- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.821
Bulantı da olunca insan cok kötü hissediyor kendini.Umarım geçiş dönemi falandır.
Havalar da çok kötü zaten, o da beni çok etkiliyor.
Bugün biraz güneşliydi güzel, cam açtım biraz iş yaptım iyi geldi. Sanki yaz gibiydi.
Bir an önce bahar gelsin
Tahminde bulunmadı o zaman di miKızlar foto atıcam eve geçince
Lâkin bebek yüzüstüydü
Ne yani hic bisey belli olmadimiKızlar foto atıcam eve geçince
Lâkin bebek yüzüstüydü
Doğal olarakTahminde bulunmadı o zaman di mi
NayırNe yani hic bisey belli olmadimi
Senden haber bekliyordum ama yaDoğal olarak
Nayır
Ayy büyümüştür görüntüyü merakla bekliyorumKızlar foto atıcam eve geçince
Lâkin bebek yüzüstüydü
Bak bak nasıl duruyo yaaaKızlar bakın
Bu duruştan anlaşılmaz heralde :)
Doktorum 3 gün sonra gel yine bakalım dediSenden haber bekliyordum ama ya
Gidersin o zamanDoktorum 3 gün sonra gel yine bakalım dedi
Peki ya çamaşır suyu canim ?Benim ev haftada 1 süpürülse kapısından girilmez en geç 2 günde bir süpürüyorum her işimi kendim yapıyorum riskli bir gebelik geçirmiyorsanız hiçbir şey olmaz kızlar abartmayın millet tarlalarda çalışıyor diğer hamileliklerimde de hiç oturmadım perde bile yıkadım astım tezcanlıyım akşama kadar bekleyemem kocam gelsin de yapsın diye.
Bi dr dinlemiştim dedi ki o bebek sağlıklıysa ve dr unuz bir sorun var demediyse siz halter de kaldırsanız yüksekten de atlasanız en ağır işleri de yapsanız hiçbir şey olmaz.
Valla canım üşenmezsem gıderımGidersin o zaman
Ben hrşeyi yapıyorum, haftada 1 kere süpürüyorum yalan yok fazla zorlamıyorum kendimi, ama çamaşır suyuyla fln heryeri siliyorum doktora sormadım ama bişi olucağını düşünmedim , normal hayatıma devam ediyorum yani önceki gibiPeki ya çamaşır suyu canim ?
Tuvalet banyo ovma için kullanıyoruz illa ki onu kendin mi yapıyorsun dr bana uzak dur dedi sadece benim için değil tabi tüm hamileler adına. Ya aslında temizlik süpürme konusunda haklısın ama sanırım bir kaybım olduğu için korkuyorum elektrikli süpürge çekiş gücü yüksek hali da git gel uapmak için güç uygulamak gerekiyor acaba kasığımi zorlar miyim diue tedirgin oluyorum
Bundan önce kaçıncı hafta gitmiştin hastaneyeValla canım üşenmezsem gıderım
Gostermemek için elinden geleni yapmışKızlar bakın
Bu duruştan anlaşılmaz heralde :)
Hiç hatırlamıyorum canim. En son gittiğimde doktor 1 ay sonra gel demiştiBundan önce kaçıncı hafta gitmiştin hastaneye
Aynen. Midemde öyle bulanıyordu kiGostermemek için elinden geleni yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?