidiyim doktora karsilikli yeriz artk bebiste oynar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?