• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bu arada bende yarın 9.30 da ikili icin gidiyorum 12+2 olacagim ama normalde usg ye gore 3.4 gun onde bebsi asagi yukari 13 hafta sayilirim acaba yarin cinsiyeti gorecekmi ay %51 le konusursa bana uyuz olurum ahahha :D sabahlar olmaz smdi en son 20 gun once flan gittim sanirim

Ben de listeye eklenmek istiyorum
Kızlar bu arada bende yarın 9.30 da ikili icin gidiyorum 12+2 olacagim ama normalde usg ye gore 3.4 gun onde bebsi asagi yukari 13 hafta sayilirim acaba yarin cinsiyeti gorecekmi ay %51 le konusursa bana uyuz olurum ahahha :KK70: sabahlar olmaz smdi en son 20 gun once flan gittim sanirim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel. Benim de doktor %51 erkek dedi. 14 ocakta randevum 15 haftalık olacağım. Günler geçmiyor🙈

Ben de listeye eklenmek istiyorum

Hadi bakalım güzel haberlerle gel. Benim de doktor %51 erkek dedi. 14 ocakta randevum 15 haftalık olacağım. Günler geçmiyor🙈
Ayy %51 diyen doktorlar net dalga geciyor bence ya zaten iki ihtimal var :KK70: üç ihtimal olsa bu orana eyvallah diycemde :KK70: ben diyorum ama kizlar cok umutlanmayin ve en kotu 16 hafta ya kadar yada doktor eminim bu bebegin cinsel organi artk degismez diyene kadar cinsiyete gore alisveris yapmayin benim ogluma 18 haftaya kadar kız dediler

Yani kese için diyolarda, genelde etrafımdaki hep öyle oldu ultrasona ne tarafdan bakılırsa diye. Herkesde tutucak diye bişi yok tabi 😀şuanlık uyuyo çoğu kişide😀
Bende böyle bir şey duydum ama kızları hiç hatırlamıyorum ne taraftaydılar yaa🙄 Bunda 1 kez baktı o da vajinaldi ne tarafa baktı hiç anlamadım bu sefer karından bakar artık diye düşünüyorum. Bir de ben hamile olduğumu testten önce farkettim ara ara sağ kasığım batıyordu dedim kesin bişey var. Belimin sağı kasığımın sağı ağrır ara ara o tarafta olduğunu düşünüyorum o yüzden. Dr.a sorcam solda derse dicem böyle böyle ağrım var sağda o neden diye.

Ayy %51 diyen doktorlar net dalga geciyor bence ya zaten iki ihtimal var :KK70: üç ihtimal olsa bu orana eyvallah diycemde :KK70: ben diyorum ama kizlar cok umutlanmayin ve en kotu 16 hafta ya kadar yada doktor eminim bu bebegin cinsel organi artk degismez diyene kadar cinsiyete gore alisveris yapmayin benim ogluma 18 haftaya kadar kız dediler
Benim de 2. Kızda dr %50 kız %50 erkek demişti bi daha o dr a gitmedim😂😂😂

Bende böyle bir şey duydum ama kızları hiç hatırlamıyorum ne taraftaydılar yaa🙄 Bunda 1 kez baktı o da vajinaldi ne tarafa baktı hiç anlamadım bu sefer karından bakar artık diye düşünüyorum. Bir de ben hamile olduğumu testten önce farkettim ara ara sağ kasığım batıyordu dedim kesin bişey var. Belimin sağı kasığımın sağı ağrır ara ara o tarafta olduğunu düşünüyorum o yüzden. Dr.a sorcam solda derse dicem böyle böyle ağrım var sağda o neden diye.
Zaten ultrasondaki o başlığı ne tarafa tutarsa o tarafda olduğunu anlıyorsun bebeğin, benim sağa götürüyo bişi yok, sağda gözüküyor.
Benimde en başlarda hep sağ kasığımm ağrıyodu.
Hadi bakalım 2 kızdan sonra belki erkeği bulmuşsunudr😀🥰🥰

Milletin mide bulantisi bu haftalarda azalirken benimki kusmaya verdi kendini su icsem kusuyorum nolcak bu boylr

Valla benimki de hiç azalmamış. İlaç mı alışkanlık yaptı nedir iki akşam içmeyince bu sabah çıkardım. Hatta evde ekmek arası yaptım geç kalmayayım bastırsın diye araba yemeye başladım. Yerken kötü oldum..
Dün çok rahattım oysa. Bütün gün suratsızım. Keyfim yok..
13.haftadan sonrasını bekliyorum oğlumda o zaman bittiği için..

Zaten ultrasondaki o başlığı ne tarafa tutarsa o tarafda olduğunu anlıyorsun bebeğin, benim sağa götürüyo bişi yok, sağda gözüküyor.
Benimde en başlarda hep sağ kasığımm ağrıyodu.
Hadi bakalım 2 kızdan sonra belki erkeği bulmuşsunudr😀🥰🥰
Ay öğrenmeme çok var ama hayırlısı. Kız ve erkek belirtilerini teorilerini batıl inançlarını bir kağıda yazsam %50-50 çıkar net😂

Ben bıraktım, imom omegaya geçtik benim paketimde baya baya vardı hemde, üzdü 🤭

Ben de bırakmayı düşünüyorum. 11 tane kalmış 😁 Haftayı geçireyim bari..
Sen de lohusayken içersin takviye olsun diye..

Salı günü üniversite hastanesine gideceğim. Oradaki doktora kan değerlerimi göstereyim belki bir şey verir..

Ay benim kızlarda dr larım hep yaşlıydılar ultrasonları da eskiydi net bir görüntü bile olmuyordu ki orasını görsünler😂 İkisinde de 16-18 haftaya kadar bekletip yine söylemediler sonra ayrıntılı için başka hastaneye gidince kendim de gördüm zaten dr söylemeden🤭
Bu sefer ultrasonlar iyi dr daha genç gözü daha iyi görür😂😂😂 Ayrıntılı için başka yere gönderir mi bilmem belki de kendisi bakıyordur ona da.

Kızmı istiyosun😀😀🥰🥰 inşalşah doğru çıkar bakalım söylersiniz eğer kızsa demekki doğru bu teorim var😂
doktor kız demişti canım bana :) ama kesin diyemem erken olduğu için dedi ondan acaba doğrumu dedim :) içimden geçen kız ama fark da etmez yani sağlıklı olsun önceliğimiz hepimizin :)

Back