- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.281
Bende zayıflıyorm 71 di şuan 69 kiloyumArkadaslar hamile kaldığımda 72 kiloydum su an 66 kiloyum benm gibi zayiflayan varmi kilo almk yerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zayıflıyorm 71 di şuan 69 kiloyumArkadaslar hamile kaldığımda 72 kiloydum su an 66 kiloyum benm gibi zayiflayan varmi kilo almk yerine
Ben kutu bitince bıraktım 13.hafta başına denk geldi, kendi doktorum bitince imom omega başla demişti onda da folik asit var ama gittiğim başka bi doktor vitamin eksikliği yoksa 16.haftadan sonra başla dedi öyle yapacağım çünkü mide bulantısı yapıyor hala folik asitSelam. 12 haftası dolup doktoru folik asiti bırak diyen oldu mu?
11+5 teyim kutuyu bitirsem mi?
Mide bulantısı da bitmemiş daha. Önceki gece prilam içmemiştim. Dün bulanmamıştı. Azaldı herhalde dedim ama ilacın etkisi bir gün daha sürüyor bende. Dün gece içmedim sabah çok kötü oldum. Kahvaltı edesiye yine ilaç içtim ama akşam içtiğim kadar etki etmiyor sanki. Bir hafta daha içip bırakmaya çalışacağım.
Nasıl yani free beta hcg yle ?Canım ona nasıl bakılıyor ikili testi atayım bak istersen, erkek benim bebekEki Görüntüle 2978261
2 dakikalık bir kadinlar klubu geçmişiyle bu teorinin yanlış olduğu ortaya çıkıyor kızlar. Eskiden konu açılmış 16 sayfa yazılmış ve olmadığı anlaşılmışCanım ona nasıl bakılıyor ikili testi atayım bak istersen, erkek benim bebekEki Görüntüle 2978261
Aldım aldım randevu Ocak 10 :)Aaaaa aynen ben zaten doktora gittiğim için oyle hesaplamadımolsun bebişide görürsün 3d haline bile bakıyo veriyo güzel yani 1 kereliğine
![]()
Ben ikincide hiç üzülmedim millette umrumda olmadı iki kız çokta güzel oldu oyunları bir kıyafetleri bir yaş aralıkları da az ikiz zannedenler oluyordu ama şimdi hem yaş arası açıldı her türlü oyunları ve kıyafetleri uymayacak hem de insan 3. de farklı olsun istiyor ama hayırlısı sağlıklı olsun da Allah ne verdiyse artıkne güzel açıklamışsınız gerçekten aynen öyle çevreden gördükçe ailenin yetiştirmesiyle de alakalı olduğunu anlıyor insan .. Oğlumu her zaman paylaşımcı, merhametli, empati duygusu ile büyüttük gerçekten oğlum şimdi bunun meyvelerini topluyor ne yaşıtlarına ne küçüklerine vurmayan, aşağılamayan, ötekileştirmeyen, elindekini ne olursa olsun paylaşan, her yerde sırasını bilen bekleyen bir insana dönüşüyor çok şükürRabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah... bana da şimdi bunca aradan sonra yinemi erkek diyen olacak biliyorum
ama dediğiniz gibi hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi önemli değil
![]()
Canim orayada gitsen ne fark edecekki nasilsa bekleyeceksin her türlü hem doğum tarihi ileri gitmeyecek eni sonunda temmuzda doguracan yani otur oturdugun yerde ses etmeKızlar sizleri çok kıskanıyorum yahu benim ikili teste gitmeme daha 3 hafta var sonuç almama 1 ayAğustos annelerine mi takılsam napsam
Cinsiyeti de tam olarak söylemez şimdi yani tam öğrenmeme çoookk var ölme eşeğim ölme
ikili için 17 ocakta 12+1 de, cinsiyet için 14 şubatta gitmeyi planlıyorum 16+1 olacak kesin öğreniriz sanırım
![]()
Ablamin suan 2 kizi var küçük 7 yaşında herkes dogur oglun olur belki diyor bende küçüğün gibegine baktim içi boş kesin kiz olur dedi dogurnuycam en iyisi diyor simdiBen ikincide hiç üzülmedim millette umrumda olmadı iki kız çokta güzel oldu oyunları bir kıyafetleri bir yaş aralıkları da az ikiz zannedenler oluyordu ama şimdi hem yaş arası açıldı her türlü oyunları ve kıyafetleri uymayacak hem de insan 3. de farklı olsun istiyor ama hayırlısı sağlıklı olsun da Allah ne verdiyse artık![]()
Oradakilerin haftaları küçük ya ben onlardan önce yapcam herşeyi cinsiyeti ilk ben öğrencem falanCanim orayada gitsen ne fark edecekki nasilsa bekleyeceksin her türlü hem doğum tarihi ileri gitmeyecek eni sonunda temmuzda doguracan yani otur oturdugun yerde ses etme![]()
Bana da herkes 1 tane daha yap oğlun olsun dediler sanki garanti gibi ya hatta diyenlerden birinin 3 kızı varAblamin suan 2 kizi var küçük 7 yaşında herkes dogur oglun olur belki diyor bende küçüğün gibegine baktim içi boş kesin kiz olur dedi dogurnuycam en iyisi diyor simdi![]()
Evett kendi doktorum söyledi o yapcakmş zaten perinatolojiye falan göndermedi hiç yani artık salı günü tekrar gdcm umarım olur bu sefer cok saolunn cevabınz içinikili testi perinatalog veya radyoloji uzmanı yapıyor sizin kendi doktorunuzmu bunları söyledi üzülmeyin korkmayın bildiği bir şey var demek belki daha dikkatli ve kesin görüntü almak istedi
Kan değişimi ne yahuKızlar cinsiyetle ilgili en bilimsel muhabbet kan değişimi sanırım ama onda da kimisi 3 yıl diyor kimisi 4 diyor kimisi kadın erkek farklı kimisi aynı diyor onu da anlamadım açıkçası
Bir de instagramda cinsiyet hesaplama yapanlar var onlar neye göre hesaplıyolar acaba![]()
2 kiloya mi yavaş gidelim dedi?Ne güzel zayıflamışsın bu dönemdebende 2 kilo almışım doktor biraz yavaş gidelim dedi
![]()
Bende 3.de öğrendim bunlarıKan değişimi ne yahu
Valla benim ilk çocuğum olduğu için pek şey değiliz. Ama eşim de ben de kız istiyoruz nasip olursa. İçimde de en başından beri öyle bir his var. Sanki garantiymiş gibi çok rahatım