- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.021
Gözün aydımEvet canım şükür ağrım geçti artık
Hayırlı olsun canımEvetttttt çıktım bendeeeee bebişim herşeyi normal çıktı ense burun normal seviyelerdekan tahlili verdim haftaya alıcam , bebiş bi yüz üstü yattı bi poposunh döndü uğraştırdı bizi kendini göstermek için normalda 12+0 m 12+6 çıktı orda 6,3 cm olmuş boyu uzun dedi
Cinsiyettede tahmin yürüttü daha emin olmamakla ERKEK DEDİ2 haftaya daha net olur dedi..
kaderimiz galiba kızlar kızı göremicez
Eki Görüntüle 2977703 Eki Görüntüle 2977704 Eki Görüntüle 2977706
Yaaa tamam canım çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun ❤Sarımsağı ezip tuzla karıştırıp ağrıyan dişine pamukla sürebilirsin canım. Çok fazla yakıyor ama iltihap falan varsa geçiriyor. Benim doktorum diş hekimine gitmeme izin vermediği için ben bu şekilde atlatmıştım. Çok geçmiş olsun
İnşallah canım hepimiz güzel günlerini sağlıkla büyüdüklerini görelimde beklicez artık en güzel bekleyişAyyy nasıl hareket ediyo bir görsen çok tatlı , sende görücen öyle hareket edişinigeçmiyo cidden zaman gelene kadar ,bolsun belki cinsiyet tahmini yapar sanasa geç gittiğin için dahada büyür
İnşallah ama ben yine kız hissediyorum bakalım hayırlısıSana erkek bana kız. Kız isteme kız erkek isteyene erkek yeni yıl dileğimiz bu olsun.
Hayırlısı benim 2 kızım var 3. süpriz oldu zaten zor kabullendim bari erkek olsun diyorum ama yine kız gibi de hissediyorum. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da aslında çokta farketmez.inşallah sizede nasip olur bende kız haberi çok bekledim dualar ettim ama buda erkek çıktı hemde kesin nipt testi sonucu
Şimdiden belli oluyor mu o kadar ya pipiyi gördün mü yaniKızlar teşekkür ederim güzel mesajlar için ama değişmez artık en ince noktasına kadar acti
Evet evet çok bariz hani şüpheye mahal vermediŞimdiden belli oluyor mu o kadar ya pipiyi gördün mü yaniAy biz bile ikna olamadık
Aynen bana da bi acaba geliyor erkekleri duydukçaAllahhhErkek bebeler çoğalıyordu , benim 1 kizim var persembe gunu gidecegim gönlümüz erkekten yana bakalım hayırlısı olsun bi heycanlandim erkek haberlerine
İnşallah değişir bakalım, ama sanki net gördüm gibiHayırlı olsun canımsevindim herşeyin yolunda olmasına banada kesin olmamakla birlikte kız dedi ama bu kadar erkek olunca hep kesin degiscek gibi geliyor Haziran grubuda erkek çoğunlukla hep.
Sağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.Evet evet çok bariz hani şüpheye mahal vermedi
Ahh ahb en güzel bekleyişİnşallah canım hepimiz güzel günlerini sağlıkla büyüdüklerini görelimde beklicez artık en güzel bekleyiş❤
Hayırlısı canım inşallahİnsallah değişir bakalım, ama sanki net gördüm gibigözülüyodu belki kordon flndır
hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar ne diyelim hevesimiz kursağımızda kaldı2 tane vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?