Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Zaten 3 aydan sonra insana benzemeye başlıyor
Ondan diyeydin 😀
Bebeklerin renkli ve net detaylı şeklini göreydik korkardık heralde 😂

Aynen. Ben bir simülasyon izlemiştim o bile yetmişti :KK70:
Boşuna 20.haftadan sonra detaylı ultrason istemiyorlar. Bence daha erken de yapılabilir ama bilerek 20.haftaya atıyorlar bebiş olarak görelim diye.. :KK45:

Tam 6 gün var aramızda demek ki😍 ayni zamanda gitmiş olacağız ikili için. Valla Evrene mesaj vere vere bir hal oldum insaallah almıştır 🤣 140 lira verip pembe emzik bile aldim daha ne yapam😛
Burda biri yazmış çocuklara horoz mu tavuk mu diye soruyorlar diye dün ikisine de sordum horoz mu tavuk mu diye ikisi de tavuk dedi yani artık bir tavuk çıkarmazsam çok üzülücem 🤣🤣🤣

Kayınvalidemlere de söyledik sonunda. Çok sevindiler. Kaynım kaç haftalık diye soruyor 11. Haftadayız dedim. Eee 3 aylık olmuş yeni mi öğrendiniz diyor🙈 yeni kabullendik dedim 😅

Kayına bak sen. Erkekler hiç sormaz normalde kaç haftalık diye kadınlar sorar.. :KK45:

İyi olmuş söylemeniz. Ben düşündüğümden erken söyledim. Daha fazla saklayamazmışım zaten. Mide bulantım başlamıştı..

Kayına bak sen. Erkekler hiç sormaz normalde kaç haftalık diye kadınlar sorar.. :KK45:

İyi olmuş söylemeniz. Ben düşündüğümden erken söyledim. Daha fazla saklayamazmışım zaten. Mide bulantım başlamıştı..
Kaynım üniversiteden yeni mezun oldu. Diyetisyen, bana bir sağlıklı beslenme listesi yaz dedim. Ona istinaden sordu galiba ama kötü niyetli değil severim keratayı 🤣🤣

benim daha önceki 2si tuttu. Doktorum çok deneyimli görmese söylemez zaten o yüzden güveneceğim muhtemelen 😅

Benim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler.. 🙄

Ben de haftaya gideceğim inşallah..

Benim dirseklerim çok kaşınıyordu. Ama öyle böyle değil. Doktora söyledim olabilir, geçer, geçmezse bakarız dedi. Çok şükür geçti ama kaşıntı çok zor. Sanırım karaciğer enzimleriyle de alakalı. Mutlaka doktora sorun.
Soracagım pubb diye hastalık varmıs hamilelikte ama 35. Hafta diyor daha cok erken karaciğer enzimlerim normal bir daha baktırcam

Benim oğluma da 13 haftalıkken pat diye erkek dedi tereddütsüz. Ama bir kaç tanıdığın haftalar sonra durumu değişti. O yüzden bana bu hafta erken gibi geliyor tahminler.. 🙄

Ben de haftaya gideceğim inşallah..
Kız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmişti😁 hatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti😅

Kız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmişti😁 hatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti😅
Eşimin arkadaşına 17.haftaya kadar erkek demişler. 20 .hafta kız bu demişler. Yani erkekse de garantisi yok

Back