- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #13.701
Tam 6 gün var aramızda demek ki10+5, haftaya her şey yolundaysa yapıcam![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Face with tongue :stuck_out_tongue: 😛](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 6 gün var aramızda demek ki10+5, haftaya her şey yolundaysa yapıcam![]()
Hepinizden hayırlı haberleri bekliyoruzKızlar günaydın bugün kontrol günü
Dua edermisiniz güzel haberlerle geliym inşallah![]()
Zaten 3 aydan sonra insana benzemeye başlıyor
Ondan diyeydin
Bebeklerin renkli ve net detaylı şeklini göreydik korkardık heralde![]()
Söylerse beni etiketleBenim yarın görür bence. 11+5 olacak ee bebede zaten yaklaşık 4 5 gün ilerde. Tabi erkekse söylemeyebilir.![]()
Burda biri yazmış çocuklara horoz mu tavuk mu diye soruyorlar diye dün ikisine de sordum horoz mu tavuk mu diye ikisi de tavuk dedi yani artık bir tavuk çıkarmazsam çok üzülücemTam 6 gün var aramızda demek kiayni zamanda gitmiş olacağız ikili için. Valla Evrene mesaj vere vere bir hal oldum insaallah almıştır
140 lira verip pembe emzik bile aldim daha ne yapam
![]()
Kayınvalidemlere de söyledik sonunda. Çok sevindiler. Kaynım kaç haftalık diye soruyor 11. Haftadayız dedim. Eee 3 aylık olmuş yeni mi öğrendiniz diyoryeni kabullendik dedim
![]()
Kaynım üniversiteden yeni mezun oldu. Diyetisyen, bana bir sağlıklı beslenme listesi yaz dedim. Ona istinaden sordu galiba ama kötü niyetli değil severim keratayıKayına bak sen. Erkekler hiç sormaz normalde kaç haftalık diye kadınlar sorar..
İyi olmuş söylemeniz. Ben düşündüğümden erken söyledim. Daha fazla saklayamazmışım zaten. Mide bulantım başlamıştı..
Sizin kaç geniniz heterozigot ?Bişey soracağım sizin de benim gibi heterozigot mus genleriniz ama 6000 lik iğne kullaniyorsunuz bana doktor 4000 lik verdi neye göre belirleniyor bu acaba kilo ile ilgisi varmi
benim daha önceki 2si tuttu. Doktorum çok deneyimli görmese söylemez zaten o yüzden güveneceğim muhtemelenBu haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerine pek güvenmeyin derim..![]()
Bütün grubu etiketlerim herhaldeSöylerse beni etiketle![]()
Benimde öyle emin olmadan yorum yapmaz zaten. Söylerse inanacagimbenim daha önceki 2si tuttu. Doktorum çok deneyimli görmese söylemez zaten o yüzden güveneceğim muhtemelen![]()
Erkek derse belki inanmamBenimde öyle emin olmadan yorum yapmaz zaten. Söylerse inanacagim![]()
benim daha önceki 2si tuttu. Doktorum çok deneyimli görmese söylemez zaten o yüzden güveneceğim muhtemelen![]()
Sorunca banada yazarmısınız çarsamba da ben soracagimBende de başladı, bacağımda kocaman kızarıklık oldu. Uygulamada bı dönemde normal diyor ama ben yarın dr a soracam.
Soracagım pubb diye hastalık varmıs hamilelikte ama 35. Hafta diyor daha cok erken karaciğer enzimlerim normal bir daha baktırcamBenim dirseklerim çok kaşınıyordu. Ama öyle böyle değil. Doktora söyledim olabilir, geçer, geçmezse bakarız dedi. Çok şükür geçti ama kaşıntı çok zor. Sanırım karaciğer enzimleriyle de alakalı. Mutlaka doktora sorun.
Sana kesin söyler benceBenim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler..
Ben de haftaya gideceğim inşallah..
TabikiSorunca banada yazarmısınız çarsamba da ben soracagim
Kız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmiştiBenim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler..
Ben de haftaya gideceğim inşallah..
Eşimin arkadaşına 17.haftaya kadar erkek demişler. 20 .hafta kız bu demişler. Yani erkekse de garantisi yokKız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmiştihatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti
![]()