Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur.

Eklentiler

• 6DE5DE7C-B8FB-4B36-9B5A-2E962A41A1FD.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 2B9E2499-27A6-490C-8716-A54288C56B42.png
    531,4 KB · Görüntüleme: 106
Göbüşü mü o bana erkek gibi geldi

Kizlar dun memleketteydik havada soguktu usuttum galiba bu gun ne ysem kusuyorum midem hicbirsey kabul etmiyor su ictim 3 dk sonra fosur fosur su kustum ilacda kullanamam sanirim ne yapabilirim

Kız mı acaba

Kızlar ben de doktordan geldim. Bebişin size selamı var Haftasıyla uyumlu kendisi,buna çok sevindim. 7+2de sadece 7mm olması beni biraz üzmüştü. 7. haftada olan herkes 1 cm falan yazıyordu Belirtilerim de azalınca çok korkmuştum.
Neyse ki büyümüş, serpilmiş 3 hafta sonra 12+2de ikili test için gideceğiz

Hayırlı olsun yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.

Kızlar bu arada kilonuz ne alemde Ben kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…