Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Milletin mide bulantisi bu haftalarda azalirken benimki kusmaya verdi kendini su icsem kusuyorum nolcak bu boylr

Vallaaaa aynen. Eşimde dedi hatta, oladar yemene rağmen bence iki kiloda iyi yani dedi, çünkü cidden yedim yemek . valla moralimi bozdu
Boşver ya takılma bence ben öyle bir yedim ki 4 bile mucize benim için hani hürrem diyo ya açım ben doymuyorum ben heh o bendim yeni yeni geçti O değil de benim belirtilerim çok azaldı ya dr.a gitsem mi ki Hayır Dr.a gitmek için bahane aramıyorum kesinlikle

Aynen yaa hürremBencedde bahane arıyon, ne güzel işte bitmiş azaltılarım en güzeli zaten 10. Haftadasın normal gibi, en son nezman gitmiştin

Ben bıraktım, imom omegaya geçtik benim paketimde baya baya vardı hemde, üzdü

Aynen yaa hürremBencedde bahane arıyon, ne güzel işte bitmiş azaltılarım en güzeli zaten 10. Haftadasın normal gibi, en son nezman gitmiştin
10 aralıkta gittim 3 hafta olacak bidaha 10 ocaktan sonra gel dedi hesaplıyorum 11+1 10 ocak oluyor daha küçük gibi yani 12+1 de giderim diyorum hem 2 lide yapar ama 5 hafta geçmiş olacak. 11+ da mı gitmek iyi 12+ da mı bilemedim

Hastaneyi aradım dr yokmuş izindeymiş şansıma Pzrts gelecekmiş aldım pzrts sabahına randevuyu dayanamıcam 3 hafta daha Öğrendiğinde 2 gün aldırcam bu bebeği istemiyorum diye ağlayan bana bakın hele

Son düzenleme:
Sabredenilirsen bekle, bende 5 hafta bekledim sabrettim baya
En son 7 haftalıkken kalp atışında gitmiştim bende, dünde tam 12+0 oldum gittim en azından ne kadar geç gidersen cinsiyet tahmininde bulunuyo, hemde 2li yapar

Hastaneyi aradım dr yokmuş izindeymiş şansıma Pzrts gelecekmiş aldım pzrts sabahına randevuyu dayanamıcam 3 hafta daha Öğrendiğinde 2 gün aldırcam bu bebeği istemiyorum diye ağlayan bana bakın hele
Bu da ben içim kara kara düşünüyordum geçen gün

Oynadığını gördüm ultrasonda çok değişik bir duyguymuş gerçekten

Sabredenilirsen bekle, bende 5 hafta bekledim sabrettim baya
En son 7 haftalıkken kalp atışında gitmiştim bende, dünde tam 12+0 oldum gittim en azından ne kadar geç gidersen cinsiyet tahmininde bulunuyo, hemde 2li yapar
Çok geç aldım bile randevuyu ondan 2 hafta sonra da 2 li için gitcem bahaneyle 15 günde bir görcem Aldıktan sonra da bi pişman olmadım değil ama bekleyebilirdim 3 hafta

Sen söyleyince dikkat ettim

Ağzından bal damlıyor
Kız mı istiyordun? Valla kimin ne istediği aklımda kalmıyor karıştı herkes Ama nub denilen bölge aşağı bakıyor gibi geldi.
Benim de 10+1 de oluyor randevu bu kadar belirsiz bi şekil olacaksa gitmeyeyim yahu
İkili için ne zaman çağırdı?

Kızlar hafif kasık ağrım var bir kaç gündür hafif kafama takıldı kontrole gitsem mi acaba normal midir sizce?

Kızlar hafif kasık ağrım var bir kaç gündür hafif kafama takıldı kontrole gitsem mi acaba normal midir sizce?
Kasıkta sancı ağrı normal canım rahim büyüyor çünkü belki biraz üşütmüşte olabilirsin ama çok rahatsız ediciyse bir git dr.a idrar yolu enfeksiyonu vs olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…